Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 6 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 6 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+36
Becca my love
MašaAba
Natalchy
Nicki*
Nikica*
Tjaša*
Tia&Nelly
Lucky_One
Kelly 097
Evangelynne
Lisa
Border_Collie *-*
Anja&Dona
Neja.
Kaja & Naly
Kim<3
airedalka rebeka10
katja100
Nika.
momokika
katt.
Anja
Polly
Grin
LaraMuri
Nika7
meri&lera
teddy.ursa
Eva.
yaya
Diana.
The_Wanted
rox.
Animal_Lover
love
zoe
40 posters
Avstralski ovčar
euč.17- Mačka
- Starost : 32
Število prispevkov : 1293
- Post n°2
Re: Avstralski ovčar
Mi smo pa danes eno luštno kozico po naklučju srečal na sprehodu.
Lp
Lp
zoe- Sinička
- Starost : 37
Število prispevkov : 670
- Post n°3
Oo kozica, a je bila kar sama in spuščena?
Po dolgem času pa še ena Ginkina slikca posneta na "našem" hribčku
Po dolgem času pa še ena Ginkina slikca posneta na "našem" hribčku
love- Pes
- Starost : 26
Kraj : Mirna Peč
Število prispevkov : 1995
- Post n°4
Lušna Kok je staara?
euč.17- Mačka
- Post n°5
Ja, v bistvu je nekako ograjeno in so bile 3 koze vse skupaj, tale je pa vem ušla in je Easy letela gledat.
Iii, luštna Ginny Kok gre hitro čas, se še spomnim, ko sem še spremljala leglo odkar so se skotili, hihi so bili tok luštni s tistimi ptiči (če se prav spomnim)
Mimogrede, imaš kakšno fotko od tistega bratca, ki je šel mislim da v Avstrijo? (tisti mi je bil noro všeč. )
P.S: danes je bilo na CACIB Koper vse skupaj 16 avstralčkov, če koga zanima imam na FB album v bistvu samo avstralcev.
Iii, luštna Ginny Kok gre hitro čas, se še spomnim, ko sem še spremljala leglo odkar so se skotili, hihi so bili tok luštni s tistimi ptiči (če se prav spomnim)
Mimogrede, imaš kakšno fotko od tistega bratca, ki je šel mislim da v Avstrijo? (tisti mi je bil noro všeč. )
P.S: danes je bilo na CACIB Koper vse skupaj 16 avstralčkov, če koga zanima imam na FB album v bistvu samo avstralcev.
zoe- Sinička
- Post n°6
Ja, v bistvu je nekako ograjeno in so bile 3 koze vse skupaj, tale je pa vem ušla in je Easy letela gledat.
Hehe, firbčna žverca
Ginny ima 6 let Malo sem se polenila in se mi ne da fotiča nosit s sabo na sprehode, potem pa za silo kakšno fotko s telefonom naredim.
Žal nimam nobene fotke od Baluja. Jasni vsake toliko pošljejo kakšno, ampak niso ravno fotografi, tako da je baje Balu ponavadi samo ena mala pikica ali pa zmazek na sredi pokrajine
Ja, s ptički so se fotkali Kako gre hitro čas!
Jaz se pa še spomnim, ko sem starše prepričevala za psa in smo šli pogledat leglo od Tax (za tiste, ki ne veste, to je bilo prvo leglo avstralcev pri nas, iz katerega je Evin Nero).
zoe- Sinička
- Post n°7
Tudi prihodnje leto bomo imeli koledar avstralskih ovčarjev!
Vabim vas, da mi fotke svojih avstralskih ovčarjev do 31. oktobra 2012 pošljete na e-mail naslov koledar@ginny.si. Na podlagi nekaterih predlogov, lahko sodelujete s fotografijami avstralskih ovčarjev, ki so vpisani v FCI ali ASCA (ali v obe organizaciji).
Če bi kdo želel poslati slike na cd-ju po navadni pošti naj mi napiše mail, da mu dam svoj naslov.
Slike naj bodo čim bolj raznolike, seveda v originalni velikosti. Zraven pripišite polno ime psa, po želji tudi avtorja fotografije.
Vabim vas, da mi fotke svojih avstralskih ovčarjev do 31. oktobra 2012 pošljete na e-mail naslov koledar@ginny.si. Na podlagi nekaterih predlogov, lahko sodelujete s fotografijami avstralskih ovčarjev, ki so vpisani v FCI ali ASCA (ali v obe organizaciji).
Če bi kdo želel poslati slike na cd-ju po navadni pošti naj mi napiše mail, da mu dam svoj naslov.
Slike naj bodo čim bolj raznolike, seveda v originalni velikosti. Zraven pripišite polno ime psa, po želji tudi avtorja fotografije.
Animal_Lover- Mačka
- Starost : 24
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1359
- Post n°8
Jaz ga bom takrat MOGOČE kupila. Ampak res mogoče.
rox.- Pes
- Starost : 29
Število prispevkov : 2211
- Post n°9
Ojoj, bo treba it mal fotkat spet za koledar, nimam nobenih slik več na računalniku :(
euč.17- Mačka
- Post n°10
zoe je napisal/a:Ja, v bistvu je nekako ograjeno in so bile 3 koze vse skupaj, tale je pa vem ušla in je Easy letela gledat.
Hehe, firbčna žverca
Ginny ima 6 let Malo sem se polenila in se mi ne da fotiča nosit s sabo na sprehode, potem pa za silo kakšno fotko s telefonom naredim.
Žal nimam nobene fotke od Baluja. Jasni vsake toliko pošljejo kakšno, ampak niso ravno fotografi, tako da je baje Balu ponavadi samo ena mala pikica ali pa zmazek na sredi pokrajine
Ja, s ptički so se fotkali Kako gre hitro čas!
Jaz se pa še spomnim, ko sem starše prepričevala za psa in smo šli pogledat leglo od Tax (za tiste, ki ne veste, to je bilo prvo leglo avstralcev pri nas, iz katerega je Evin Nero).
Hehe, škoda (sem pa vidla par slikc na splt. strani pa so res slabe )
Jaz sem pa za Blumino leglo "težila" staršem če gremo pogledat (pa niso bili takrat še navdušeni nad avstralci, zdaj sta pa čist zaljubljena v njih, hihi )
In ja, jaz moram tudi mal prebrskat za slikcam Od Easy jih imam pol preveč, od Nerota pa same neuspele, bova mogla kakšen fotošuting narest, da bom imela kaj materiala za poslat
The_Wanted- Tiger
- Starost : 29
Kraj : Maribor (okolica)
Število prispevkov : 4929
- Post n°11
O superca (aussie kolendar)! Lani sem ga hotela kupiti, pa ga potem nisem. Letos bom pa lahko sama poslala slike.
Upam, da se bo našel kakšen fotograf, ko bi Jazza pofotkal.
Upam, da se bo našel kakšen fotograf, ko bi Jazza pofotkal.
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°12
Jaz bom tudi poslala, hehe (: Fotke lahko pričakuješ v naslednjih nekaj dneh, ker bo treba še kakšen fotošuting naredit, da bodo čimbolj raznovrstne slike :)
Evangelynne- Moderator
- Post n°14
A mogoče kdo ve, kam je šla samička iz legla od LucyLou, Raa Dance with the Wind? Ali pa ima mogoče kakšno fotko? :) Meni je bila tista samička res najljubša iz celega legla.
zoe- Sinička
- Post n°15
Kolikor vem je še na voljo
Evangelynne- Moderator
- Post n°16
A res? Sem nekaj časa nazaj še spremljala, pa sem vidla, da še ni bila oddana, ampak sem mislila, da je zdaj že. Sem mislila, da so podatki iz spletke še stari, glede na to, da še 4 nimajo doma.
euč.17- Mačka
- Post n°17
Meni se pa zdi žalostno, da ljudje kupujejo nerodovniške avstralce, rodovniški pa potem toliko časa čakajo na dom....
Easy je pa danes na sprehodu še ovčke srečala.
Easy je pa danes na sprehodu še ovčke srečala.
Evangelynne- Moderator
- Post n°18
In še ena fotka našega 'malega' psa:D
Sicer meni se ne zdi, da se je kaj dosti spremenila, ampak, ko pa pogledaš slike, pa šele vidiš;o
(Na sliki stara, hmm 2 mesca pa pol?)
Je pa danes Kirrla imela prvo bližnjo srečanje z kozami po dolgem času (nazadnje jih je vidla pri vzrediteljici na Češkem). Ful so ji ble interesantene, hehe:D Je kr k njim silila.
Aja, in zoe, a je število poslanih slik za koledar neomejeno?
Sicer meni se ne zdi, da se je kaj dosti spremenila, ampak, ko pa pogledaš slike, pa šele vidiš;o
(Na sliki stara, hmm 2 mesca pa pol?)
Je pa danes Kirrla imela prvo bližnjo srečanje z kozami po dolgem času (nazadnje jih je vidla pri vzrediteljici na Češkem). Ful so ji ble interesantene, hehe:D Je kr k njim silila.
