Spet sem malo pozna, ampak hja, bolje pozno kot nikoli.
Za tiste, ki ne vete kaj je to!
To je nemški show, v katerem iščejo najbolšega pevca/pevko. Prijavijo se lahko vsi, ki so iz Nemčije, Avstrije in Švice in so 16 let ali starejši. Je zlo zanimivo, ker lahko pevce od začetka in do konca spremljaš. Začnejo na nekem malem odru, pol ta boljši grejo na Maldive in najboljših 15 pa na največji oder kaj sem jih videla! Ta oder je tak fenomenalen, da se lahko vsi drugi skrijejo pred njim! Za to pa ne gledam slovenskega X faktora, ker nisem navajenega takega nizkega nivoja. Mi gre kar na smeh, ko čuješ, da pravijo temu oderčku "zelo veliki oder", hahaha.
Pevci in pevke pa imajo fenomenalen in izreden glas!
Letos so prišli v live šov:
Ricardo Bielecki
Susan Albers
Tim David Weller
Beatrice Egli
Simone Mangiapane
Lisa Wohlgemuth
Erwin Kinop
Timo Tiggler
Maurice Glover (izpadel)
Nora Ferjani (izpadla)
Kater oz. kateri so vaši favoriti? Zakaj?
A vam je žal za koga, ki je že izpadel?
Vaš najljubši nastop? (:
Moja favoritka od punc je Beatrice Egli. Že nasploh imam rada nemško glasbo (Deutscher Schlager) ona pa prav raztura. Od moških pa je moj favorit Simone Mangiapane, ker ima tako čist glas. Drugače pa mi še ima Tim David Weller ful dober glas, tako lep hripav.
Danes sta mi bila najboljša Beatrice (Ich will immer wieder... dieses Fieber spür'n - Helene Fischer) in Ricardo (Impossible - James Arthur). Mi je pa fuuul žal, da je mogel Maurice it, ker ima tudi dober glas, pa še dobro zgleda, njegov priimek je pa itak TOP. XD
Za tiste, ki ne vete kaj je to!
To je nemški show, v katerem iščejo najbolšega pevca/pevko. Prijavijo se lahko vsi, ki so iz Nemčije, Avstrije in Švice in so 16 let ali starejši. Je zlo zanimivo, ker lahko pevce od začetka in do konca spremljaš. Začnejo na nekem malem odru, pol ta boljši grejo na Maldive in najboljših 15 pa na največji oder kaj sem jih videla! Ta oder je tak fenomenalen, da se lahko vsi drugi skrijejo pred njim! Za to pa ne gledam slovenskega X faktora, ker nisem navajenega takega nizkega nivoja. Mi gre kar na smeh, ko čuješ, da pravijo temu oderčku "zelo veliki oder", hahaha.
Pevci in pevke pa imajo fenomenalen in izreden glas!
Letos so prišli v live šov:
Ricardo Bielecki
Susan Albers
Tim David Weller
Beatrice Egli
Simone Mangiapane
Lisa Wohlgemuth
Erwin Kinop
Timo Tiggler
Maurice Glover (izpadel)
Nora Ferjani (izpadla)
Kater oz. kateri so vaši favoriti? Zakaj?
A vam je žal za koga, ki je že izpadel?
Vaš najljubši nastop? (:
Moja favoritka od punc je Beatrice Egli. Že nasploh imam rada nemško glasbo (Deutscher Schlager) ona pa prav raztura. Od moških pa je moj favorit Simone Mangiapane, ker ima tako čist glas. Drugače pa mi še ima Tim David Weller ful dober glas, tako lep hripav.
Danes sta mi bila najboljša Beatrice (Ich will immer wieder... dieses Fieber spür'n - Helene Fischer) in Ricardo (Impossible - James Arthur). Mi je pa fuuul žal, da je mogel Maurice it, ker ima tudi dober glas, pa še dobro zgleda, njegov priimek je pa itak TOP. XD
Nazadnje urejal/a The_Wanted Ned Mar 24 2013, 21:24; skupaj popravljeno 1 krat
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let