klik (tukaj piše vse, se mi ne da kopirat vsega )
Jaz pridem skoraj sigurno oba dni!
Trenutno forum pregleduje 30 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 30 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Če zna toliko trikov in vsega se bo pa ja naučil še stati (če se je Dino, potem se pa res lahko skoraj vsak )...jaz razmišljam, da bi pa tokrat namesto Flo, šel Mike se mal pokazat. (: Samo je tak bedak na razstavah, ker ko bi mogu v ringu stat na miru, začne lajat : D
Kar sigurno, samo še kak trening moramo prej naredit!Jaz pridem razstavljat, če bo v redu sodnik (moram še preverit) in mogoče v JH.
Colliny je napisal/a:Evanglelynne, greš? razstavljat?
airedalka rebeka10 je napisal/a:Specialke so za jamarje , britanske ovčarske pasme, prinašalce, hrte, družne pasme in angleške buldoge, saj piše na prijavnici. (to je za soboto, za nedeljo pa se mi je sesulo tako da sami poglejte )
euč.17 - če veš da se bo takrat gonila raje ne prijavi, ker potem ni fer do drugih psov (se zato ne pokažejo tako lepo kot bi mogli). Mislim da je tako, da je razstavljanje gonečke dovoljeno, ampak jo našpricaš s sprejem da ne oddaja toliko vonja, pa prideš ko si na vrsti in ko končaš takoj greš.
Te pridem iskat.Evangelynne je napisal/a:
Ja, verjetno grem na razstavo (če si ne bo kdo doma spet kaj zmislil, da me ne more peljat). Ampak ne, razstavljala pa ne bom :) Nimam ravno nekega ineteresa razstavljat noter, sploh pa ne na prvo razstavo tak daleč, crknem od živčnosti na poti.
Hana* je napisal/a:Te pridem iskat.Evangelynne je napisal/a:
Ja, verjetno grem na razstavo (če si ne bo kdo doma spet kaj zmislil, da me ne more peljat). Ampak ne, razstavljala pa ne bom :) Nimam ravno nekega ineteresa razstavljat noter, sploh pa ne na prvo razstavo tak daleč, crknem od živčnosti na poti.
Jaz pridem brez Ilvie, ker me doma nočejo peljat (se bom magari zmenila s kom) in če bi jo imela itak ne bi mogla dolgo ostat, to leto pa si ful želim ogledat specialko. Za JH pa še vedno ne vem, primankuje časa za se vse navadit.
Jaz pridem brez Ilvie, ker me doma nočejo peljat (se bom magari zmenila s kom) in če bi jo imela itak ne bi mogla dolgo ostat, to leto pa si ful želim ogledat specialko. Za JH pa še vedno ne vem, primankuje časa za se vse navadit.
Hana, upam, da s končno spet vidimo!!! :)
Ja, ti kr pridi po mene ;P Ne, sej verjetno ne bo tak problem v Ljubljano, ker vseeno ni tak daleč, kot pa npr. Koper.
Sej boš videla, če bi se ti začela goniti in kdaj.Če bo čisto na začetku pomoje brez težav prideš. In glede na to, da še nisi napisala da se ti goni, boš pomoje še lahko (šest dni do razstave, pomoje nebo problem, če bi se ti začela goniti tudi jutri)euč.17 je napisal/a:airedalka rebeka10 je napisal/a:Specialke so za jamarje , britanske ovčarske pasme, prinašalce, hrte, družne pasme in angleške buldoge, saj piše na prijavnici. (to je za soboto, za nedeljo pa se mi je sesulo tako da sami poglejte )
euč.17 - če veš da se bo takrat gonila raje ne prijavi, ker potem ni fer do drugih psov (se zato ne pokažejo tako lepo kot bi mogli). Mislim da je tako, da je razstavljanje gonečke dovoljeno, ampak jo našpricaš s sprejem da ne oddaja toliko vonja, pa prideš ko si na vrsti in ko končaš takoj greš.
Ma vem ne, ampak se zna zgodit, da nas preseneti (: Zdaj pri 8 mesecih pa pol še ni ne duha ne sluha o gonitvi..
Bomo raje počakal na spomlad in zunanje razstave.
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi