Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 39 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 39 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+46
nejcka
5rca
emy
Hana*
Anja&Dona
Urška
yaya
zoe
rox.
Lin
Colliny
Anja
Nuša.
Evangelynne
Neja.
euč.17
Chilly2000
Alex
Oka
Eva.
Grin
love
meri&lera
afna2000
Katja.
Animal_Lover
Miška
katja100
Maja.
Polly
teya
Eva
Tjaša*
Ursha_Shiva
katiiii
Linka
Ani
*Lanchy*
Shelly
Nejaa
Deep
anna <3
bordercolliefan
Diana.
Ingrid*
The_Wanted
50 posters
Avstralski ovčar
Eva.- Tiger
- Starost : 27
Kraj : Drulovka, Kranj
Število prispevkov : 4292
- Post n°851
Re: Avstralski ovčar
Juuuuj kok lepi. ;*
meri&lera- Pikapolonica
- Število prispevkov : 354
- Post n°852
Jaz ne bom komenterala...
zoe- Sinička
- Starost : 37
Število prispevkov : 670
- Post n°853
Nimajo še vsi lastnikov, nekateri so še prosti
nejcka- Mačka
- Starost : 25
Kraj : Ajdovščina
Število prispevkov : 880
- Post n°854
Waw kok so luškani tazaden je men najlepši
yaya- Pikapolonica
- Starost : 30
Število prispevkov : 372
- Post n°855
No, da še jaz delim malo utisov z obiska.
Blo je res fuul fajn in tele bibe so naaaajlepši mladički kar sm jih kdaj videla. Usi so tko posebni in res ne bi mogla izbrat kateri mi je (po obarvanosti) najlepši, ker so usi fuul čudovito obarvani. Tudi po karakterju nisem opazla, da bi ble kakšne ogromne razlike med njimi. Skratka, usi so ful super, ampak kot je že Nadja rekla - mi je Wi (Dancing with wind) ukradla srce. Baje, da je bla tamala prej dosti zadržana, oz. ni šla k nobenemu človeku med prvimi. no pri meni je bila situacija drugačna - mogoče je usoda. In me mika mika mika. Ampak itak ne bo nič. (: Tako da si bo Wi mogla poiskati kakšnega drugega človeka, ki jo bo vreden. :)
Nadja, tebi pa še enkrat hvala za use :) Aussie majčka je pa prekrasna.
Blo je res fuul fajn in tele bibe so naaaajlepši mladički kar sm jih kdaj videla. Usi so tko posebni in res ne bi mogla izbrat kateri mi je (po obarvanosti) najlepši, ker so usi fuul čudovito obarvani. Tudi po karakterju nisem opazla, da bi ble kakšne ogromne razlike med njimi. Skratka, usi so ful super, ampak kot je že Nadja rekla - mi je Wi (Dancing with wind) ukradla srce. Baje, da je bla tamala prej dosti zadržana, oz. ni šla k nobenemu človeku med prvimi. no pri meni je bila situacija drugačna - mogoče je usoda. In me mika mika mika. Ampak itak ne bo nič. (: Tako da si bo Wi mogla poiskati kakšnega drugega človeka, ki jo bo vreden. :)
Nadja, tebi pa še enkrat hvala za use :) Aussie majčka je pa prekrasna.
meri&lera- Pikapolonica
- Post n°856
yaya, daj daj, malo teži pa bo kaj Izgubit itak ne moreš nič Malo tako topitaj kako so trdna tla doma, in če se majejo, samo navaliii Če bo matura prehuda, jo lahko pa jaz tisti čas čuvam lera bi bila čisto vesela družbe
Gost- Gost
- Post n°857
Luštni bolj ko gledam to temo, bolj me matra, da bi se mi v prihodnjih letih pridružil en aussie. Ker pa pač rada kompliciram me skrbi, da zaradi faksa ne bi uspela nuditi psu dovolj gibanja. Tako, da me zanima koliko in kakšnih sprehodov minimalno potrebujejo na dan. Ter kako je z deževnimi dnevi, ali v takih dneh prav tako želijo dolg sprehod ali ni nujno. Sicer pa bi itak delala agility, trikce, frizbi, kot že sedaj delam z mojima psičkama.
euč.17- Mačka
- Starost : 32
Število prispevkov : 1293
- Post n°858
Mi gremo minimalno 3krat dnevno na sprehod, poleg tega pa agility, tek na daljše razdalje, trikci, igra.. Ni pa niti Nerotu, niti Easy kakšen velik problem, če je kakšen dan manj "delaven" oziroma če sta kak dan prikrajšana daljših sprehodov, in večino dneva preživita bolj na vrtu. Pač se tist dan bolj posvetim temu, da ju poskusim bolj zaposlit s trikci in igro.
euč.17- Mačka
- Post n°860
Odvisno, od najmanj pol ure (to so te krajši sprehodi, recimo poleti, kadar je res ful vroče) pa tudi do dveh, ali pa še dlje, če gremo kam v hribe, npr. Odvisno.
So pa na sprehodih vedno aktualne palice npr., ali pa stoži, karkoli, kar lahko lahko prenašata naokoli. Doma pa večinoma trikci.
Je pa Nero najbolj srečen, ko vid oprsnico, ker ve da gre tečt - takrat je daaaaleč najbolj srečen. Še bolj kot na agiju, kjer tudi uživa 100 na uro
So pa na sprehodih vedno aktualne palice npr., ali pa stoži, karkoli, kar lahko lahko prenašata naokoli. Doma pa večinoma trikci.
