Ja, z Alfakanom ste tudi že poskusili?
Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 12 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 12 gostov :: 3 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+5
zoe
Border_Collie *-*
Kim<3
Kaja & Naly
lily*
9 posters
Oddaja se Tim
airedalka rebeka10- Pes
- Starost : 25
Kraj : Ilirska Bistrica
Število prispevkov : 2145
- Post n°27
Re: Oddaja se Tim
Se opravičujem Kaja, da odgovarjam namesto tebe, ampak vseeno...
Če je bilo pa mišljeno, da bi Tima posvojil kakšen iz Alfakana, potem pa ja, ampak meni je delovalo kot da če so že preizkusili njihovo šolo..
Samo oče je psihočno in fizično sposoben prevzgoje, ampak tega nima namena narediti. In noben Alfakan, niti noben Cesar Millan tukaj ne bi pomagal, če oče nima namena tega narediti potem nima smisla plačevati nevem kakih šol in pričakovati čudeža... Vsaj moje mnenje je takšnoJoj prosim ne narobe razumeti... Če bi bilo možno bi se tega sigurno lotili ampak kot sem že neštetokrat povedala ampak bom še enkrat napisala... Jaz takega psa fizično in psihično nisem sposobna socializirati od staršev pa je tega zmožen le oči (mami ma že tako ali tako malo strahu pred psi). Oči ima sicer rad pse ampak se nima namena in predvsem nima časa ukvarjati s socializacijo Tima.
Če je bilo pa mišljeno, da bi Tima posvojil kakšen iz Alfakana, potem pa ja, ampak meni je delovalo kot da če so že preizkusili njihovo šolo..
lily*- Sinička
- Starost : 26
Število prispevkov : 401
- Post n°28
airedalka rebeka10: nič narobe ,če si odgovorila. In ja povedala si čisto tko kot je.
Včeraj sem že pisala na nekaj kinoloških društev in sm dobila že od dveh nazaj odgovor ,da bodo delili oglas.
Včeraj sem že pisala na nekaj kinoloških društev in sm dobila že od dveh nazaj odgovor ,da bodo delili oglas.
airedalka rebeka10- Pes
- Starost : 25
Kraj : Ilirska Bistrica
Število prispevkov : 2145
- Post n°29
Super, držimo pesti da uspe!
love- Pes
- Starost : 26
Kraj : Mirna Peč
Število prispevkov : 1995
- Post n°30