Anja&Dona je napisal/a:What the fuck neznance? haha lol.
Jas sem neznanka al kaj ? :')
OT
Hjao skratka za vse je vstopnina.
Trenutno forum pregleduje 30 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 30 gostov :: 3 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Anja&Dona je napisal/a:What the fuck neznance? haha lol.
Jas sem neznanka al kaj ? :')
OT
Evangelynne je napisal/a:momokika je napisal/a:Pa tukaj lahko greš z psom noter tudi če nisi prijavljen? Vem, da jih je to že par oz. ena vprašala samo mi, ko smo šli Alta raztavljat tu v Mariboru psi, ki niso bili prijavljeni niso smeli noter.
Jap :) Sej malo prebri, da eni pišejo, da bodo psa zraven zveli (; Btw, jaz sem to že vprašala in so mi rekli, da ja (:
Ti ne boš Brixi razstavljala?
momokika je napisal/a:Evangelynne je napisal/a:momokika je napisal/a:Pa tukaj lahko greš z psom noter tudi če nisi prijavljen? Vem, da jih je to že par oz. ena vprašala samo mi, ko smo šli Alta raztavljat tu v Mariboru psi, ki niso bili prijavljeni niso smeli noter.
Jap :) Sej malo prebri, da eni pišejo, da bodo psa zraven zveli (; Btw, jaz sem to že vprašala in so mi rekli, da ja (:
Ja saj sem vidla pa nisem ziher vedla pa vseeno hvala.
Ne verjetno je nebom, ker ona njena vzrediteljica non stop pravi, da je stara 3 mesece lol če se je pa Maja skotila.
Evangelynne je napisal/a:momokika je napisal/a:Evangelynne je napisal/a:momokika je napisal/a:Pa tukaj lahko greš z psom noter tudi če nisi prijavljen? Vem, da jih je to že par oz. ena vprašala samo mi, ko smo šli Alta raztavljat tu v Mariboru psi, ki niso bili prijavljeni niso smeli noter.
Ja saj sem vidla pa nisem ziher vedla pa vseeno hvala.
Ne verjetno je nebom, ker ona njena vzrediteljica non stop pravi, da je stara 3 mesece lol če se je pa Maja skotila.
A je tole vašo vzrediteljico malo spomin za matematiko zapustil alkaj? Stara je 4 mesece (to še jaz vem). 4.9. je bila 4 mesece. Razen če vam je to rekla še avgusta, ker takrat pa res še ni bila dovolj stara za razstave. Ko bo razstava bo pa itak že skoraj 5 mescov. En velik OT!
airedalka rebeka10 je napisal/a:Evangelynne upam da se vidimo da spoznam Kirro!
Evangelynne je napisal/a:airedalka rebeka10 je napisal/a:Evangelynne upam da se vidimo da spoznam Kirro!
Ja, se mormo zmenit, kje točno bi se dobili ;P Sicer pa se te itak še spomnim (verjetno se tudi ti mene). Pa itak naju z Kirro ne moreš zgrešit. ;Đ
In ja, če naju kdo vidi, naj mi prvo pove up. ime na Svetu živali, ker pojma nimam kdo je kdo.
Ob 9.30, tak vsaj piše tam. :)Maly je napisal/a:Jst pridem mogoče.. kdaj so maltežani?
Polly je napisal/a:Aha ok hahahahah
Ok, rešuješ življenja, ker jaz sem bla tak obupana ker nisem vedla komu naj dam fotoaparat pa komu kamero...
Ob 9.30 basenjiji štartajo
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let