Je pa Nero najbolj srečen, ko vid oprsnico, ker ve da gre tečt - takrat je daaaaleč najbolj srečen. Še bolj kot na agiju, kjer tudi uživa 100 na uro
Gost- Gost
- Post n°861
Hvala, to palice, stoži, žoge poznamo pa tut pri nas, če nimaš sabo najdejo sami
zoe- Sinička
- Post n°862
Več kot se dogaja, bolj so srečni in manj neumnosti jim gre po glavi
p.s. Palice znajo biti ful nevarne, osebno vem za eno avstralko, ki je dobila 5 šivov, ker se ji je ob lovljenju palica zapičila v grlo
p.s. Palice znajo biti ful nevarne, osebno vem za eno avstralko, ki je dobila 5 šivov, ker se ji je ob lovljenju palica zapičila v grlo
euč.17- Mačka
- Post n°863
Naši jih bolj s tal poberejo, ko pač "pristanejo", ne v zraku
Drugače pa ja, res jim je glavno, da se dogaja. Samo (vsaj po mojih izkušnjah) znajo "potrpet" kakšen dan, če se pač manj dogaja. Se potem vse nadomesti
Drugače pa ja, res jim je glavno, da se dogaja. Samo (vsaj po mojih izkušnjah) znajo "potrpet" kakšen dan, če se pač manj dogaja. Se potem vse nadomesti
zoe- Sinička
- Post n°864
Ja, Ginny tudi brez problema prespi dneve, ko se nič ne dogaja. Bi pa sigurno raje videla, da bi bila akcija
meri&lera- Pikapolonica
- Post n°865
Našo pa palce sploh ne pritegnejo. Ko smo na sprehodu in če nimam kaj sabo, potem pač smo samo mirno na sprehodu, delamo malo poslušnost in divjamo po travnikih. Sicer pa pri nas ni še nič pokošeno, ker vsak dan pada dež in mi gre to obupno na živce, ker ne moreva nikjer loviti žogic, frizbijev ipd. Ampak preživimo z vlečenjem cufe, in kratkim metanjem... Pa seveda ''agi'' okoli dreves No, pa Lera če se le da vsak dan teče z atijem pa mami, ali pa z mano, odvisno kdo gre tečt
Kar se pa tiče tistih dni, ko ni aktivnosti, tudi lera jih pač kar prespi Nabira energijo za takrat, ko pa jo muss potrebuje
Kar se pa tiče tistih dni, ko ni aktivnosti, tudi lera jih pač kar prespi Nabira energijo za takrat, ko pa jo muss potrebuje
Grin- Pikapolonica
- Kraj : Koper
Število prispevkov : 277
- Post n°866
Js sm pa vidla mladicke od Lucy Lou danes. Puppy breath
Grin- Pikapolonica
- Kraj : Koper
Število prispevkov : 277
- Post n°867
zoe je napisal/a:p.s. Palice znajo biti ful nevarne, osebno vem za eno avstralko, ki je dobila 5 šivov, ker se ji je ob lovljenju palica zapičila v grlo
To se je zgodilo tudi moji Wapi... ceprav je res, da ona vedno "prileti" na palco ali zogico, je ne pobere pocasi in previdno.
Njej se je zapicla v jezik in so ji tudi mogli sivat.
rox.- Pes
- Starost : 29
Število prispevkov : 2211
- Post n°868
Končno je prišlo poletje
meri&lera- Pikapolonica
- Post n°869
Oooooo najožja žlahtaaa Res lepe fotke! In super kopališče imate Midve z Lero pa morava iti pogledat, če je slučajno kaj Logaščice Da se tudi ona malo namoči XP
meri&lera- Pikapolonica
- Post n°870
Takole pa smo bili mi zmatrani v petek po dopoldnevu v šoli... Na avtobusu pa je res prilika za spanje
In pa še med poukom
--> ko se recimo dogaja nekaj zanimivega in Meri hoče fotko...
--> in ko vsi ostali gledajo film, eni pač kar zaspimo
In pa še med poukom
--> ko se recimo dogaja nekaj zanimivega in Meri hoče fotko...
--> in ko vsi ostali gledajo film, eni pač kar zaspimo
euč.17- Mačka
- Post n°871
Super fotke. Sploh zadnja od Ambe mi je ful všeč.
Mi se pa navajamo na frizbi..
Ali pa se Easy dokazuje, da je ona ravno tako močna kot Nero.
Pa lep pozdrav...
Mi se pa navajamo na frizbi..
Ali pa se Easy dokazuje, da je ona ravno tako močna kot Nero.
Pa lep pozdrav...
*Lanchy*- Tiger
- Starost : 27
Število prispevkov : 3859
- Post n°872
Wau, Easy je že kar zrasla pa na zadnji fotki je Nero taaak cukrčk <3
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°873
Ful lepe fotke. (:
In Nero na zadnji je res pravi cukerček:*
In Nero na zadnji je res pravi cukerček:*
euč.17- Mačka
- Post n°874
Ma, tamala kar rase ja, pa pridobiva na teži. Pride kdo v soboto na agi tekmo?
Nika7- Mačka
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1093
- Post n°875
Kera tekma pa bo? :$
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov