Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 18 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 18 gostov
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+36
Becca my love
MašaAba
Natalchy
Nicki*
Nikica*
Tjaša*
Tia&Nelly
Lucky_One
Kelly 097
Evangelynne
Lisa
Border_Collie *-*
Anja&Dona
Neja.
Kaja & Naly
Kim<3
airedalka rebeka10
katja100
Nika.
momokika
katt.
Anja
Polly
Grin
LaraMuri
Nika7
meri&lera
teddy.ursa
Eva.
yaya
Diana.
The_Wanted
rox.
Animal_Lover
love
zoe
40 posters
Avstralski ovčar
Animal_Lover- Mačka
- Starost : 24
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1359
- Post n°26
Re: Avstralski ovčar
Joj, men je pa Kirra tok ful kjut! Res upam, da jo kdej spuznam...
The_Wanted- Tiger
- Starost : 29
Kraj : Maribor (okolica)
Število prispevkov : 4929
- Post n°28
Evangelynne je napisal/a:A mogoče kdo ve, kam je šla samička iz legla od LucyLou, Raa Dance with the Wind? Ali pa ima mogoče kakšno fotko? :) Meni je bila tista samička res najljubša iz celega legla.
Wind še išče nov dom, tako kod Sonček, Power in Fire. Wi (Raa Land of Wisdom) bo pa ostala pri Vesni. :)
Drugače pa je tudi meni zelo grozno, da še štiri mladički iščejo nov dom. Enostavno ne moram razumeti zakaj jih ne mora prodati. Ker se v tem leglu res za vsakogar najde mladiček. Tako kot po barvi, tako tudi karakterno. Da ne omenjamo, da so rodovniški in Vesna zelo dobra vzrediteljica in oseba.
Najraje bi še enega vzela, hehe.
Evangelynne: OMG, kero postavco je začela Kirra dobivati! Prav všeč mi je, da ni več tako puhasta. :)
Zoe: Ginny je meni osebno en najlepših avstralcev kaj sem jih videla.
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°29
Hvala vsem(:
Ginny*-* Ful je lušna.
Ginny*-* Ful je lušna.
zoe- Sinička
- Starost : 37
Število prispevkov : 670
- Post n°30
Sem pozabila prej odgovorit na vprašnje o koledarju... Število slik ni omejeno Samo ne mi prosim pošiljat 50 slik med katerimi je razlika le v tem kako ima pes obrnjeno tretjo brko na levi strani gobčka
The_Wanted, fino je, če so slike čim bolj kvalitetne (da bo koledar čim lepši), ampak ti ni treba skrbet, da Jazz ne bi prišel na koledar. Še vsako leto sem naredila tako, da je vsaj ena slika od psa, ki sem jo prejela, bila na koledarju.
The_Wanted, fino je, če so slike čim bolj kvalitetne (da bo koledar čim lepši), ampak ti ni treba skrbet, da Jazz ne bi prišel na koledar. Še vsako leto sem naredila tako, da je vsaj ena slika od psa, ki sem jo prejela, bila na koledarju.
The_Wanted- Tiger
- Post n°31
Saj ni problema. Ne bi mogla nekvalitetne slike poslati, bi se grozno počutila, ker bi cel koledar pokvarila. Zdaj se itak dogovarjam s Pio, da se bova dobili in mi bo ona Jazza poslikala za koledar. Tako, da bojo kvalitetne slike. :)
teddy.ursa- Pikapolonica
- Starost : 33
Število prispevkov : 5
- Post n°32
novo nerodovniško leglo na bolhi...
http://www.bolha.com/zivali/male-zivali/psi/pasemski-z-rodovnikom/avstralski-ovcar-1283151383.html
http://www.bolha.com/zivali/male-zivali/psi/pasemski-z-rodovnikom/avstralski-ovcar-1283151383.html
zoe- Sinička
- Starost : 37
Število prispevkov : 670
- Post n°33
Super
Se da še komu oglas prijaviti, ker je postavljen v napačno rubriko. Glede na to, da bodo mladički nerodovniški, bi morali biti v rubriki mešanci. Jaz sem jim že poslala, pa še niso prestavili.
Ne pozabit do 31. oktobra lahko pošljete fotke za koledar mail je: koledar@ginny.si
Se da še komu oglas prijaviti, ker je postavljen v napačno rubriko. Glede na to, da bodo mladički nerodovniški, bi morali biti v rubriki mešanci. Jaz sem jim že poslala, pa še niso prestavili.
Ne pozabit do 31. oktobra lahko pošljete fotke za koledar mail je: koledar@ginny.si
meri&lera- Pikapolonica
- Število prispevkov : 354
- Post n°34
teddy.ursa je napisal/a:novo nerodovniško leglo na bolhi...
''...čistokrvni, vendar brez rodovnika...''
''Oba starša sta z rodovnikom.''
Kje je tukaj logika?? :<<:
euč.17- Mačka
- Starost : 32
Število prispevkov : 1293
- Post n°35
Ma, saj je vedno več nerodovniških... Letos ko je bilo v Lj. na FBju ni bilo nobenega odgovora, kakšno je "rodovniško ime" staršev (ki sta bila "rodovniška"), na koncu pa vsi komentarji izbrisani.
Mi je pa zanimivo, da vsak, ki ima recimo psa brez rodovnika, hitro začne trditi da je: "brez rodovnika ampak je čistokrven!" Ampak to je že druga tema.....
Se mi zdi, da je tisto kar je pri avstralcih "in" barva, in da bo tudi zato vedno več nerodovniških. Samo pogledaš kako sliko blue-merle mladiča z modrimi očmi na FBju in spodaj en kup komentarjev: "oooo takega bi pa jaz tudi!" ali pa "kaj pa je to zaen pes, takega bom jaz tud imel!" Nerodovniški se prodajajo po 400, 500€, in torej taki, ki bi imeli samo "lepega psa" pač dajo toliko namesto recimo 1000€ za rodovniškega (ker zakaj bi pa plačal toliko, če lahko za pol manj dobiš "istega psa"? )
Žal.
Mi je pa zanimivo, da vsak, ki ima recimo psa brez rodovnika, hitro začne trditi da je: "brez rodovnika ampak je čistokrven!" Ampak to je že druga tema.....
Se mi zdi, da je tisto kar je pri avstralcih "in" barva, in da bo tudi zato vedno več nerodovniških. Samo pogledaš kako sliko blue-merle mladiča z modrimi očmi na FBju in spodaj en kup komentarjev: "oooo takega bi pa jaz tudi!" ali pa "kaj pa je to zaen pes, takega bom jaz tud imel!" Nerodovniški se prodajajo po 400, 500€, in torej taki, ki bi imeli samo "lepega psa" pač dajo toliko namesto recimo 1000€ za rodovniškega (ker zakaj bi pa plačal toliko, če lahko za pol manj dobiš "istega psa"? )
Žal.
Nika7- Mačka
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1093
- Post n°36
meri&lera je napisal/a:teddy.ursa je napisal/a:novo nerodovniško leglo na bolhi...
Če sta starša rodovniška ampak nimata vzrejnega dovoljenja, so potem mladički brez rodovnika...
meri&lera- Pikapolonica
- Post n°37
Nika7 je napisal/a:meri&lera je napisal/a:teddy.ursa je napisal/a:novo nerodovniško leglo na bolhi...
Če sta starša rodovniška ampak nimata vzrejnega dovoljenja, so potem mladički brez rodovnika...
Aha hvala, malo mi je odletelo iz buče
Nazadnje urejal/a meri&lera Tor Okt 30 2012, 00:03; skupaj popravljeno 1 krat
Nika7- Mačka
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1093
- Post n°38
Jaz ne vidim fotk? :$
Sicer pa ni problema, se zgodi. :)
Sicer pa ni problema, se zgodi. :)
Animal_Lover- Mačka
- Starost : 24
Število prispevkov : 1359
- Post n°39
Jaz tudi ne vidim slik...
meri&lera- Pikapolonica
- Post n°40
Hmmm, pol pa nekaj zafrkava.. bom pa brisala, pa še enkrat...
Sicer so pa tudi na FBju
Sicer so pa tudi na FBju
The_Wanted- Tiger
- Post n°42
OOO, ful dobra slika!! <3
meri&lera- Pikapolonica
- Post n°43
The_Wanted je napisal/a:OOO, ful dobra slika!! <3
Hehehehe hvala Zdaj, ko ima tamala bolši fotič so tudi slike in bolše in zanimivejše
The_Wanted- Tiger
- Post n°44
Vrjamem. Če imaš boljši fotoaparat, so lepše in zanimivejše slike. Take slike pa dosti raje pokomentiraš. Jaz bi tudi imela nov fotoaparat. D:
meri&lera- Pikapolonica
- Post n°45
The_Wanted je napisal/a:Vrjamem. Če imaš boljši fotoaparat, so lepše in zanimivejše slike. Take slike pa dosti raje pokomentiraš.Jaz bi tudi imela nov fotoaparat. D:
Se strinjam ja
Oooo jaz sem ga dolgo čakala No, potem sem toliko tamalo našuntala, da ga je ona dobila, ker drugače ga še zdaj ne bi bilo pri bajti
The_Wanted- Tiger
- Post n°46
Meni so pa starši dali na izbiro, da mi kupijo al fotoaparat ali pa psa. Zdaj sem pa brez fotoaparata in ga pomojem še dolgo ne bo, čeprav bi ga za šolo protrebovala. /: OT
meri&lera- Pikapolonica
- Post n°47
The_Wanted je napisal/a:Meni so pa starši dali na izbiro, da mi kupijo al fotoaparat ali pa psa. Zdaj sem pa brez fotoaparata in ga pomojem še dolgo ne bo, čeprav bi ga za šolo protrebovala. /: OT
Človek potrebuje fotoaparat, ker ga je fletno imet. Potrebuje pa tudi psa. Psa brez fotoaparata ne moreš fotograferat. Kupiš lahko samo eno... Hmmmmm, začaran krog...
Božičku, Dedku MRazu in Miklavžu kar skupaj piši, naj dajo denar na kup in ti enega ''ornh'' kupjo kar vsi skupaj
(Se opravičujem za )
meri&lera- Pikapolonica
- Post n°48
Še en čuden oglas, ali se samo meni tako zdi?
http://www.bolha.com/zivali/male-zivali/psi/pasemski-z-rodovnikom/avstralski-ovcar-australian-shepherd-1282770743.html
http://www.bolha.com/zivali/male-zivali/psi/pasemski-z-rodovnikom/avstralski-ovcar-australian-shepherd-1282770743.html
LaraMuri- Pikapolonica
- Starost : 26
Število prispevkov : 152
- Post n°49
Na koncu so se mogoče zmotili in so namesto mesecev napisali tednov.
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°50
Sej se niso zmotli pri starosti in podobnih zadevah.
Ampak čudno, da ni nobenega podatka o starših & niti če imata mladiča rodovnik, pa čeprav je dodano pod pasemski psi z rodovnikom. Sicer po ceni gledano, ga verjetno nimata.
Ampak čudno, da ni nobenega podatka o starših & niti če imata mladiča rodovnik, pa čeprav je dodano pod pasemski psi z rodovnikom. Sicer po ceni gledano, ga verjetno nimata.
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi