Lena_Horses je napisal/a:Danes sem kupila, jutri pošljem.
Lena, ful hvala, Ilvie je nad darilom čisto navdušena! ;* Bom dala kasneje fotke gor. :)
Danes sem tudi jaz poslala (in se opravičujem obdarovanki za svojo šlampasto home-made čestitko ><)
Trenutno forum pregleduje 20 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 20 gostov
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Lena_Horses je napisal/a:Danes sem kupila, jutri pošljem.
Tijjccii-.- je napisal/a:Mi pa še čakamo, upam, da bo vsaj jutri prispel...
Okej, sorry no.Anja&Dona je napisal/a:Tijjccii-.- je napisal/a:Mi pa še čakamo, upam, da bo vsaj jutri prispel...
Ne bodi nestrpna no..
Če drugo ne, boš pa ziher v ponedeljek dobila.
Super!Anja&Dona je napisal/a:Evooo, prišlo je! Sicer mene je ful firbec mantral in sem sama pokukala not, Dona pa dobi darilo pod smrekico!
Hvala Tanita&Lia, prečudovita ovratnicaaa <3
Slike še pridejo 25.12 haha:)
Urška* je napisal/a:Tudi mi smo dobili danes darila hvala Anjaaa ful lepo in sladko darilo!! ful nama je ušeč :)
Hana* je napisal/a:Lena_Horses je napisal/a:Danes sem kupila, jutri pošljem.
Lena, ful hvala, Ilvie je nad darilom čisto navdušena! ;* Bom dala kasneje fotke gor. :)
Danes sem tudi jaz poslala (in se opravičujem obdarovanki za svojo šlampasto home-made čestitko ><)
Anja je napisal/a:Urška* je napisal/a:Tudi mi smo dobili danes darila hvala Anjaaa ful lepo in sladko darilo!! ful nama je ušeč :)
Iiiii happyhappy da vama je všeč! (: Men se je una žogica tooook dopadla, sploh nevem zakaj in super da je Dizzki všeč;*
momokika je napisal/a:Anja in seveda tudi Dona hvaala vama za čudovito darilo.
Brixy je najbolj očarala palčka za žvečenje cufa pa prav tako in ji nisem smela vzeti ne cufe ne palčke zato pa so slike zelo slabe, ker se je ves čas premikala. -.-
Slike pozor kvaliteta ubija:
paket je takoj pritegnil njeno pozornost saj je takoj ugotovila, da je notri nekaj zanjo.
Ampak seveda pri Brixy paket ni ostal dolgo cel.
Tako da hvala še enkrat.
Aja skoraj bi pozabila lepa hvala za liziko in voščilnico.
katt. je napisal/a:momokika je napisal/a:Anja in seveda tudi Dona hvaala vama za čudovito darilo.
Brixy je najbolj očarala palčka za žvečenje cufa pa prav tako in ji nisem smela vzeti ne cufe ne palčke zato pa so slike zelo slabe, ker se je ves čas premikala. -.-
Slike pozor kvaliteta ubija:
paket je takoj pritegnil njeno pozornost saj je takoj ugotovila, da je notri nekaj zanjo.
Ampak seveda pri Brixy paket ni ostal dolgo cel.
Tako da hvala še enkrat.
Aja skoraj bi pozabila lepa hvala za liziko in voščilnico.Spet smetim temo...-.-
I kaak je Brixy ena tak šiki pikii...
Carica je res...
In res lepa cuufa **
Nika. je napisal/a:Še 1x hvala Annabela & Maly (Maly) za super darilo :)
Cufa ji je všeč, čeprav je večja od nje hah :'D, tut piškote ma rada, meni je ta čokolada ful dobra, lepa misel v čestitki :)
Evo pa še slika :)
1. What's this?
2. Oooh, I like it :)
3. It's just great.
4. Give me this already
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...