Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 61 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 61 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+46
nejcka
5rca
emy
Hana*
Anja&Dona
Urška
yaya
zoe
rox.
Lin
Colliny
Anja
Nuša.
Evangelynne
Neja.
euč.17
Chilly2000
Alex
Oka
Eva.
Grin
love
meri&lera
afna2000
Katja.
Animal_Lover
Miška
katja100
Maja.
Polly
teya
Eva
Tjaša*
Ursha_Shiva
katiiii
Linka
Ani
*Lanchy*
Shelly
Nejaa
Deep
anna <3
bordercolliefan
Diana.
Ingrid*
The_Wanted
50 posters
Avstralski ovčar
The_Wanted- Tiger
- Starost : 29
Kraj : Maribor (okolica)
Število prispevkov : 4929
- Post n°801
Re: Avstralski ovčar
Na fb.ju so že od včeraj. Nisem pa vse naložila, ker so ene meglene.
yaya- Pikapolonica
- Starost : 30
Število prispevkov : 372
- Post n°802
Luškanii fuul.
Potem je zdaj stoprocentno, da dobiš aussija iz tega legla?
katiiii- Mačka
- Starost : 28
Kraj : 100% Štajerka ;P
Število prispevkov : 879
- Post n°804
Iiii. Keri bajseki :$ jaz grem vrjetno ta vikend na obisk če bo le čas?!
euč.17- Mačka
- Starost : 32
Število prispevkov : 1293
- Post n°805
Fletni bajski mali. Lucy Lou mi je ful všeč, upam da jo kdaj v živo spoznam..
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°806
Iii. Zelo so lušni tamali. (:
Tisti na zadnji sliki mi je zelo všeč, je ful Williju podoben.
Meni ima LL zelo zanimivo dlako (čeprav so meni bolj pri srcu tisti "navadni" blue in red merli). Kakšna barva je to?
Tisti na zadnji sliki mi je zelo všeč, je ful Williju podoben.
Meni ima LL zelo zanimivo dlako (čeprav so meni bolj pri srcu tisti "navadni" blue in red merli). Kakšna barva je to?
Neja.- Moderator
- Število prispevkov : 2121
- Post n°807
kako to misliš? Lou je navaden blue merle z malo beline.
euč.17- Mačka
- Starost : 32
Število prispevkov : 1293
- Post n°808
Še nekaj slikc z naše strani... (spet )
The_Wanted- Tiger
- Post n°809
yaya je napisal/a: Luškanii fuul.
Veeem!
Stoprocentno še ni, ker se še starši posvetujejo. Samo zaenkrat kaže dobro.
love- Pes
- Starost : 26
Kraj : Mirna Peč
Število prispevkov : 1995
- Post n°810
Kaj si ti na fb-ju? OT, vem jaa
Colliny- Moderator
Število prispevkov : 2106
- Post n°812
Oh, kakšna obarvanost *_*
Evangelynne- Moderator
- Post n°813
Ooo! Kak je pa posebna. *--*
Neja.- Moderator
- Število prispevkov : 2121
- Post n°816
Hana*; fuuul je luškana in psarna nasploh mi je zelo všeč. (:
yaya- Pikapolonica
- Starost : 30
Število prispevkov : 372
- Post n°817
The_Wanted je napisal/a:yaya je napisal/a: Luškanii fuul.
Veeem!
Stoprocentno še ni, ker se še starši posvetujejo. Samo zaenkrat kaže dobro.
Ma js mislim, da če si jih uspela prepričati za obisk boš stoposto dobila mladička! Tko da sem res ful vesela zate. Ti privoščim.
Se pa resno ne morem odločit kateri mi je najljubši, ker po obarvanosti so mi usi ful krasni (po karakterju jih pa ne poznam).
In tale psička iz Keep Smiling psarne je tudi meni ful simpatična. Pa ful zakon starše ma.
The_Wanted- Tiger
- Post n°818
Hvala. Pa jaz mislim, da bojo tudi pustili. Se jim je na obisku vidlo, kak so jim luškani in bili so ful zainteresirani. Cel čas so polno vprašanj postavljali, tako, da Vesna sploh ni mogla slediti, hehe. Potem doma, pa je ata takoj na svoj fb slike od mladičkov naložil, mama pa je slike odnesla v službo in jih tam malo pokazala.
Meni so tudi vsi taaak lušni. Samo nekako se mi je Desert Spirit ful prikupil. Upam samo, da bodo rezultati karakternega testa dobro izpadli in, da bom lahko njega vzela.
Meni so tudi vsi taaak lušni. Samo nekako se mi je Desert Spirit ful prikupil. Upam samo, da bodo rezultati karakternega testa dobro izpadli in, da bom lahko njega vzela.
Hana*- Mačka
Kraj : Primorska
Število prispevkov : 941
- Post n°819
The_Wanted je napisal/a:Hvala. Pa jaz mislim, da bojo tudi pustili. Se jim je na obisku vidlo, kak so jim luškani in bili so ful zainteresirani. Cel čas so polno vprašanj postavljali, tako, da Vesna sploh ni mogla slediti, hehe. Potem doma, pa je ata takoj na svoj fb slike od mladičkov naložil, mama pa je slike odnesla v službo in jih tam malo pokazala.
Ti misliš, jaz pa vem Jaz sem 99.9 %, da boš dobila psa, znaki že kažejo. Bolj težko bi te peljali, če ne bi bili zainteresirani in po mojem ne bi nič spraševali, če ju ne bi zanimalo. In sploh, če so slike prepotovale že v službo je skoraj sigurno. ;D
Pa malčki so si ful podobni med sabo? Ne pravim vizualno, bolj tako po obnašanju. Ker pri nas so se ful podobno obnašali, zato so bili rezultati testa ful podobni in smo ostali pri svoji najljubši. Srečno, upejmo, da se bo pokazalo, da je favorit res ta pravi.
The_Wanted- Tiger
- Post n°820
Joj, upam, da imaš prav. Sploh ne upam povprašat, če mi zdaj psa dovolijo ali ne. Vrjetno še malo tuhtajo zaradi cene. Se je izkazalo, da je ata manj pričakoval.
Pa ta en dan, ko sem jih opazovala, mislim, da imajo kar različne. Eni so šli takoj v senco počivat, drugi so poskušali pobegnit izven ograje in sami raziskat okolico, eni so se pa cartali. Kolikor pa mi je znano, je pa tale Desert Spirit eden iz med mirnejših. Čeprav v nedeljo ni tako zgledalo, čist možno da se čez dva tedna vse spremeni.
Jaz tudi upam, da bo on moj.
Pa ta en dan, ko sem jih opazovala, mislim, da imajo kar različne. Eni so šli takoj v senco počivat, drugi so poskušali pobegnit izven ograje in sami raziskat okolico, eni so se pa cartali. Kolikor pa mi je znano, je pa tale Desert Spirit eden iz med mirnejših. Čeprav v nedeljo ni tako zgledalo, čist možno da se čez dva tedna vse spremeni.
Jaz tudi upam, da bo on moj.
meri&lera- Pikapolonica
- Število prispevkov : 354
- Post n°821
The_Wanted: če je bilo tako na obisku kot opisuješ, potem bo verjetno le prišla kepica Meni so en teden pred obiskom ponavljali, da gremo pogledat, vendar psa ne bomo vzeli. No ja, potem pa je mami Sandri sama rekla, da se bomo še pomenili in da sporočimo.... Hm in bila sem na konju. No dobro, malo sem še težila, vendar ni bilo več ovire Meri je zmagalaaaaa
Sicer pa upam, da ga dobiš (A je njegova slikca kje objavljena? Malo ne sledim, ker šola nalaga dela še pa še :/)
Tale psička mi je pa res fenomenalna *.*
Sicer pa upam, da ga dobiš (A je njegova slikca kje objavljena? Malo ne sledim, ker šola nalaga dela še pa še :/)
Tale psička mi je pa res fenomenalna *.*
meri&lera- Pikapolonica
- Število prispevkov : 354
- Post n°822
In ja, sem že našla fotke Bravo jaz xD
Ursha_Shiva- Sinička
Kraj : Vuzenica
Število prispevkov : 557
- Post n°823
The_Wanted: Enako je bilo pri nas . Mami je mladičke skoz cartala in spraševala in to . Potem pa me tak pokliče, ko sem zunaj (čez cca. 5 dni) pa reče naj pridem, da se gremo zmenit zdej . Samo ono waoooo . Tako, da tudi pri tebi upam na najboljše :).
Čez kolko časa pa so za oddajo primerni?
Čez kolko časa pa so za oddajo primerni?
The_Wanted- Tiger
- Post n°824
Hehe, hvala vsem za spodbudo. Mislim pa, da ga res dobim, ker sem mamo na to temo nagovorila, pa je rekla, da je ata zdaj ful za psa, čeprav, ko ga jaz vprašam noče pokazati. Komaj čakam, da dokončno potrdila, da lahko imam psa in, da ga lahko izberem pri Vesni. Mladički so zdaj stari slabih 5 tednov, za oddajo pa bojo pri 9 tednih. :)
Evangelynne- Moderator
- Post n°825
Super! (:
No, še nekaj novic iz moje strani. Mladički so se že skotili in so zdaj stari 2 dni. V leglu jih je osem (štirje samčki in štiri samičke), zaenkrat pa je moja najljubša red merle samička.
http://www.puella-fera.com/
P.S. Najprej sem razmišljala o čisto drugi psarni, pa se je izkazalo, da legla ne bodo imeli.
No, še nekaj novic iz moje strani. Mladički so se že skotili in so zdaj stari 2 dni. V leglu jih je osem (štirje samčki in štiri samičke), zaenkrat pa je moja najljubša red merle samička.
http://www.puella-fera.com/
P.S. Najprej sem razmišljala o čisto drugi psarni, pa se je izkazalo, da legla ne bodo imeli.
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi