Tvoja dva *__*
Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 28 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 28 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+64
Lena
Evangelynne
Lena_Horses
Ani
tjaska.puhi
Shelly
Neja.
ema.
bordercolliefan
Colliny
meri&lera
love
euč.17
Nejaa
5rca
Luc:D
AnnMay*
Diana.
Ursha_Shiva
anna <3
Alex
Adelch&Windy
Urška*
BlackStar
flowerylife
The_Wanted
talupu
teya
Linka
Eva.
Nuša.
zoe
katiiii
ines97
Tjaša*
Miška
Eva
Katka in Dancer
Nika7
Lisa
Iza
emma
*Lanchy*
Maja
rox.
Petra.
Špela
anna.
Laura
Lana
Maša
Anja.
Vida
Tisa
nezzek
špela.*
yaya
dog_lover*
emcHiii.
larčyka
Woody
Urška
Anja
Katk.
68 posters
Avstralski ovčar
Colliny- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 2106
- Post n°751
Re: Avstralski ovčar
rox, ne vem, se pa lahko pozanimam...
Tvoja dva *__*
Tvoja dva *__*
meri&lera- Pikapolonica
- Število prispevkov : 354
- Post n°752
js vem. Dali je iz Alpine River Dali
morš it pa na legla, leglo d in je Dali mal niži
rox, nad fotkami sm naudušena
morš it pa na legla, leglo d in je Dali mal niži
rox, nad fotkami sm naudušena
rox.- Pes
- Starost : 29
Število prispevkov : 2211
- Post n°753
oo, to pa nisem vedla. (:
Z nami pa trenira Wind, iz istega legla kot Dali in pa Elsi od Berry lego, mislim da (: Lansko leto, je pa še cowboy prišel na treninge(:
Hvala, hvala((:
Z nami pa trenira Wind, iz istega legla kot Dali in pa Elsi od Berry lego, mislim da (: Lansko leto, je pa še cowboy prišel na treninge(:
Hvala, hvala((:
*Lanchy*- Tiger
- Starost : 27
Število prispevkov : 3859
- Post n°754
Keri norci. Rox: zakon slike so!
zoe- Sinička
- Starost : 37
Število prispevkov : 670
- Post n°755
Ojla,
do konec oktobra zbiram fotke za avstralski koledar 2012. Pošljite jih na koledar2012@ginny.si
Fotografije naj bodo v originalni velikosti, zraven pripišite polno ime psa in po želji tudi avtorja fotk.
lp
do konec oktobra zbiram fotke za avstralski koledar 2012. Pošljite jih na koledar2012@ginny.si
Fotografije naj bodo v originalni velikosti, zraven pripišite polno ime psa in po želji tudi avtorja fotk.
lp
rox.- Pes
- Post n°756
Smo za slike že prepozni? (:
Majkec pase svojo žogico ;P
Majkec pase svojo žogico ;P
Eva.- Tiger
Kraj : Drulovka, Kranj
Število prispevkov : 4292
- Post n°757
Eva.- Tiger
- Post n°759
zoe- Sinička
- Starost : 37
Število prispevkov : 670
- Post n°761
Rox., če želiš lahko še pošlješ fotke
Urška- Tiger
- Starost : 28
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 4288
- Post n°763
Rosana, čudovite fotke in oba avstralčka na njih. ;*
meri&lera- Pikapolonica
- Število prispevkov : 354
- Post n°764
men se pa zdi, da so tile nazadne objauleni psi bl razstaune linije da niti niso tok deloučki...
Neja.- Moderator
- Število prispevkov : 2121
- Post n°765
mary je napisal/a:men se pa zdi, da so tile nazadne objauleni psi bl razstaune linije da niti niso tok deloučki...
Js sm misnla da so delovni lepši od teh rastavnih...
In ja, Patchwork
ima rastavne avstralčke.
