Jap.Lin je napisal/a:Sej sigurno bo za deklo izbral Vlasto. Mu gre sigurno ful na jetra.
Upam...
Trenutno forum pregleduje 60 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 60 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Jap.Lin je napisal/a:Sej sigurno bo za deklo izbral Vlasto. Mu gre sigurno ful na jetra.
Podpissss!!!Evangelynne je napisal/a:Meni sta Darko& Vesna na Kmetiji najnajnaj! (;
Evi je napisal/a:Jap... Pa dons so bli res ful pridni in je že vlik del naloge opravljen.
Shelly je napisal/a:Ja, se strinjam z vama. mislim halo, celo jaz ne bi tako zelo pogrešala domačih.
Sem bila nekoč cel mesec zdoma pa nisem nanje pomislila...res da se sliši grdo ampak tako pač je.
Smem vprašat kaj ma to veze?Evi je napisal/a:Če je ona prišla PO kmetijo naj vsaj nekaj zanjo naredi ! Esada je ista -.-'' Albanka *lala*
Evangelynne je napisal/a:Smem vprašat kaj ma to veze?Evi je napisal/a:Če je ona prišla PO kmetijo naj vsaj nekaj zanjo naredi ! Esada je ista -.-'' Albanka *lala*
Drugač pa itak, Vlasta pa Esada.. rajš ne komentiram.
Evi je napisal/a:Čeri so meli obiske... Po moje bo druga dvobojevalka Vesna al pa Vale,ampak bolj verjetno Vesna ...
Shelly je napisal/a:Matej je en navaden slovenski norc. Kako je lahko to sebičen? Kako je lahko kdo VESEL ZANJGA?! Samo v sanjah bi si to jaz upala reči!
Evangelynne je napisal/a:Shelly je napisal/a:Matej je en navaden slovenski norc. Kako je lahko to sebičen? Kako je lahko kdo VESEL ZANJGA?! Samo v sanjah bi si to jaz upala reči!
A to misliš ker je izbrala tisti zvitek ? Sej ta dnar si je konec koncev sam prigaral, ampak lahko bi vedel, da ga do 10. tedna vrjetno ne bo noben izbral ;$ Darko ga na bo, in tudi ženske bi ga težko, vseeno je od njih boljši.
Drugače pa upam, da bo zbrala Vale, ampak v kajži bi se vrjetno lahko hitro znašla Vesna. Hehe, bi blo fajn če bi Vlasto zbrala xD Ja, v sanjah mogoče >.<
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi