Nekje 80kg ima Tobi hahahah, se ne spomnim.
Hehehe super da vam je bil Silvejev vzreditelj všeč. Me se tko spravimo Tobija božat in sem sam njega vidla, lastnika nisem nič, potem pa ena ženska pride in ga mal začne sprašvat o ircih pa ji pove da je vzreditelj in ga jst pogledam pa ga prepoznam hahaahah. Po pa uno "oo vi ste pa Davor ane, mi imamo pa vašega Silverja"
, on se pa takoj me spomni in mojega imena, potem pa takoj cela debata o njem hehehe, pa da je Silver faca je rekel, no sej je res hhh. Po pa Petra od Northa reče, če ma Silver rodovnik, da ni vedla, potem pa Davor začne da itak da ga ima in da je eden najboljših v Evropi hhhh. Pa potem smo se menili kam so vse šli njegovi bratci in sestrice od Silverja, v Ameriko in ukrajino, Finsko in še v ful držav, daleč res hhhh, vidve sta sam tko gledali. ><
Potem smo se pa o Soryi, sestrici od Silverja ki so jo zdaj na Finski parili pa ni uspela paritve hhhh, pa da je un pes ki ga je razstavljal Tobi in da je od Silverja mama, babica od tega Tobija.
Pa potem na koncu še o pilotiranju, vidve vrjetno niste štekale nič hhh. On je pilot drugače in zadnjič je pilotiral ko je bil na letalu moj oči in ga pol oči kliče in mu pove, pa mi je rekel da je bil kar malo jezen da ni prišel k njemu na letalu hahahah. Pa še ful stvari hhhh. Potem me je pa še enkrat ustavil tam ko smo šle heheeheheh. Je pa res fajn ja. (:
Ali pa tam ko sem šlai gračo na Pasji.net kupit, pa Črt vidi da mam tuffya pa čisto zčuden iz kje ga imam ker so baje včerej zadnjega kupili in potem mu me s Petro razlagava da sva skupej naročili. In potem on da je res super za z večimi psi igro, pol pa Petra (od Toye); sej ma več psov hahaha. Po že Črt reče oo kok super, pol pa jst, s tem da se en ne igra z igračami en pa ima sam tenis žogce rad.
Fajn je blo res hahahah. Pa Petra (od Northa) je kar nekam se zgubljala. Pa potem ko smo šle skupej s Petro od Toye in se tam objemava in to, drugi pa postan naju gledal hahaahah.
Ok OT.
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let