Nekaj malega o Timu:
Tim je 6 let star nerodovniški zlati prinašalec. Navajen je bivanja odzunaj v pesjaku. Po karakterju (če malce pozabimo njegove probleme) je odločen in zelo zelo igriv pes. Če ga pravilno motiviramo je poslušen ,obožuje pa hrano (pribolške, kose mesa,...). Njegova slaba lastnost je ,da je trmast... Potrebuje odločnega in trmastega lastnika ,ki nikakor ne popušča in ima veliko izkušenj s psi.
Zakaj se oddaja:
Pes kot je Tim nikakor ni primeren za družine kot je naša, potrebuje popolnoma drugačnega lastnika. Z njim imamo vedenjske težave (o tem sem na forumu že veliko pisala) ampak s socializacijo ,pasjimi šolami in trudom bi se to dalo rešiti. Seveda bi se tega lotili sami vendar to in mogoče. Kdor se zanima zanj mu lako več o težavah in Timu povem na zs ali na gmailu pustovrh.kaja@gmail.com (moj mail na katerem bodo na vsa vprašanja odgovorili moji starši).
Kakšnega lastnika potrebuje:
Kot sem že napisala mora biti lasnik odločen, imeti mora veliko izkušenj.... Vztrajati mora pri vzgoji.
Več ali manj sem napisala. Vem ,da je oddaja takega psa zelo težavna in skoraj nemogoča ampak to je naše zadnje upanje... Na tem forumu ste več ali manj taki ,ki svoje pse že imate in Tima nebi morali vzeti zato vas prosim ,če mogoče poznate kakšnega primernega lastnika in da ga o te oddaji obvestite.ž
Kontakt:
mamina tel.: 051 381 341 (Pustovrh Majda)
moj mail: pustovrh.kaja@gmail.com (tudi starši bodo odgovarjali na mail)
ps.: slikice bom prilepila kasneje lahko pa jih vidite tudi v Timovi in Lucyini temi.
Hvala
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let