Eva.- Tiger
- Post n°766
No sej js sm napisala, da so to razstavni in da za razstavne so mi všeč, delovni pa useen zmagajo. :)
Colliny- Moderator
Število prispevkov : 2106
- Post n°767
Itak, da delovni zmagajo
Shelly- Pes
- Starost : 26
Kraj : Primorsko-Notranjska
Število prispevkov : 2393
- Post n°768
Meni so oboji všeč (mislim linije), ampak mi pa pri vsaki pasmi zmagajo delovne. Ma ne bi imela nič proti, če bi se mi pridružil razstavni aussie.
rox.- Pes
- Post n°769
Meni pa ima npr. Mike, ki je bolj razstavne linije (čeprav, so zdaj avstralci razstavni prava katastrofa) veliko boljši karakter kot pa amba. Res je vsestranski in dela lahko vse kar se spomniš. Agility, frizbi, bikejoring, canicross, rollerjoring, gre s turno smučan in še bi lahko naštevala(: Amba pa sicer zakon pes, ampak zame osebno so delovni avstralci mogoče malo "preostri" psi. (: To sm hotela napisat, da ne bo slučajno kdo mislil, da so pa razstavni aussie-ji, kavč psi. (:
yaya- Pikapolonica
- Starost : 30
Število prispevkov : 372
- Post n°770
rox. vse je fuuul odvisno od karakterja. Poznam par delavčkov, ki so naaajbolj nežni kužki na svetu. Tako, da je težko rečt, da imajo vsi delavčki oster karakter, kot je prav tako težko rečt, da so vsi oz. večina razstavcev kavč psov. Mene pri razstavcih moti predvsem to, da imajo pretežko konstitucijo in preveč dlake in pomanjkanje nagona. Konec koncev so bili ti psi ustvarjeni za delo, za pašnjo in če izgledajo taki kot razstavni, potem delat ne morjo preveč. Od vedno so najprej obstajale delavne linije, šele kasneje so se jim pridružile razstavne. Torej so delavne absolutno bolj prvovrstne.
Nimam pa nič proti razstavnim, tistim ki jim paše takega psa imet naj ga ima. Če mislijo, da bodo lažje shajali z razstavcem kot pa z delavnim je edino pravilno, da izberejo razstavnega.
Zase vem, da ga čez delavčke ni, vendar je to popolnoma moje mnenje.
Evo, še fotka štirih aussijev
Vir:http://www.indian-flames-aussies.de/
Nimam pa nič proti razstavnim, tistim ki jim paše takega psa imet naj ga ima. Če mislijo, da bodo lažje shajali z razstavcem kot pa z delavnim je edino pravilno, da izberejo razstavnega.
Zase vem, da ga čez delavčke ni, vendar je to popolnoma moje mnenje.
Evo, še fotka štirih aussijev
Vir:http://www.indian-flames-aussies.de/
Evangelynne- Moderator
Število prispevkov : 5084
- Post n°771
u, lušna slika!
Meni sta obedve liniji všeč. Sicer je pa čisto odvsino od karakterja(kot je že yaya omenila).
Meni sta obedve liniji všeč. Sicer je pa čisto odvsino od karakterja(kot je že yaya omenila).
katiiii- Mačka
Kraj : 100% Štajerka ;P
Število prispevkov : 879
- Post n°772
yaya- se podpišem( ti maš vedno najbolše izjave vsaj zame )
Jaz bom 100% imela delaučka iz kakšne dobra psarne najbolj všeč so mi psi iz JJ ranc. En čas sem bila zelo za Let's talk about .. sicer pa imejo oni 2 psa iz JJ ranča. Na JJ ranč pa se bom zdaj enkrat odpravla pogledat. Sicer imajo legla zelo poredko in maldiče dajo res nekomu z izkušnjami in itd.Se bom odpravila k njim in se pogovorila da vidim če je Aussi zame. Bom pa čakala na njihove mladiče .
Jaz bom 100% imela delaučka iz kakšne dobra psarne najbolj všeč so mi psi iz JJ ranc. En čas sem bila zelo za Let's talk about .. sicer pa imejo oni 2 psa iz JJ ranča. Na JJ ranč pa se bom zdaj enkrat odpravla pogledat. Sicer imajo legla zelo poredko in maldiče dajo res nekomu z izkušnjami in itd.Se bom odpravila k njim in se pogovorila da vidim če je Aussi zame. Bom pa čakala na njihove mladiče .
yaya- Pikapolonica
- Starost : 30
Število prispevkov : 372
- Post n°773
Uf, katiii kar na Nizozemsko boš šla? Moji me nikol ne bi tok daleč peljal samo zato, da bi šla gledat pse. Tko, da me uzemi s sabo, ko boš šla.
A si u kontaktu z vzreditelji iz JJ ranch?
Sicer ti pa ni treba it tok daleč samo za to, da vidiš a je aussie pravi zate. Se da to prav lepo ugotoviti tudi v Sloveniji. Sam na kako agi, frizbi tekmo tekmo je treba, ali pa na reševaslki trening, al pa se zmenit za kakšen sprehod in to je to.
A si u kontaktu z vzreditelji iz JJ ranch?
Sicer ti pa ni treba it tok daleč samo za to, da vidiš a je aussie pravi zate. Se da to prav lepo ugotoviti tudi v Sloveniji. Sam na kako agi, frizbi tekmo tekmo je treba, ali pa na reševaslki trening, al pa se zmenit za kakšen sprehod in to je to.
katiiii- Mačka
Kraj : 100% Štajerka ;P
Število prispevkov : 879
- Post n°774
No v nemčijo me bodo vzeli od očeta prijatli... Tam je tudi nekaj fajnih psaren samo nevem jaz nimam dara za zapomnit si imena psarn vem da imajo same red pse.
Ne nisem jim še nič pisala ker psa nebom vzela spomladi no naslednje leto ampak po srednji(auto, več časa,...) Tako da še je več kot dovaolj časa da vidim ali je to to . Upam da si bomo zdaj vzeli čas in gremo na obisk k Martini Ozil tako da se vsaj malce začnem obračati na vzrediteje in ne samo na iteraturo ter internet Če pa bo možnost pa čim prej na Nizozemsko. Zdaj vem, da če nebo mojim za it vsaj nebom šla sama z letalom Mogoče se bi dalo za kakšno poletno delo zmeit. Če ne drugega grem gor kidat bokse in spoznavat aussije
PS: Majo full fajne konje Pa čeprav mi qarterji niso najbolj všeč.
Ne nisem jim še nič pisala ker psa nebom vzela spomladi no naslednje leto ampak po srednji(auto, več časa,...) Tako da še je več kot dovaolj časa da vidim ali je to to . Upam da si bomo zdaj vzeli čas in gremo na obisk k Martini Ozil tako da se vsaj malce začnem obračati na vzrediteje in ne samo na iteraturo ter internet Če pa bo možnost pa čim prej na Nizozemsko. Zdaj vem, da če nebo mojim za it vsaj nebom šla sama z letalom Mogoče se bi dalo za kakšno poletno delo zmeit. Če ne drugega grem gor kidat bokse in spoznavat aussije
PS: Majo full fajne konje Pa čeprav mi qarterji niso najbolj všeč.
rox.- Pes
- Post n°775
Da me ne bosta narobe razumeli, nisem nek oboževalec razstavnih linij, takih kot so sedaj: pomanjkanje nagona, pretežka konstrukcija, preveč dlake, prekratek gobec itd. Vse linije, grejo vse preveč v "ekstreme" in to meni ni všeč. Kakšni razstavni avstralci, ki ga dejansko lahko že zamenjaš za bernca ali pa delavnega avstralca, ki po izgledu že deluje kot hijena. In to ni prav. V nobeni zgodovini ni bil avstralec nikoli tak, kakršni so zdaj, spet ne vsi, delavci. Amba je delavec da se reče in izgled normalen avstralec. Čeprav bolj majhen;P Mike, pa tudi ni "medved", ima ful nagona in veliko volje po delu. Če bi primerjal današnje "razstavne" in Majka, bi lahko še celo rekel, da je majkec delavec na pol (: Noben extrem ni dober. Ne v eno in ne v drugo stran. (:
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi