Ja, fino je cimbolj pazit. Ceprav eni ausiji so res nori meni je Grin enkrat pri 4 mesecih splezal na skarpo, visoko ene 3 metre, jaz ga zagledam, zavpijem ne, in on skoci iz vrha dol Pa ze od malega je rad skakal po zidkih, ki pregrajujejo njive tukaj okoli... tako da vec kot tolko ocitno ne mores pazit.
Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 14 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 14 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+46
nejcka
5rca
emy
Hana*
Anja&Dona
Urška
yaya
zoe
rox.
Lin
Colliny
Anja
Nuša.
Evangelynne
Neja.
euč.17
Chilly2000
Alex
Oka
Eva.
Grin
love
meri&lera
afna2000
Katja.
Animal_Lover
Miška
katja100
Maja.
Polly
teya
Eva
Tjaša*
Ursha_Shiva
katiiii
Linka
Ani
*Lanchy*
Shelly
Nejaa
Deep
anna <3
bordercolliefan
Diana.
Ingrid*
The_Wanted
50 posters
Avstralski ovčar
Grin- Pikapolonica
- Kraj : Koper
Število prispevkov : 277
- Post n°926
Re: Avstralski ovčar
Bravo Mike :)
Ja, fino je cimbolj pazit. Ceprav eni ausiji so res nori meni je Grin enkrat pri 4 mesecih splezal na skarpo, visoko ene 3 metre, jaz ga zagledam, zavpijem ne, in on skoci iz vrha dol Pa ze od malega je rad skakal po zidkih, ki pregrajujejo njive tukaj okoli... tako da vec kot tolko ocitno ne mores pazit.
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°928
Iii:* Easy je tak zrasla, lepotička
Hvala za informacije. (: Sej jaz jo nosim po stopnicah gor in dol, čimbolj pazim, da mi ne skače visoko na kakšne zidove oz. kaj podobnega, ampak velikokrat enostavno ne morem preprečit.
Hvala za informacije. (: Sej jaz jo nosim po stopnicah gor in dol, čimbolj pazim, da mi ne skače visoko na kakšne zidove oz. kaj podobnega, ampak velikokrat enostavno ne morem preprečit.
euč.17- Mačka
- Starost : 32
Število prispevkov : 1293
- Post n°929
Hehe hvala, res je že kar velika, gledam slikce za nazaj, pa se sploh ne spomnim, kam je tako hitro šel čas (in kdaj je tako zrastla! )...
Še ena, ko se le umiri za moment in se jo da slikat, mojo malo krivonogo pošast.
Kako vama pa gre kaj s Kirro? Kake nove slikce?
Še ena, ko se le umiri za moment in se jo da slikat, mojo malo krivonogo pošast.
Animal_Lover- Mačka
- Starost : 24
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1359
- Post n°930
No, to slikico sem pa že na fbju vidla. Ful je luštna!
Evangelynne- Moderator
- Post n°931
euč.17 je napisal/a:Hehe hvala, res je že kar velika, gledam slikce za nazaj, pa se sploh ne spomnim, kam je tako hitro šel čas (in kdaj je tako zrastla! )...
Pozerka:*
Super nama gre (: Res ful je pridna in vsaki dan bolj živahna, tako, da jo je res težko dobit v objektiv. Danes morda pridejo nove slike ((:
Grin- Pikapolonica
- Post n°932
Ah, zdej pa ne velja vec, da so skoraj vsi redmerli samo na Primorskem (in eden v LJ)
euč.17- Mačka
- Post n°933
Res? :-D bo počasi treba kakšno aussie srečanje naredit..
Grin- Pikapolonica
- Post n°934
Ja, pred leti so bli samo 4 RM v Sloveniji (Grin, njegov brat, Terra in Magi). Tri od teh so na Primorskem
Lahko bi naredili ausi srecanje ja, ga ze dooolgo ni blo
Lahko bi naredili ausi srecanje ja, ga ze dooolgo ni blo
Evangelynne- Moderator
- Post n°935
Sem tudi jaz gledla, da je ful malo RM-ov v Sloveniji. :) No, zdaj sta že 2 v Mariboru (no, eden bolj v okolici). ;P
Jaaa, srečanje (:
Jaaa, srečanje (:
The_Wanted- Tiger
- Starost : 29
Kraj : Maribor (okolica)
Število prispevkov : 4929
- Post n°936
Pozdravček še od Jazza!
Evangelynne: Lepo, da si se še na naju spomnila, hehe.
Drugače pa ja, aussie srečanje!! <3
Diana.- Mačka
- Kraj : Nova Gorica
Število prispevkov : 1232
- Post n°937
Joj, lepotec in pol!
euč.17- Mačka
- Post n°938
Men bi bilo tudi kakšno srečanje fajn, za socializacijo, pa še fino je izmenjavat mnenja pa kakšne nasvete, sploh od ljudi z večimi izkušnjami (: Sploh sem pa še pred leti skos spremljala slike in poročila iz srečanj, ki ste jih takrat imeli, samo nisem nikol imela priložnosti se pridružit takrat... Tako da ja, če bo kakšno srečanje, z Easy prideva.
Uu, je že velik Jazz. In pa lep seveda.
Uu, je že velik Jazz. In pa lep seveda.
meri&lera- Pikapolonica
- Število prispevkov : 354
- Post n°939
Joj, cukr se kar dviga...
Evangelynne- Moderator
- Post n°940
The_Wanted; Jazza ne morš kr tak pozabit hahahah
Jaz imam eno vprašanje, kar se tiče tega skakanja. Mi imamo na vrtu bazen, ki je visok cca. 30 cm (otroški). Kirra ima zelo rada vodo in pogostokrat skače noter. (Sicer tega ne dela vsaki dan (ker je enostavno ne spustim na tisto travo), ampak včasih jo samo pustim, da si malo ohladi tačke (ko npr. prideva s sprehoda).)
Je to previsoko oz. preveliki napor za njene tačke? :$ Sicer, ko pobegne ponavadi skoči noter samo enkrat oz. dvakrat, pa še to ne vsaki dan. Resnično ima rada vodo in mi je prav težko gledat, kako opazuje tisti bazen, jaz pa je ne spustim.
Jaz imam eno vprašanje, kar se tiče tega skakanja. Mi imamo na vrtu bazen, ki je visok cca. 30 cm (otroški). Kirra ima zelo rada vodo in pogostokrat skače noter. (Sicer tega ne dela vsaki dan (ker je enostavno ne spustim na tisto travo), ampak včasih jo samo pustim, da si malo ohladi tačke (ko npr. prideva s sprehoda).)
Je to previsoko oz. preveliki napor za njene tačke? :$ Sicer, ko pobegne ponavadi skoči noter samo enkrat oz. dvakrat, pa še to ne vsaki dan. Resnično ima rada vodo in mi je prav težko gledat, kako opazuje tisti bazen, jaz pa je ne spustim.
Grin- Pikapolonica
- Post n°941
Ma, jaz ne bi neki ful komplicirala. Mislim, probaj ji preprecit, recimo tako, da jo ti das v bazen? Ampak drugace se po mojem mladici malo tudi sami zavedajo, koliko lahko. Dosti bolj nevarni so nenaravni gibi, npr. ce meces zogico pa ful bremza, in to delas dolgo casa, ce skace visoko npr. za frizbijem ali ce jo preteras na sprehodu ali pri teku.
zoe- Sinička
- Starost : 37
Število prispevkov : 670
- Post n°942
Za vse, ki ste se zanimali za pašo
Z veseljem sporočam, da bomo tudi v Sloveniji kmalu imeli prvi seminar paše in to z inštruktorico Sandro Zilch - http://www.lz-westerntraining.de/
Seminar bo potekal 15. in 16. septembra 2012 na Dobu pri Domžalah.
Vabljeni tako udeleženci s psi kot gledalci brez psov, dodatne informacije so na temle linku http://slo-aussie.com/images/seminar-sandra-zilch.pdf lahko pa kaj vprašate tudi tule.
Cena za en dan seminarja je za udeležbo s psom 100€, brez psa pa 20€. V osnovi je mišljeno kot enodnevni seminar, kdor želi pa se lahko prijavi tudi za oba dni.
Število mest je omejeno, zato se zainteresirani čim prej prijavite.
Prijave pošljite do 2. septembra 2012 na info@slo-aussie.com
Z veseljem sporočam, da bomo tudi v Sloveniji kmalu imeli prvi seminar paše in to z inštruktorico Sandro Zilch - http://www.lz-westerntraining.de/
Seminar bo potekal 15. in 16. septembra 2012 na Dobu pri Domžalah.
Vabljeni tako udeleženci s psi kot gledalci brez psov, dodatne informacije so na temle linku http://slo-aussie.com/images/seminar-sandra-zilch.pdf lahko pa kaj vprašate tudi tule.
Cena za en dan seminarja je za udeležbo s psom 100€, brez psa pa 20€. V osnovi je mišljeno kot enodnevni seminar, kdor želi pa se lahko prijavi tudi za oba dni.
Število mest je omejeno, zato se zainteresirani čim prej prijavite.
Prijave pošljite do 2. septembra 2012 na info@slo-aussie.com
The_Wanted- Tiger
- Starost : 29
Kraj : Maribor (okolica)
Število prispevkov : 4929
- Post n°944
Meni je to tudi Vesna poslala, samo naju z Jazzom na žalost ne bo.
Neja.- Moderator
- Število prispevkov : 2121
- Post n°945
Mene tudi nažalost ne bo. :(
Še en nov video od noxxxxxxa. (;
Še en nov video od noxxxxxxa. (;
zoe- Sinička
- Starost : 37
Število prispevkov : 670
- Post n°946
Škoda, upam, da se vidimo kdaj drugič
Če bi vseeno želeli, se lahko seminarja udeležite tudi kot gledalci, lahko gledajo tudi psi, samo da ne motijo dogajanja
Če bi vseeno želeli, se lahko seminarja udeležite tudi kot gledalci, lahko gledajo tudi psi, samo da ne motijo dogajanja
katiiii- Mačka
- Starost : 28
Kraj : 100% Štajerka ;P
Število prispevkov : 879
- Post n°947
Jaz bi FULLLL šla sam je tak da nimam prevoza ;/
katt.- Pes
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 1873
- Post n°948
Iiiii.... ta pasma je takoo lepaaa
Am zrastejo do okol 60 cm al veeč ?
Hana*- Mačka
- Starost : 26
Kraj : Primorska
Število prispevkov : 941
- Post n°949
Tam nekje do 58 cm (lahko pa se seveda pojavijo tudi večji primerki).katt. je napisal/a:Iiiii.... ta pasma je takoo lepaaa
katt.- Pes
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 1873
- Post n°950
ker jst bi ful rada mela to pasmo.. ampak starši nimajo radi kaj velikih pasem.. ker jih nimamo kam dati
(sosedje ne pustijo da imamo pse odvezane ker paje kakkajo pred pragom, čeprav se okoli hiše potikajo drugi psi in oni potem vse pokakajo)
(sosedje ne pustijo da imamo pse odvezane ker paje kakkajo pred pragom, čeprav se okoli hiše potikajo drugi psi in oni potem vse pokakajo)
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi