Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 26 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 26 gostov
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+51
Anja&Dona
Kim<3
katt.
The_Wanted
Polly
Nika.
hov-hov
Border_Collie *-*
Ursha_Shiva
Neja.
love
Evangelynne
e.v.a
Lin
Diana.
katja100
HoviBono
Shelly
Colliny
Ani
kanagrom
katiiii
Alex
teya
Eva.
ines97
Aston
Niann
Tjaša*
AnnMay*
Nuša.
Eva
Alessa.
alessa
Katka in Dancer
Bex_
Lisa
BlackStar
emma
*Lanchy*
Urška
leahomar
Maša
Vida
Maja
Petra.
larčyka
emcHiii.
Anja
Katk.
EucH
55 posters
Hovawart
Alessa.- Mačka
- Starost : 28
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1454
- Post n°51
Re: Hovawart
Ful je lepa [ ušeč mi je ime ;D ]
alessa- Pikapolonica
- Število prispevkov : 23
- Post n°52
Hej
Petra, hovawart srečanja so kar parkrat na leto, datumi pa so objavljeni na spletni strani hovi sekcije.
Drugače pa bo srečanje ta mesec v Ljubljani, če se ne motim, organizira ga Bojana za vse svoje mladičke in njihove lastnike ( vzrediteljica male Amy in Ally) zato se za informacije verjetno lahko obrneš na Leo, ki je tudi na tem forumu, saj jaz datuma točnega ne vem, ker tudi ne bomo v stanju priti ( ŽAL-ker bodo vsi moji prijatelji in njihovi hoviji tam, tudi ata moje Alesse in jaz jih SPET ne bom videla - jok, jok, smrk, smrk ...) saj bodo naši malčki še premajhni.
lp
T&A
Petra, hovawart srečanja so kar parkrat na leto, datumi pa so objavljeni na spletni strani hovi sekcije.
Drugače pa bo srečanje ta mesec v Ljubljani, če se ne motim, organizira ga Bojana za vse svoje mladičke in njihove lastnike ( vzrediteljica male Amy in Ally) zato se za informacije verjetno lahko obrneš na Leo, ki je tudi na tem forumu, saj jaz datuma točnega ne vem, ker tudi ne bomo v stanju priti ( ŽAL-ker bodo vsi moji prijatelji in njihovi hoviji tam, tudi ata moje Alesse in jaz jih SPET ne bom videla - jok, jok, smrk, smrk ...) saj bodo naši malčki še premajhni.
lp
T&A
Petra.- Pes
- Število prispevkov : 2183
- Post n°53
Aha... ja vemd a so tam objavljeni, samo ti mogoč mal prej veš ;P
Nos e bom pa izgleda res k sestrični uštulila in šla z njo na srečanje (:
Saj misliš da jih nebo motilo? (:
Nos e bom pa izgleda res k sestrični uštulila in šla z njo na srečanje (:
Saj misliš da jih nebo motilo? (:
alessa- Pikapolonica
- Post n°54
Petra, najbolje da kar vprašaš sestrično.
Če bi res rada videla večje število izredno lepih hovijev na kupu, potem si boš tam lahko "napasla oči" kot bi se temu reklo. Bodo veliki in majhni ( od starosti 4 mesece do 8-9 let), pa lahko vidiš iz kake kepice zraste ponosni samec ali lepa princesa :lep:
lp
T&A
Če bi res rada videla večje število izredno lepih hovijev na kupu, potem si boš tam lahko "napasla oči" kot bi se temu reklo. Bodo veliki in majhni ( od starosti 4 mesece do 8-9 let), pa lahko vidiš iz kake kepice zraste ponosni samec ali lepa princesa :lep:
lp
T&A
Petra.- Pes
- Post n°55
Kako pa do 8-9 let? (:
Mislim... a je Bojana že mela kako leglo pa nevem zato? :$
( ko si napisala srečanje mladičkov )
Mislim... a je Bojana že mela kako leglo pa nevem zato? :$
( ko si napisala srečanje mladičkov )
alessa- Pikapolonica
- Post n°56
Ne, ne, hehe, to je Bojanino/Nessino prvo leglo. Na srečanju bodo hovawarti, ki so Nessini sorodniki, strici, tete, bratje, mama, oče, babica ( stara 10), pa očka mladičev in njegov ata (ki je tudi ata moje Alesse, star 9let).
V bistvu naj bi bilo srečanje mladičkov in njihovih sorodnikov. Morda ti dovolijo priti...res pa vprašaj sestrično!
lp
T&A
V bistvu naj bi bilo srečanje mladičkov in njihovih sorodnikov. Morda ti dovolijo priti...res pa vprašaj sestrično!
lp
T&A
leahomar- Pikapolonica
- Kraj : Domžale
Število prispevkov : 38
- Post n°57
Živjo,
ker vidim da se ravno menite o srečanju našega legla...
Petra jaz mislim da boš brez problema lahko prišla, sicer reči Niki da vseeno vpraša Bojano. Je pa sigurno fino da prideš na eno srečanje če te zanimajo hoviji in jih boš lahko malo pocrkljala in si jih ogledala Vsekakor pa bodo tudi druga srečanja, naprimer v oktobru kostanjev piknik in pa v septembru evropska razstava v Celju kjer bo res veliko število hovijev
T&A škoda da vas ne bo na srečanje, boste pa doma vseeno v družbi nekaj čudovitih hovijev
Še ena slikca od naše Ally
Uploaded with ImageShack.us
ker vidim da se ravno menite o srečanju našega legla...
Petra jaz mislim da boš brez problema lahko prišla, sicer reči Niki da vseeno vpraša Bojano. Je pa sigurno fino da prideš na eno srečanje če te zanimajo hoviji in jih boš lahko malo pocrkljala in si jih ogledala Vsekakor pa bodo tudi druga srečanja, naprimer v oktobru kostanjev piknik in pa v septembru evropska razstava v Celju kjer bo res veliko število hovijev
T&A škoda da vas ne bo na srečanje, boste pa doma vseeno v družbi nekaj čudovitih hovijev
Še ena slikca od naše Ally
Petra.- Pes
- Post n°59
Aha Alessa zdaj mi je jasno
No jo bom vpašala, pa se po vsej verjetnosti vidimo Lea (:
Komaj čakam.. tok hovijev na kupu.. raj (:
Ally je pa prava lepotićka (:
No jo bom vpašala, pa se po vsej verjetnosti vidimo Lea (:
Komaj čakam.. tok hovijev na kupu.. raj (:
Ally je pa prava lepotićka (:
Petra.- Pes
- Post n°60
Alessa... kater objektiv imaš ti? (:
( čisto nevmesno vprašanje :$ )
( čisto nevmesno vprašanje :$ )
Eva- Mačka
- Število prispevkov : 1059
- Post n°61
Eno butasto vprašanje. Kako ti narediš to spletno stran??
alessa- Pikapolonica
- Post n°62
Naši mladički so tu
Alessa ima 9 malčkov, 6 samičk :lep: in 3 samčke , vsi so črnorjavi.
Petra, kar se fotografij tiče, vse slika naša Tea, objektivov pa ima veliko, tako da ne vem s katerim je slikala, bom pa vprašala :)
Eva, a je to vprašanje namenjeno meni? Misliš našo spletno stran? Delala nam jo je Maja Rokavec. Smo zelo zadovoljni :)
Alessa ima 9 malčkov, 6 samičk :lep: in 3 samčke , vsi so črnorjavi.
Petra, kar se fotografij tiče, vse slika naša Tea, objektivov pa ima veliko, tako da ne vem s katerim je slikala, bom pa vprašala :)
Eva, a je to vprašanje namenjeno meni? Misliš našo spletno stran? Delala nam jo je Maja Rokavec. Smo zelo zadovoljni :)
Nuša.- Mačka
- Starost : 26
Število prispevkov : 1453
- Post n°63
AAaaaaa čestitkeee!!
Cukrii
Cukrii
Petra.- Pes
- Post n°64
Še tukaj čestitke, za male bube. Res prelepi so. Pridemo enkrat na obisk (:
Um.. najbolj me zanimega za tisteg, s katerim največ slika, ker slike vse so fenomenalne (:
Um.. najbolj me zanimega za tisteg, s katerim največ slika, ker slike vse so fenomenalne (:
AnnMay*- Pikapolonica
- Število prispevkov : 339
- Post n°65
Čestitke za negloo!! Iii kolk so luštkani teli howartki;*
leahomar- Pikapolonica
- Kraj : Domžale
Število prispevkov : 38
- Post n°67
Še enkrat čestitke tebi in Alesski za čudovito leglo.
Mi pa počasi rastemo in smo vedno bolj pridni...
Mi pa počasi rastemo in smo vedno bolj pridni...
Anja- Admin
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 8369
- Post n°68
Čestitkeeeeee za Alesskino leglo!
alessa- Pikapolonica
- Post n°69
Evo naša mamica z malčki :lep: :lep:
Petra.- Pes
- Post n°70
Lepotci ;***
Vsi, vključno z Alessko (:
Jih lahko enkrat pridemo pogledat? ( jaz in moja družina ) ( potem ko bojo dovolj stari ) ? (:
Vsi, vključno z Alessko (:
Jih lahko enkrat pridemo pogledat? ( jaz in moja družina ) ( potem ko bojo dovolj stari ) ? (:
Tjaša*- Admin
- Število prispevkov : 2761
- Post n°71
Iii cortki mali
Na enem drugem forumu je pa lastnica (al hčerka) od Taia (očeta)
Na enem drugem forumu je pa lastnica (al hčerka) od Taia (očeta)
Nuša.- Mačka
- Starost : 26
Število prispevkov : 1453
- Post n°73
Te trakci so mislim da zato da lahko mladičke ločijo med sabo saj so skoraj enaki. To pomaga pri tem ko mladičke tehtajo, da ne vzamejo enkrat tega in drugič tega,...
alessa- Pikapolonica
- Post n°74
Kaja, imaš prav, trakci pomagajo ločit mladiče, saj so si tako zelo podobni med seboj, da jih vsaj začetka vzreditelj težko loči. čez kak dan že opaziš mini razlike in kmalu lahko večino oznak snameš. Pri tehtanju, kdo koliko napreduje, pa so kar fajn zadeva, da imaš nadzor če kdo zaostaja in mu pomagaš, da dobi večkrat boljši sesek, saj ga močnejši odrivajo.
Glede na to, da je pri nas 9 malčkov in vsi črnorjavi, brez oznak ne bi šlo. Danes so stari 6 dni in bi petim že lahko snela trakce, ostalim štirim pa ne, ker so res skoraj enaki. Nekateri vzreditelj namesto trakcev uporabljajo barvo in delajo po hrbtu malčkov oznake ali pikice pa si potem zapišejo kdo ima kje oznako. Je več načinov kako jih ločiti.
Glede na to, da je pri nas 9 malčkov in vsi črnorjavi, brez oznak ne bi šlo. Danes so stari 6 dni in bi petim že lahko snela trakce, ostalim štirim pa ne, ker so res skoraj enaki. Nekateri vzreditelj namesto trakcev uporabljajo barvo in delajo po hrbtu malčkov oznake ali pikice pa si potem zapišejo kdo ima kje oznako. Je več načinov kako jih ločiti.
alessa- Pikapolonica
- Post n°75
Petra, Canon EF 100mm f/2.8 L IS USM Macro in Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM na aparatu Canon EOS-1D Mark IV :)
Naši malčki so ok, rastejo in spančkajo.
Naši malčki so ok, rastejo in spančkajo.
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi