Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 24 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 24 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+28
Border_Collie *-*
e.v.a
Hana*
Diana.
Ani
talupu
Shelly
Ninika
skazaman
Katk.
Nuša.
Tjaša*
pupykaa
Ćađo
teya
ema.
Laura
Tisa
Pitbullka
lara.
Woody
Pokica
Anja
Vida
Valentina
dog_lover*
BlackStar
larčyka
32 posters
Ameriški pitbull terier
Nuša.- Mačka
- Starost : 26
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1453
- Post n°76
Re: Ameriški pitbull terier
Kakšna cukrčka!! Koliko sta pa stara?
pupykaa- Pikapolonica
- Število prispevkov : 5
- Post n°77
evo 1. septembra sta bla 1 leto :) res sta zlata :)
Gost- Gost
- Post n°78
ooooo pupykaa kok sta lepaaaaaa fulllll iz ke pa si loh bi sli gdaj na sprehoddd
Katk.- Admin
- Starost : 28
Kraj : Okolica Ljubljane
Število prispevkov : 4642
- Post n°79
Krasna sta !
Kolk sta pa stara? Pa iz katere psarne?
Kolk sta pa stara? Pa iz katere psarne?
skazaman- Pikapolonica
- Število prispevkov : 1
- Post n°81
Pozdravljeni!
Imam pitbulla, starega dve leti in pol. Dobil sem ga, ko je bil star pol leta. Zaradi pomankanja časa (služba) pes večino časa preživi s punco, ki ga hrani in skrbi za njega. Vse je bilo v redu, dokler pes ni iz ljubega mira, ker ga je hotela pobožat zarenčal na njo. Od takrat dalje vedno, ko mu kaj ni všeč renči na njo. Mislim, da je meja med renčanjem in napadom postala zelo tanka. Res mi ni jasno zakaj se to dogaja. Zadevo sva reševala na tisoč načinov, vendar brez uspeha.Najbolj zanimivo pa je to, da je do drugih ljudi in živali zelo prijazen in igriv. Mi lahko kdo pomaga, ker res več nimam ideje kaj naj storim?
Imam pitbulla, starega dve leti in pol. Dobil sem ga, ko je bil star pol leta. Zaradi pomankanja časa (služba) pes večino časa preživi s punco, ki ga hrani in skrbi za njega. Vse je bilo v redu, dokler pes ni iz ljubega mira, ker ga je hotela pobožat zarenčal na njo. Od takrat dalje vedno, ko mu kaj ni všeč renči na njo. Mislim, da je meja med renčanjem in napadom postala zelo tanka. Res mi ni jasno zakaj se to dogaja. Zadevo sva reševala na tisoč načinov, vendar brez uspeha.Najbolj zanimivo pa je to, da je do drugih ljudi in živali zelo prijazen in igriv. Mi lahko kdo pomaga, ker res več nimam ideje kaj naj storim?
Tisa- Pes
- Starost : 37
Število prispevkov : 2119
- Post n°82
Pozdravljen in dobrodošel na forumu.
Kar tako na pamet je zelo težko svetovati. Kaj vse sta pa probala? Dobro bi bilo tudi malo premisliti, zakaj je začel renčati nanjo, kakšna je bila dana situacija, kaj se je pred tem dogajalo itd. Sigurno obstaja razlog, a ga vi mogoče ne vidite. Da pa sedaj to še naprej dala, pa zato, ker je prvič ko je to naredil zaleglo (se je ona verjetno umaknila) in njegov cilj je bil dosežen. Kaj pa recimo na vas, je že kdaj zarenčal?
Glede na to da je to zelo težko na pamet svetovat, vam svetujem da se obrneta na šolo za "problematične" pse. Tam bi vama mogli znat svetovat.
LP
Kar tako na pamet je zelo težko svetovati. Kaj vse sta pa probala? Dobro bi bilo tudi malo premisliti, zakaj je začel renčati nanjo, kakšna je bila dana situacija, kaj se je pred tem dogajalo itd. Sigurno obstaja razlog, a ga vi mogoče ne vidite. Da pa sedaj to še naprej dala, pa zato, ker je prvič ko je to naredil zaleglo (se je ona verjetno umaknila) in njegov cilj je bil dosežen. Kaj pa recimo na vas, je že kdaj zarenčal?
Glede na to da je to zelo težko na pamet svetovat, vam svetujem da se obrneta na šolo za "problematične" pse. Tam bi vama mogli znat svetovat.
LP
Ninika- Pikapolonica
- Starost : 23
Število prispevkov : 113
- Post n°83
Waaaaw :waw:Pupykaa ful sta lep.
Pitbullka- Pikapolonica
- Starost : 32
Število prispevkov : 5
- Post n°84
Hojlaa !
No pa sm le dočakala to prelepo bitje :) in morm rečt da sm navdušena nad svojo psičko ... res da jo mam že 7 mesecev ,ampak se prej res nism javla ker sem bila preveč navdušena nad njo in sem cele dneve preživela z njo :))
Prava razvajenka je , ..
No pa sm le dočakala to prelepo bitje :) in morm rečt da sm navdušena nad svojo psičko ... res da jo mam že 7 mesecev ,ampak se prej res nism javla ker sem bila preveč navdušena nad njo in sem cele dneve preživela z njo :))
Prava razvajenka je , ..
Pitbullka- Pikapolonica
Število prispevkov : 5
- Post n°85
evo tuki so pa še slikce od moje razvajenke , , , , , , ,
Tisa- Pes
- Starost : 37
Število prispevkov : 2119
- Post n°86
Čestitam za pridobitev!
Jaz žal slikic ne vidim. :(
Vabim pa te, da pri podforumu Predstavi svojega ljubljenca ustvariš vajino temo in tvojo psičko malo predstaviš.
Jaz žal slikic ne vidim. :(
Vabim pa te, da pri podforumu Predstavi svojega ljubljenca ustvariš vajino temo in tvojo psičko malo predstaviš.
Shelly- Pes
Kraj : Primorsko-Notranjska
Število prispevkov : 2393
- Post n°87
Tisa je napisal/a:Jaz žal slikic ne vidim. :(
Jaz tudi ne
Drugače pa čestitke
talupu- Sinička
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 828
- Post n°88
Imam eno uprašanje.
Če kupiš tega pitbulla z rodovnikom v Slo, a potem lahko tekmuješ na razstavah, če ni priznana pasma v FCI?
In kako imaš potem sploh lahko rodovnik če pasma ni priznana? :)
Hvala!
Če kupiš tega pitbulla z rodovnikom v Slo, a potem lahko tekmuješ na razstavah, če ni priznana pasma v FCI?
In kako imaš potem sploh lahko rodovnik če pasma ni priznana? :)
Hvala!
Vida- Pes
- Starost : 28
Kraj : Škofja Loka
Število prispevkov : 1931
- Post n°89
Uuum, a sploh lahko kupiš pitbulla z rodovnikom?
Ani- Pes
- Število prispevkov : 2044
- Post n°90
Okej, zdej pa bi jaz en link od kake dobre psarne bulčkov. Pa po možnosti red nose. (: A pozna kdo kakšno?
Diana.- Mačka
- Kraj : Nova Gorica
Število prispevkov : 1232
- Post n°91
http://www.puregina.cz/en/camelia.php
I'm in loooooooove. ;*
Zadnje čase sem ZELO navdušena nad pitbulčki, hehe. (: Sicer težko najdem take, ki so mi res všeč, ker tisti razstavni,nabildani z kupiranimi ušesi me ne privlačijo, se pa najdejo tudi izjeme, recimo psička v zgornjem linku, njena mama (klik), Ginaaaaaaa (klik) in tudi nekateri z kupiranimi ušesi; oče od zgornje psičke npr. ( klik)
I'm in loooooooove. ;*
Zadnje čase sem ZELO navdušena nad pitbulčki, hehe. (: Sicer težko najdem take, ki so mi res všeč, ker tisti razstavni,nabildani z kupiranimi ušesi me ne privlačijo, se pa najdejo tudi izjeme, recimo psička v zgornjem linku, njena mama (klik), Ginaaaaaaa (klik) in tudi nekateri z kupiranimi ušesi; oče od zgornje psičke npr. ( klik)
Hana*- Mačka
Kraj : Primorska
Število prispevkov : 941
- Post n°92
A ste že videli? https://www.facebook.com/hana.jenko/posts/391113474258588?ref=notif¬if_t=like#!/media/set/?set=a.112446718850374.20810.107859752642404&type=3
Jaz že nekaj časa pomagama delit slike...in sem ugotovila, da učinkuje. Namreč, kar nekaj mojih prijateljev in sošolcev se je začelo zavedati, da pasma sama po sebi ni kriva in sošolka, ki ne velja za ljubiteljico živali mi pomaga pri ozaveščanju, da ni vse tako črno, kot si ljudje predstavljajo.
Meni edio nekaj ne gre v račun. Vzreditelji večinoma pišejo, da se koncentrirajo v vzrejo bully tipa in skratka ustvarjajo močnejše pse....a je to v redu? : "Our kennel is not a typical or traditional Pitbull kennel. We are specialized in breeding blue and champagne XL to XXL sized Pitbulls with great muscle mass, heavy bones, huge heads and a overall proportional look. This is why we work with the best of the best bloodlines from the top kennels / breeders from the USA." Tole mi nekako ni jasno. Če ne producirajo tipičnih predstavnikov, kako da sodelujejo z najboljšimi linijami? Saj najboljše linije parijo po standardu, ne?
Jaz že nekaj časa pomagama delit slike...in sem ugotovila, da učinkuje. Namreč, kar nekaj mojih prijateljev in sošolcev se je začelo zavedati, da pasma sama po sebi ni kriva in sošolka, ki ne velja za ljubiteljico živali mi pomaga pri ozaveščanju, da ni vse tako črno, kot si ljudje predstavljajo.
Meni edio nekaj ne gre v račun. Vzreditelji večinoma pišejo, da se koncentrirajo v vzrejo bully tipa in skratka ustvarjajo močnejše pse....a je to v redu? : "Our kennel is not a typical or traditional Pitbull kennel. We are specialized in breeding blue and champagne XL to XXL sized Pitbulls with great muscle mass, heavy bones, huge heads and a overall proportional look. This is why we work with the best of the best bloodlines from the top kennels / breeders from the USA." Tole mi nekako ni jasno. Če ne producirajo tipičnih predstavnikov, kako da sodelujejo z najboljšimi linijami? Saj najboljše linije parijo po standardu, ne?
e.v.a- Sinička
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 668
- Post n°93
Sem tud jaz že gledala to stran in mi je ful fajn. Pitbulli na splošno koker jih jaz poznam so tud z malo manj vzgoje čisto prijazni do ljudi in crkljivi sploh. Do psov pa normalno, da so brez socializacije agresivni sej vsi vemo za kaj so jih meli v preteklosti. ;/
V zavetišču Turk je že dolgo ena pitbullka(mešanka) in je zelo prijazna do psov in ljudi.
V zavetišču Turk je že dolgo ena pitbullka(mešanka) in je zelo prijazna do psov in ljudi.
Hana*- Mačka
Kraj : Primorska
Število prispevkov : 941
- Post n°94
Se strinjam. Tudi meni so zelo v redu pasma in mi gre na živce, ko ljudje ob omenu imena takoj izbuljijo oči polni predsotkov. Ljudje se bojijo česar ne poznajo, to je bilo dokazano že neštetkokrat. Ampak zakaj se ne bi kdo potrudil malo podrobneje zaiti v pasmo? Samo na ta način bi ugotovil kakšna je njihova narava v resnici in kaj s(m)o jim ljudje prizadejali v preteklosti. Na žalost se malokdo zaveda, da je to edini način spoznati pitbulle, saj je večini zdi lažje poslušati neresnične govorice...
Tole je vzreja staffijev.
Tole je vzreja staffijev.
Border_Collie *-*- Pes
- Število prispevkov : 2871
- Post n°95
Zelo mi je všeč ta pasma!!
Če ga znaš prav vzgojit so super psi! Od ljudi se mi zdi nesramno, da vidijo samo grde stvari o tej pasmi, ker je pač blo nekaj nevzgojenih pitbullov krivijo pasmo, da je agresivna, hudobna... že od rojstva in bla bla bla.... NI NEVARNIH PSOV, SO SAMO NEVARNI LASTNIKI, ki naredijo pse nevarne in agresivne....
Upam, da bojo že nehali s tem in ugotovili, da so zelo vredu!
Če ga znaš prav vzgojit so super psi! Od ljudi se mi zdi nesramno, da vidijo samo grde stvari o tej pasmi, ker je pač blo nekaj nevzgojenih pitbullov krivijo pasmo, da je agresivna, hudobna... že od rojstva in bla bla bla.... NI NEVARNIH PSOV, SO SAMO NEVARNI LASTNIKI, ki naredijo pse nevarne in agresivne....
Upam, da bojo že nehali s tem in ugotovili, da so zelo vredu!
love- Pes
Kraj : Mirna Peč
Število prispevkov : 1995
- Post n°96
Ja, meni je tut ta pasma ful všeč! In poznam eno psičko čokoladno-belo in je tak cuker da večjega težko najdeš, res!
Andreja_Shiva- Pikapolonica
Število prispevkov : 15
- Post n°97
jaz imam doma mešanko s pitbullom pa ovčarjem pa ma karakter čist po pitu pa je super pes ne zamenjam za nč na svetu :)
Becca my love- Sinička
- Starost : 27
Število prispevkov : 478
- Post n°98
Ok Becca ma kar nekaj podobnosti :$ ... men so ti taaak lepi!!! Full so mi vsec!!! na živce mi gre edino kopiranke :@ to pa sovražim ... drugace pa Becca po karakterju pa tud po izgledu precej ustreza pasmi :$$ full so mi všeč!!!!! :$$
Maly- Pes
- Starost : 34
Število prispevkov : 1691
- Post n°99
Meni so pitbullčki cukerčki, tisti nekupirani so pa <3.
Samo ful mi gre na zivce ko so eni tak "nabildani", pa oni ljudje ka govorijo da so to nekaj najbolj agresivni pesi, pa take bedarije.
Samo ful mi gre na zivce ko so eni tak "nabildani", pa oni ljudje ka govorijo da so to nekaj najbolj agresivni pesi, pa take bedarije.
love- Pes
Kraj : Mirna Peč
Število prispevkov : 1995
- Post n°100
Hej, pozna kdo v bližini Slovenije kakšno dobro psarno pitbulov, kjer nimajo nabildanih psov ampak pse atletske postave, psom ne kupirajo ušes in jih imajo za hišne ljubljenčke in ne za pasje boje? Hvala
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi