Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 38 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 38 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+17
The_Wanted
Neja.
Eva.
Polly
Kim<3
Maly
uršiiiika
Hana*
Anja
Colliny
Nika7
Evangelynne
rox.
Urška*
euč.17
Ingrid*
airedalka rebeka10
21 posters
CACIB Ljubljana 2013
The_Wanted- Tiger
- Starost : 29
Kraj : Maribor (okolica)
Število prispevkov : 4929
- Post n°51
Re: CACIB Ljubljana 2013
Pia: Ma tebe starši niti v Ceršak nočejo pripeljati (2o min) od Mariborja. OT
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°52
The_Wanted je napisal/a:Pia: Ma tebe starši niti v Ceršak nočejo pripeljati (2o min) od Mariborja. OT
To še nisem vprašala, ampak zadnjič se jim ni dalo očitno.
Čeprav ne vem zakaj dobivam občutek, da so me raje peljali v Ljubljano, kot pa v Ceršak. OT
The_Wanted- Tiger
- Starost : 29
Kraj : Maribor (okolica)
Število prispevkov : 4929
- Post n°53
Se bojijo, da se bodo izgubili, haha. Al pa naju z Jazzom nimata rada. OT
Anja- Admin
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 8369
- Post n°54
Če kdo pride z busom/vlakom, nam ni problema ga pridt pobrat na glavno v Ljubljani ker je 5min od placa kjer poteka razstava ;D
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°55
The_Wanted je napisal/a:Se bojijo, da se bodo izgubili, haha. Al pa naju z Jazzom nimata rada. OT
Po mojem je bolj prvo
Anja&Dona- Tiger
- Starost : 24
Število prispevkov : 3779
- Post n°56
KulAnja je napisal/a:Če kdo pride z busom/vlakom, nam ni problema ga pridt pobrat na glavno v Ljubljani ker je 5min od placa kjer poteka razstava ;D
Problem je da sem v Avstriji takrat hahaha
Mogoče kdaj za kako agi tekmo (:
airedalka rebeka10- Pes
- Starost : 25
Kraj : Ilirska Bistrica
Število prispevkov : 2145
- Post n°57
Meni pa se zmenjeno ne zdi, je pa res da slovenski sodniki tekmovalce poznajo in žal večkrat ocenijo po prejšnjih nastopih in starših... Tekmovalnosti pa jaz kaj dosti ne zaznam no nevem, še posebno odkar ni več tistih res vrhunskih, ki so vse že čez osemnajst (ne bom pisala imen, ampak verjetno veš koga mislim)... Mimogrede, kaj ti si bila lani na Ljubljani v soboto in Barju v JH ne? No če greš se sigurno kaj vidimo, če ne pa mogoče tudi!
Kar se tiče JH-ja, še razmišljam, če bom šla. Nimam pojma, če bom moram psa najti ampak to niti ni tak problem. Pa ni fora sploh ne ve tem, da se mi ne splača priti, ker nas bo veliko ali malo, meni je res vseeno za ''konkurenco'', ampak dejnasko sem zgubila dosti veselja, ker več ali manj punc, ki tekmujejo v JH so took fak**g tekmovalne, vse hočejo biti prve in mi je res kr neki. Poleg tega, pa imam filing, da je to čisto vse zmenjeno. Lani npr. je bila čista zaprava denarja, preposto je vse zmenjeno. wink (vsaj prva 2 mesta, ostali so že kul) Tako, da bomo videl, če bi mi splača dati 30€ v enemu vikendu za to. wink
Glede tiste oddaljenosti pa nisem mislila nič slabega, tudi mene starši nočejo povsod peljati (razstave ja, ampak agility grem samo v Prestranek, na srečanja in podobno tudi ne...). Ampak čisto tako meni se toliko zelo daleč Mb. od Lj. ni zdel pa jaz seveda ne znam držati ''jezika za zobmi''.
Čisto sem, tako da rajši končajmo s tem!
Drugače pa bom jaz okrog s salukiji (sobota) in airedalko (nedelja), tako da me prepoznate po tem!
Eva.- Tiger
- Starost : 27
Kraj : Drulovka, Kranj
Število prispevkov : 4292
- Post n°58
Midve z Evo prideva v soboto na specialko z vlakom.
Nika7- Mačka
Število prispevkov : 1093
- Post n°59
No ja, pač tako nekako se meni zdi...airedalka rebeka10 je napisal/a:Meni pa se zmenjeno ne zdi, je pa res da slovenski sodniki tekmovalce poznajo in žal večkrat ocenijo po prejšnjih nastopih in starših... Tekmovalnosti pa jaz kaj dosti ne zaznam no nevem, še posebno odkar ni več tistih res vrhunskih, ki so vse že čez osemnajst (ne bom pisala imen, ampak verjetno veš koga mislim)... Mimogrede, kaj ti si bila lani na Ljubljani v soboto in Barju v JH ne? No če greš se sigurno kaj vidimo, če ne pa mogoče tudi!
Kar se tiče JH-ja, še razmišljam, če bom šla. Nimam pojma, če bom moram psa najti ampak to niti ni tak problem. Pa ni fora sploh ne ve tem, da se mi ne splača priti, ker nas bo veliko ali malo, meni je res vseeno za ''konkurenco'', ampak dejnasko sem zgubila dosti veselja, ker več ali manj punc, ki tekmujejo v JH so took fak**g tekmovalne, vse hočejo biti prve in mi je res kr neki. Poleg tega, pa imam filing, da je to čisto vse zmenjeno. Lani npr. je bila čista zaprava denarja, preposto je vse zmenjeno. wink (vsaj prva 2 mesta, ostali so že kul) Tako, da bomo videl, če bi mi splača dati 30€ v enemu vikendu za to. wink
Vidli se bomo pa pomoje itak v vsakem primeru, tako da.. :)
euč.17- Mačka
- Starost : 32
Število prispevkov : 1293
- Post n°60
Eva. je napisal/a:Midve z Evo prideva v soboto na specialko z vlakom.
In komej čakam
Kim<3- Pes
Število prispevkov : 2413
- Post n°61
Jaz bom po novem najverjetneje šla na razstavo, zdaj pa me zanima,če je kakšna razlika v nedeljo in soboto?
Vem, butasto vprašanja, samo to bo prva razstava na katero bom šla (kot gostja seveda!) in seveda komaj čakam.
Vem, butasto vprašanja, samo to bo prva razstava na katero bom šla (kot gostja seveda!) in seveda komaj čakam.
airedalka rebeka10- Pes
Kraj : Ilirska Bistrica
Število prispevkov : 2145
- Post n°62
Moja je bila tudi prva CACIB Lj. Če greš gledat kakšno določeno pasmo poglej v statistiko, kateri dan jih je več prijavljenih. Če greš na specialke pojdi v soboto, če greš pa samo tako pa je čisto vseeno.
p.s.: če me kje vidiš (v soboto bom naokrog s kitajčkom, v nedeljo airedalcem) me kar pocukaj za rokav, bi te rada spoznala.
p.s.: če me kje vidiš (v soboto bom naokrog s kitajčkom, v nedeljo airedalcem) me kar pocukaj za rokav, bi te rada spoznala.
Kim<3- Pes
- Post n°63
Pravzaprav ne grem nobeno določeno pasmo gledat, sicer najbolj ciljam na yorkije, na splošno pa nobeno :)
((brez skrbi da te bom, saj bomo tudi JH prišle pogledat, pa te bom gledala in držala pesti zate ))
((brez skrbi da te bom, saj bomo tudi JH prišle pogledat, pa te bom gledala in držala pesti zate ))
euč.17- Mačka
- Starost : 32
Število prispevkov : 1293
- Post n°64
Kopirano s FB strani kinološke zveze slo.:
Vse razstavljavce obveščamo, da sta zaradi bolezni sojenje v zadnjem trenutku odpovedala ga. Marie Petersen in g. Pietro Paolo Condo'.
Pasme, ki bi jih morala na CACIB Ljubljana 2013 soditi ga. Petersen, bo tako sodil g. Miroslav Zidar, pasme, ki bi jih moral soditi g. Condo' pa mag. Branislav Rajić!
Vse razstavljavce obveščamo, da sta zaradi bolezni sojenje v zadnjem trenutku odpovedala ga. Marie Petersen in g. Pietro Paolo Condo'.
Pasme, ki bi jih morala na CACIB Ljubljana 2013 soditi ga. Petersen, bo tako sodil g. Miroslav Zidar, pasme, ki bi jih moral soditi g. Condo' pa mag. Branislav Rajić!
Nika7- Mačka
Število prispevkov : 1093
- Post n°65
See ya'll tomorrow! :)
zoe- Sinička
- Starost : 37
Število prispevkov : 670
- Post n°66
Jaz bom z Ginny v nedeljo na razstavi, od 11h do 13h imamo predstavitev reševalcev v prvem nadstropju (ne predstavljam si še točno kje to je). Vabljeni, da se oglasite
Bom pa najbrž že malo prej tam, da se sprehodim po dvoranah in ogledam ponudbe stojnic
Bom pa najbrž že malo prej tam, da se sprehodim po dvoranah in ogledam ponudbe stojnic
katja100- Sinička
Število prispevkov : 833
- Post n°68
Meni link je dela
Kim<3- Pes
- Post n°69
Jaz sem bila danes in je bilo nooro dobro. Zoe videla sem vaju z Ginny, je priletela k meni in moji prijateljici in sva jo počohali, ful je lepa u živo
Junior Handling pa nisem mogla gledat, ker je bilo prepozno, takrat sem že šla domov :(
Tako da Rebeka, gledala sem, če te bom videla, pa te nisem prepoznala :(
Je bilo res super, samo eni psi so bili čisto živčni, eni tako umirjeni. Eni so bili pa ves čas v kletkah in so cvilili in se drli reveži ko zmešani :/
Junior Handling pa nisem mogla gledat, ker je bilo prepozno, takrat sem že šla domov :(
Tako da Rebeka, gledala sem, če te bom videla, pa te nisem prepoznala :(
Je bilo res super, samo eni psi so bili čisto živčni, eni tako umirjeni. Eni so bili pa ves čas v kletkah in so cvilili in se drli reveži ko zmešani :/
zoe- Sinička
- Starost : 37
Število prispevkov : 670
- Post n°70
Ja pomoje s spomnim, tam bolj na začetku ane? Vem, da se je Ginny uštulila za čohanje k dvema puncama No pa potem še h komu hehe
Kim<3- Pes
- Post n°71
Jaaa! K nama se je. Samo meni čiisto drugačna deluje na slikah kot pa v resnici. Res fuul je lepa
Ingrid*- Moderator
- Število prispevkov : 2188
- Post n°72
Mi smo se mel awsome v soboto na specialki! z najlepšimi psi, seveda, sodniku se sicer ni zdelo tako ampak whoooo cares :)
Smešn je blo ko ni blo vec skor nobenga nikjer in sele pol vids kero sranje je pustu folk za sabo xD
Smešn je blo ko ni blo vec skor nobenga nikjer in sele pol vids kero sranje je pustu folk za sabo xD
Kim<3- Pes
- Post n°73
Že vmes se je videlo, pa vsepovsod so psi lulali, noter, in sem videla mogoče dva, ki sta čez položila brisačko da nebi ravno vsak v tisto stopil XD
Eva.- Tiger
- Starost : 27
Kraj : Drulovka, Kranj
Število prispevkov : 4292
- Post n°74
Jst morm rečt da je blo ful dobr učer.
Mogoče ne sama razstava, ampak vse ostalo... xD
Ne sej ne, smo gledali BOG in BIS in je blo ful fajn (men je to najbolš gledat od vsega na razstavi. :)), sicer moj favorit ni bil BIS, je bil pa tretji.
Smo pa hotli ostat tud na specialki (ubistvu smo zarad tega sploh šli), ampak nam ni uspelo. (:
Mogoče ne sama razstava, ampak vse ostalo... xD
Ne sej ne, smo gledali BOG in BIS in je blo ful fajn (men je to najbolš gledat od vsega na razstavi. :)), sicer moj favorit ni bil BIS, je bil pa tretji.
Smo pa hotli ostat tud na specialki (ubistvu smo zarad tega sploh šli), ampak nam ni uspelo. (:
Nika.- Pes
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 2075
- Post n°75
Ingrid* je napisal/a:Mi smo se mel awsome v soboto na specialki! z najlepšimi psi, seveda, sodniku se sicer ni zdelo tako ampak whoooo cares :)
Kaki so pa bli rezultati, če smem vprašat? :)
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi