Svet živali

Join the forum, it's quick and easy

Svet živali

Svet živali

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najlepši del našega sveta.

Kdo je z nami

Trenutno forum pregleduje 62 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 62 gostov :: 2 Bots

Noben

[ View the whole list ]

Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11

Latest topics

» Nemški kratkodlaki ptičar iz psarne "Kralj" lova
Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 6 EmptySre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...

» Ameriški akita
Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 6 EmptySob Jul 16 2016, 14:42 by bella*

» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 6 EmptyTor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy

» Leglo Angleških koker španjelov
Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 6 EmptyČet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...

» Kužki iščejo dom
Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 6 EmptySob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček

» Vprašanja
Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 6 EmptyČet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let

» Valižanski ovčar, Corgi
Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 6 EmptyNed Mar 06 2016, 11:04 by Zveplanova

» Nemški ovčar leglo
Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 6 EmptyNed Feb 28 2016, 23:35 by Niann

» BASENJI leglo 2015/16
Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 6 EmptyNed Feb 28 2016, 19:48 by Tisa

+37
Jazz*
Hana*
euč.17
Eva.
AnnMay*
Lena_Horses
teya
Laura
Kiara
Tjaša.
Katka in Dancer
Nika7
*Lanchy*
katarina
rox.
PATKA
anna.
Ines.
Maša
Urška
Pupa.^^
Vida
Woody
yaya
Špela
Pokica
BlackStar
emcHiii.
dog_lover*
CoCo
nezzek
Anja.
larčyka
EucH
Katk.
Anja
Maja
41 posters

Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog]

euč.17
    euč.17
    Mačka
    Mačka

Female Starost : 32
    Število prispevkov : 1293

Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 6 Empty Re: Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog]

Objavlja by euč.17 Tor Jul 05 2011, 13:18

Meni je tale pasma že en čs všeč.. Sicr vizualno ne najbolj, ampak karakterno so mi pa smeeh No vsaj po tem kar sem prebrala do zdaj jezik

Sicer me pa zanima kako je kaj z agilityjem ipd.? happy A je v Slo. sploh kakšen lagotto, ki se "ukvarja" z agijem? Pa glede na to, da so pod FCI 8. me zanima kakšen je kaj lovski nagon? (npr. naša žimavka bi takoooj stekla že takoj za ptičem, če bi ji dovolili roll )
    Pa še nekaj v zvezi z dlako.. sramežljiv Nekje sem brala, da je bolj malo "puščajo". Je to res?

Me malo na splošno zanima, ker mi je pasma res všeč angelcek pa si želim čimveč izvedet o njej tudi s prve roke. vesel

Lp! happy
    katarina
    katarina
    Pikapolonica
    Pikapolonica

Female Starost : 31
    Kraj : Žalec
    Število prispevkov : 188

Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 6 Empty Re: Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog]

Objavlja by katarina Sob Jul 16 2011, 15:48

Pomoje bi bili za agility čist primerni, sicer nisem na tekočem, če v sloveniji že kakšen trenira ali ne, vendar bi pa glede na mojo psičko sklepala, da bi čisto uživali v tem, rezultati bi pa pomoje tudi znali biti solidni, saj znajo kar hitro šprintat. Razmišljam, da bi z mojo babo čez kako leto začela trenirat agi, bomo videli kako bom z časom.
    Lovski nagon definitivno imajo dobro razvit, čeprav sem brala da naj ga ne bi imeli toliko, no moja psička ga definitvno kar ima. Glede dlake je pa res, da je skoraj nič ne puščajo, kar je super, če imaš psa v stanovanju in spi v tvoji postli nasmejan
    Hana*
    Hana*
    Mačka
    Mačka

Female Starost : 26
    Kraj : Primorska
    Število prispevkov : 941

Objavlja by Hana* Sob Maj 05 2012, 13:38

Za agility so zelo primerni zaradi atletskih sposobnosti. Mislim, da en celo v Sloveniji trenira, ampak nisem čisto sigurna. Lovski nagon je seveda še vedno prisoten, vendar pa ga je občutno manj linijah kjer ga ne koriščajo. Največkrat se seveda uporablja zaradi svojega nosu za iskanje tartufov.
    Še ena slikica iz psarne Nostryffelns:
    Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 6 Byi-133534
    Jazz*
    Jazz*
    Pikapolonica
    Pikapolonica

Female Starost : 25
    Kraj : Krško
    Število prispevkov : 131

Objavlja by Jazz* Tor Nov 27 2012, 18:35

Moja naj. pasma.. izgled, sploh pa karakter in delovne sposobnosti na različnih področjih me tako pritegnejo pri tej pasmi. Poleg tega pa je dlaka dokaj nezahtevna, če se psa ne razstavlja, saj jo samo pobriješ, izpada pa tudi ne. Moram pa priznat, da me zadnje čase odvračajo določene pretirano razstavne linije, ki so lagotta spremenile direkt v pudlja. Ušeč mi je neka sredina sramežljiv
    predstavniki, ki so mi zelo ušeč:

Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 6 Trollafeb

Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 6 Quarterback11man

Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 6 ?page_id=240#

Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 6 Peppista

pa še en, ki mi ni ušeč:
    Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 6 20090429Fortuna_goes_Dortmund.ESZ.HP

viri: http://www.chicabeams.com/hundarna.htm
    http://gleska.se/
    http://www.dog-ruoff.de/Fortuna.htm
    http://www.gillenias.se/Gillenias_kenneln/nyaindex.htm
    katarina
    katarina
    Pikapolonica
    Pikapolonica

Objavlja by katarina Ned Jan 27 2013, 14:20

Moja lubica je včeraj pozirala pred objektivom happy

Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 6 Ximg0420

Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 6 Ximg0502

Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 6 Ximg0429
    Evangelynne
    Evangelynne
    Moderator
    Moderator

Female Kraj : Maribor
    Število prispevkov : 5084

Objavlja by Evangelynne Ned Jan 27 2013, 14:46

Waw prekrasne fotke!
    In prečudovita psička ;*

Imaš namen imet leglo?
    Polly
    Polly
    Pes
    Pes

Female Starost : 29
    Kraj : Maribor
    Število prispevkov : 2573

Objavlja by Polly Ned Jan 27 2013, 14:53

Cute vesel
    Pa lepe fotke :)
    katarina
    katarina
    Pikapolonica
    Pikapolonica

Objavlja by katarina Ned Jan 27 2013, 14:56

Hvala happy
    Ne, za mladičke se verjetno ne bom odločila, čeprav še puščam odprto opcijo, če si še kdaj premislim, ampak zaenkrat zelo kaže da ne happy
    Anonymous
    Gost
    Gost

Objavlja by Gost Ned Jan 27 2013, 14:58

Fuul lepe fotke! :))
    2. je najlepša;*
    Animal_Lover
    Animal_Lover
    Mačka
    Mačka

Female Starost : 24
    Kraj : Ljubljana
    Število prispevkov : 1359

Objavlja by Animal_Lover Ned Jan 27 2013, 15:00

Omg, kere zakon fotke! Fuul je luškana! kiss
    Border_Collie *-*
    Border_Collie *-*
    Pes
    Pes

Female Število prispevkov : 2871

Objavlja by Border_Collie *-* Ned Jan 27 2013, 15:28

Cutie!! ljubezen & prelepe slike!!

Sponsored content

Objavlja by Sponsored content

Danes je Sob Nov 23 2024, 05:15