Aja, in zoe, a je število poslanih slik za koledar neomejeno?
euč.17- Mačka
- Post n°19
Oooo, kak je že zrastla se mi zdi na 1. slikci ko da bi bila starejša od Easy, haha, nevem zakaj se mi zdi taka bolj odrasla Ful lepa
Diana.- Mačka
- Kraj : Nova Gorica
Število prispevkov : 1232
- Post n°20
WAW! Res čudovita je!
yaya- Pikapolonica
- Starost : 30
Število prispevkov : 372
- Post n°21
Evangelynne - Vesna ima doma še 5 mladičkov, s tem da bo Raa Land of Wisdom - Wi obdržala. Ostali štirje pa še vedno čakajo na dom. Mi je poslala par fotkic in mi je Wind (Raa Dance with the wind) od useh najlepša. Ful je lepa res. Bi jo takoj imela, je pa baje mal zadržana do psov.
Eva.- Tiger
- Starost : 27
Kraj : Drulovka, Kranj
Število prispevkov : 4292
- Post n°22
Lepotička.
Kolk ma pa plečne & kg? ((:
Kolk ma pa plečne & kg? ((:
Evangelynne- Moderator
- Post n°23
Hvala vsem (:
euč.17; Res zanimivo, hehe. Meni se je Easy vedno zdela bolj odrasla:P Bi ju blo zanimivo enkrat skupaj videt (: Upam, da se bomo kje srečali na kakšni razstavi/agi tekmi ((:
yaya; Hvala za odgovor. No, meni je res žalostno, da toliko mladičkov še nima domov, pa so zdaj stari že okoli 6 mesecev ... In vsi ti 4, ki še niso prodani so mi eni od najbolj všečnih v celem leglu. Res držim pesti, da vsi najdejo odgovorne domove in take, ki si jih zaslužijo.
Eva.; Plečne ima okoli 45 cm, kil pa je nazadnje imela 11.7 (:
euč.17; Res zanimivo, hehe. Meni se je Easy vedno zdela bolj odrasla:P Bi ju blo zanimivo enkrat skupaj videt (: Upam, da se bomo kje srečali na kakšni razstavi/agi tekmi ((:
yaya; Hvala za odgovor. No, meni je res žalostno, da toliko mladičkov še nima domov, pa so zdaj stari že okoli 6 mesecev ... In vsi ti 4, ki še niso prodani so mi eni od najbolj všečnih v celem leglu. Res držim pesti, da vsi najdejo odgovorne domove in take, ki si jih zaslužijo.
Eva.; Plečne ima okoli 45 cm, kil pa je nazadnje imela 11.7 (:
euč.17- Mačka
- Post n°24
Ja, naslednje leto greva za ziher na kakšno razstavo (CAC Barje in CACIB Bled skoraj da 100%, na notranje razstave je pa verjetno ne bom prijavljala), na kakšno agi tekmo bova pa za ziher tudi prišli, mogoče celo kot tekmovalki naslednjo jesen Upam da se bomo kje srečali, če ne drugega pa na kakšnem srečanju
In tudi meni je žalostno to, da še nimajo domov - predvsem to, da ljudje raje kupujejo nerodovniške (če se ne motim je bilo takrat ravno eno nerodovniško leglo, če ne celo več- predvidevam da so ti dobili dom, glede na to, da ni nobenih oglasev več po spletu) kot pa rodovniške. Upam da čimprej dobijo dom, ker so, vsaj meni, res krasni.
In tudi meni je žalostno to, da še nimajo domov - predvsem to, da ljudje raje kupujejo nerodovniške (če se ne motim je bilo takrat ravno eno nerodovniško leglo, če ne celo več- predvidevam da so ti dobili dom, glede na to, da ni nobenih oglasev več po spletu) kot pa rodovniške. Upam da čimprej dobijo dom, ker so, vsaj meni, res krasni.
Evangelynne- Moderator
- Post n°25
euč.17 je napisal/a:Ja, naslednje leto greva za ziher na kakšno razstavo (CAC Barje in CACIB Bled skoraj da 100%, na notranje razstave je pa verjetno ne bom prijavljala), na kakšno agi tekmo bova pa za ziher tudi prišli, mogoče celo kot tekmovalki naslednjo jesen Upam da se bomo kje srečali, če ne drugega pa na kakšnem srečanju
Se strinjam. Ja, mislim, da je bilo ravno takrat tisto nerodovniško leglo (če ne celo dva) na Bolhi. Ampak že takrat sta se prodajala samo dva. Potem pa je ta oglas itak hitro izginil.
In tole je dokaz, da v bistvu rodovniških aussijev v Sloveniji ne moreš imet.
Alpine River Penny Lane je še vedno na voljo, pa je stara že več kot 1 leto, ane? Samček je očitno prodan. Upam, da tudi ta lepotička najde svoj dom.
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi