Svet živali

Join the forum, it's quick and easy

Svet živali

Svet živali

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najlepši del našega sveta.

Kdo je z nami

Trenutno forum pregleduje 16 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 16 gostov :: 1 Bot

Noben

[ View the whole list ]

Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11

Latest topics

» Nemški kratkodlaki ptičar iz psarne "Kralj" lova
Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 EmptySre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...

» Ameriški akita
Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 EmptySob Jul 16 2016, 14:42 by bella*

» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 EmptyTor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy

» Leglo Angleških koker španjelov
Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 EmptyČet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...

» Kužki iščejo dom
Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 EmptySob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček

» Vprašanja
Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 EmptyČet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let

» Valižanski ovčar, Corgi
Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 EmptyNed Mar 06 2016, 11:04 by Zveplanova

» Nemški ovčar leglo
Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 EmptyNed Feb 28 2016, 23:35 by Niann

» BASENJI leglo 2015/16
Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 EmptyNed Feb 28 2016, 19:48 by Tisa

+37
Jazz*
Hana*
euč.17
Eva.
AnnMay*
Lena_Horses
teya
Laura
Kiara
Tjaša.
Katka in Dancer
Nika7
*Lanchy*
katarina
rox.
PATKA
anna.
Ines.
Maša
Urška
Pupa.^^
Vida
Woody
yaya
Špela
Pokica
BlackStar
emcHiii.
dog_lover*
CoCo
nezzek
Anja.
larčyka
EucH
Katk.
Anja
Maja
41 posters

Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog]

Katk.
    Katk.
    Admin
    Admin

Female Starost : 28
    Kraj : Okolica Ljubljane
    Število prispevkov : 4642

Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 Empty Re: Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog]

Objavlja by Katk. Pon Feb 01 2010, 21:21

A tole cukro sva midve z Anjo spoznali? ljubezen
    Je res fuul carska za čohat, in prelepa je tale pasma ;*
    dog_lover*
    dog_lover*
    Pes
    Pes

Število prispevkov : 1953

Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 Empty Re: Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog]

Objavlja by dog_lover* Pon Feb 01 2010, 21:28

O lepotca sta oba Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 958417

Upam, da jo kdaj spoznam Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 669818
    Maja
    Maja
    Pes
    Pes

Female Starost : 30
    Kraj : Ljubljana
    Število prispevkov : 2148

Objavlja by Maja Pon Feb 01 2010, 21:42

Hm Neža, glavco ima nekako nad koleni.. ne vem jo bom zmerila. Ampak tam ko je na sliki z ZP-jem tko ful večja izgleda, samo ni. jezik

Japs, Katja njo sta videli. (:

Petra, lahko takrat ko bosta s Špelo prišli 'gance gledat, še pokličem Tino da jo pride mal pokazat. :) (je 5min od nas)
    Urška
    Urška
    Tiger
    Tiger

Kraj : Novo mesto
    Število prispevkov : 4288

Objavlja by Urška Pon Feb 01 2010, 21:45

Iii kakšen cukr. kiss
    Anja.
    Anja.
    Sinička
    Sinička

Female Starost : 27
    Število prispevkov : 799

Objavlja by Anja. Pon Feb 01 2010, 22:51

Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 17564_102992779730636_100000597421583_79983_7409790_n

Joj, vedno bolj so mi všeč. Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 483132 Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 768135
    Anja
    Anja
    Admin
    Admin

Female Kraj : Ljubljana
    Število prispevkov : 8369

Objavlja by Anja Pon Feb 01 2010, 23:19

Hh Anja,zakaj se mi zdi,da so vsakemu všeč psi,ki so vsaj malo podobni lastnemu jezik (če je razumljivo sramežljiv )
    kiss
    Maša
    Maša
    Pes
    Pes

Kraj : Slovenske Konjice
    Število prispevkov : 2053

Objavlja by Maša Tor Feb 02 2010, 19:38

Iiiiiii. Rjavi noseeek. kiss
    Noro lepa je, pa ta dlaka. <3
    Ines.
    Ines.
    Pikapolonica
    Pikapolonica

Female Kraj : M.Sobota
    Število prispevkov : 97

Objavlja by Ines. Ned Feb 14 2010, 22:51

Waaau!
    Ta pasma je tako lepa! ljubezen
    anna.
    anna.
    Sinička
    Sinička

Kraj : škofja loka; forme
    Število prispevkov : 577

Objavlja by anna. Ned Feb 14 2010, 23:17

Lepotička.
    Jaz bi jo tud spoznala, če bi se dal. jezik
    Maja
    Maja
    Pes
    Pes

Objavlja by Maja Pet Mar 05 2010, 22:55

dog_lover*
    dog_lover*
    Pes
    Pes

Število prispevkov : 1953

Objavlja by dog_lover* Pet Mar 05 2010, 22:58

Super fotke Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 768135 Vsi so lepotci Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 958417
    PATKA
    PATKA
    Sinička
    Sinička

Female Starost : 27
    Kraj : Slovenj Gradec
    Število prispevkov : 717

Objavlja by PATKA Sob Mar 06 2010, 00:27

HEHEHE pole pa mačka psa lovi...
    Še nisem videla kaj takšnega.
    Lepa psa sta.
    Maja
    Maja
    Pes
    Pes

Objavlja by Maja Ned Apr 25 2010, 15:06

Liza ima novo frizurco. happy

Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 P1130183
    nezzek
    nezzek
    Pikapolonica
    Pikapolonica

Kraj : Šuica pri Dobrovi
    Število prispevkov : 351

Objavlja by nezzek Ned Apr 25 2010, 20:25

OMG postrižena na foxterierja!!??!! kaj?

Se vidi da je pasma nova in je nihče ne zna pravilno strižt.. res žalostno.. :nee:

Sej je luškana nič ne rečem .. wink
    yaya
    yaya
    Pikapolonica
    Pikapolonica

Število prispevkov : 372

Objavlja by yaya Pon Apr 26 2010, 16:28

men je bla prej dosti bolj všeč vesel Taka lepa skuštrana je bila kiss
    Maša
    Maša
    Pes
    Pes

Objavlja by Maša Pon Apr 26 2010, 18:23

Škoda ker so jo pobrili oziroma postrigli.
    In res... kot foxterier. Grozno, nikoli ne bi rekla, da je to Lagotto. Da ne bo pomote meni so foxterierji zelo všeč s tem frizurcami.
    Maja
    Maja
    Pes
    Pes

Objavlja by Maja Pon Apr 26 2010, 20:12

Ni tako kot foxterier. (: Ne bi smela preurediti slike (zameglitev ozadja), vidim zdaj da se je poudarilo nekaj kar se "ne bi smelo". wink Bom naredila kakšno boljšo fotko, ko bo mogoče čez dobra 2 tedna pri meni na čuvanju (oz. kakšno še prej)..
    Je nekako tako:
    Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 Photo_waldo2
    vir
    No ja upam da ne boste zdaj rekle da je to isto kot pri foxterierju. (mislim saj mi je vseeno) Meni se pač ne zdi. :) Se je pa strigla pri eni ki pozna to pasmo, ji jo je priporočila ena ki ima tudi lagottiko & jo striže nekje 3x letno. To se mi zdi pravilno, npr. poleti jim je vroče če se jim pusti dolgo dlako.
    Nezzek kaj ti misliš pod pravilno? Tako mogoče:

Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 Lagotto+romagnolo+ROMAGNA+WATER+DOG3
    vir

Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 2775139134_0dac70f825
    vir

http://members.home.nl/wiedachie/flavio_giena.jpg
    Maša
    Maša
    Pes
    Pes

Objavlja by Maša Pon Apr 26 2010, 20:45

Maja definitivno razlika. Me spominja na kodrastega prinašalca tisti prvi. Drugi postriženi mi sploh niso všeč. So mi itak bolj všeč kar naravni.
    nezzek
    nezzek
    Pikapolonica
    Pikapolonica

Kraj : Šuica pri Dobrovi
    Število prispevkov : 351

Objavlja by nezzek Pon Apr 26 2010, 21:20

No ja normalno da je zdaj mogoče bolj praktično. Ampak je tako kot je rekla tudi Maša.. ni podobna lagottotu. Tudi sama strižem pse in ko mi pripeljejo kokra in rečejo na domačo frizuro vseeno postrižem tako, da je še vedno podoben kokru, nevem, bi najbrž imela kar slabo vest drugače :) Pa ne mislim rečt, da bi zdaj sama znala postrižt lagotta ker ga najbrž nebi.. wink

Meni je idealna pričeska tale, čeprav spominja že malo na kerryja..mogoče če bi imel malenkost krajšo ampak ne toliko kot tisti beli :)

Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 Dante_cover
    VIR

Je pa to najbrž samec na sliki zato še toliko bolj izgleda robustno wink
    rox.
    rox.
    Pes
    Pes

Female Starost : 29
    Število prispevkov : 2211

Objavlja by rox. Pon Apr 26 2010, 21:25

Meni je pa všeč (:
    Ne vem, meni so že po naravi všeč bolj taki "suhcani" psi. (okej, čeprav je nasprotno tega, kar imam doma hh *.*). Ampak nisem jaz nikoli proti, da se psa npr. pobrije/postriže.
    ugl, ful mi je luštna ;*
    katarina
    katarina
    Pikapolonica
    Pikapolonica

Female Starost : 31
    Kraj : Žalec
    Število prispevkov : 188

Objavlja by katarina Pet Maj 07 2010, 19:17

Se javlam kot lastnica 5 mesečne lagotice :)
    Takole zgleda moja Ela, se vidi da je tapravi vodni kuža
    Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 31--MG-76

Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 Qgz--MG-73

O, meni je pa všeč Liza takole postrižena :) nevem zakaj bi mogla imeti tipično lagoto frizuro če je takle bolj praktično .. in mene čist nič manj ne spominja na lagotija kot me je prej! Edino kar je mogoče ne bi bila prepričana ali gledam lagotija ali španskega vodnega psa, ti so si pa itak zelo podobni.
    Moja se gre jutri striči k frizerju, rabi razstavno frizurco za nedeljsko razstavo pa bomo vidli kako bo, čeprav lagotija pomoje še ni nikoli strigel, vsaj za razstavo ne samo mislim da bo vredu izpadlo :)

Drugače si pa nežek s temlem primerom tako zgrešila da bolj ne bi mogla, ker je frizura daleč od ideala, tale pes je sicer iz psarne Kan Trace samo živi v Ameriki in ima tudi frizuro čist ne tipično za nas. Definitivno je čist preveč sfriziran, dlaka more zgledat čist naravno, kodri se morejo fajn videt pri njemu se ne, samo oblika more biti vseeno ta prava, po pravici povedano je Liza dost bol lagotovska z njeno frizuro kot pa tale roll

En meni všečen finski kuža (polbratec od Lize), ki je tudi eden izmed najbol uspešnih razstavnih psov na finskem nasploh, da vidiš kako frizurca (in vse ostalo) mora izgledati:
    Lagotto romagnolo [Romagna Water Dog] - Page 3 Matias%20BIS%20Tervakoski12
    vir

Lp
    Urška
    Urška
    Tiger
    Tiger

Kraj : Novo mesto
    Število prispevkov : 4288

Objavlja by Urška Pet Maj 07 2010, 20:01

Dobrodošla na forumu!
    Ela je čudovita. kiss Iz katere psarne oz. legla je?
    katarina
    katarina
    Pikapolonica
    Pikapolonica

Female Starost : 31
    Kraj : Žalec
    Število prispevkov : 188

Objavlja by katarina Pet Maj 07 2010, 20:15

Hvala!
    Prihaja pa iz psarne Nostryffelns :)
    Katk.
    Katk.
    Admin
    Admin

Kraj : Okolica Ljubljane
    Število prispevkov : 4642

Objavlja by Katk. Pet Maj 07 2010, 21:32

Dobrodošla na forumu tudi iz moje strani! (:
    Liza je vsekakor prelepa, kot pa tudi njen polbratec. :)
    Upam, da se kdaj spoznamo. ;D
    Maša
    Maša
    Pes
    Pes

Objavlja by Maša Pet Maj 07 2010, 22:06

Dobrodošla. Ela je zelo lepa... pa ful fajne barve je. ;*

Sponsored content

Objavlja by Sponsored content

Danes je Sob Nov 23 2024, 08:38