Sej sem napisala meni so nekateri delavčki fuuul všeč, drugi spet ne.
Pa to tut ja, ko omeniš razstavno linijo vsi takoj pomislijo na medvede :x
Najbolj se nagibam k mešani liniji
Trenutno forum pregleduje 38 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 38 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Papilio je napisal/a:Zoe, tale tribarvna psička je ful luštna, v tej smeri je moj idealni aussie. Približno takega izgleda, ampak da je še vseeno lahko pes uporaben v delu za katerega je bil ustvarjen. In sama vzreja le v smeri nagona ali le v smeri izgleda se mi zdi škoda za pasmo.
Meni razstave itak ne pritegnejo. Grem raje na agility tekmo, kjer oba s psom uživava. Zato pa imam tudi delavčka, ker je že od začetka bilo določeno, da nimam namene na razstave hodit, ampak na pasje športe. (: So mi pa delavčki že nasploh po konstrukciji telesa in dlake lepši.Papilio je napisal/a:Aussiji ki so čisti delavni so luštni, samo s takim psom ne morš lih na razstavo.
To! :) Nasplošno se mi zdi da nekateri ljudje vedno tako preveč delijo to (ne leti na nikogar s tu), kot da ne more pes delati obojega in v obojem uživati, prav tako lastnik. :) Zgleda da bom jaz imela resne probleme pri nakupu psa, ker sem obsedena z razstavami in s športom.Koliko sem dobila vtis vaših postov: delavčki lahko delajo agility, pašo, pasje športe, razstavni pa ne? Ker imajo preveč dlake? Drugače pa ja čisto odvisno od posameznika. Pa tudi razstavna linija ima pašni nagon. Se pa vrjetno ne pri enih in ne pri drugih nebo sam od sebe pokazal, le pri redkih izjemah.
The_Wanted je napisal/a:Meni razstave itak ne pritegnejo. Grem raje na agility tekmo, kjer oba s psom uživava.Papilio je napisal/a:Aussiji ki so čisti delavni so luštni, samo s takim psom ne morš lih na razstavo.
The_Wanted je napisal/a:Saj jaz sem samo za mene napisala. (:
Se popolnoma strinjam, da delavčki niso za ljudi, ki radi razstavljajo, ker ni šans, da bodo dobili tako visoko oceno kot razstavni (če pričakuješ visoko oceno). Saj ne pravim, da z delavčkem ne moreš na razstavo. Pač greš za fun in se ne sekiraš glede ocene. Se je treba pred nakupom pač odločiti kaj hočeš s tem psom početi in kaj od njega pričakuješ in je popolnoma razumljivo, da ne boš kupila delavčka, če hočeš na razstave. (:
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi