Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 64 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 64 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+41
emily
Kim<3
Animal_Lover
uršiiiika
asya
Katy&Mucki
Colliny
Ursha_Shiva
Lin
Annja
Eva.
čičkačačka
karamela
Evangelynne
emy
Maja
anna <3
Neja.
Ani
love
Lena
love dog
Tjaša*
AnnMay*
Katka in Dancer
flowerylife
teya
Tinci
Remi
kada_dino
Urška
Vida
lanyka
zMajč
nezzek
Anja
emcHiii.
Katk.
EucH
dog_lover*
Iza
45 posters
Cavalier King Charles Španjel
asya- Pikapolonica
- Starost : 34
Kraj : kranj
Število prispevkov : 1
- Post n°126
Re: Cavalier King Charles Španjel
tudi jaz imam tekega kužka...priporočam da ga kupite saj je tako družaben
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°127
asya je napisal/a:tudi jaz imam tekega kužka...priporočam da ga kupite saj je tako družaben
Od kod pa je tvoj/a? Rodovniško ime (če ima rodovnik)? (:
Gost- Gost
- Post n°128
A bi ga lahko malo predtsavila v temi'predstavitev ljubljenčkov'?asya je napisal/a:tudi jaz imam tekega kužka...priporočam da ga kupite saj je tako družaben
Komaj čakam, da ga bolje spoznam.
uršiiiika- Pikapolonica
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 261
- Post n°129
Sama sicer nisem lastnica kavalirjev, jih pa kar nekaj razstavljam in imam kar nekaj varovancev, ki prihajajo redno k meni v varstvo.
Priznati moram, da so res prijazni, prijetni družabni psi. Po mojem mnenju primerni tudi za lastnike začetnike. V družbi otrok se znajdejo, so precej "učljivi". Sicer pa zagovarjam teorijo, da je vzgojen pes posledica vzgojenega lastnika
Nekaj slikic za popestritev teme
Lep dan in veliko veselja s kosmatinci na snegu :)
Priznati moram, da so res prijazni, prijetni družabni psi. Po mojem mnenju primerni tudi za lastnike začetnike. V družbi otrok se znajdejo, so precej "učljivi". Sicer pa zagovarjam teorijo, da je vzgojen pes posledica vzgojenega lastnika
Nekaj slikic za popestritev teme
Lep dan in veliko veselja s kosmatinci na snegu :)
Neja.- Moderator
- Število prispevkov : 2121
- Post n°130
Ko ste lih obudili to temo... Še par fotografij z obiska pri znancih ki so pravkar imeli leglo. (:
uršiiiika- Pikapolonica
- Post n°131
Neja, kateri znanci pa so to? :)
Neja.- Moderator
- Število prispevkov : 2121
- Post n°132
Tle z okolice Nove Gorice, ampak je blo ups leglo in ta mali niso dobili rodovnika. Mama je pa J leglo od Psarne iz Trebnjega. (:
uršiiiika- Pikapolonica
- Post n°133
A tako....Hvala za odgovor
Animal_Lover- Mačka
- Starost : 24
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1359
- Post n°134
OMG, kok so luškani!
love- Pes
- Starost : 26
Kraj : Mirna Peč
Število prispevkov : 1995
- Post n°135
J pa drugače so čistokrvni od rodovniških staršev?
Evangelynne- Moderator
- Post n°136
love je napisal/a:J pa drugače so čistokrvni od rodovniških staršev?
Ja, so ja.
Momokika ma kavalirko, katere mama je Kana iz Trebnjega. :DD
love- Pes
- Starost : 26
Kraj : Mirna Peč
Število prispevkov : 1995
- Post n°137
Ajjaa
uršiiiika- Pikapolonica
- Post n°138
Jaz sicer nimam svojega kavalirja, imam pa veliko varovancev
Dve slikici za popestritev teme!
LP Urška
Dve slikici za popestritev teme!
LP Urška
Kim<3- Pes
Število prispevkov : 2413
- Post n°139
jooj kaki cukerčki!
Meni so kavalirji eni izmed top 10 pasem
Tak noro dober karakter imajo, pa še vizualno so mi zeelo všeč
Meni so kavalirji eni izmed top 10 pasem
Tak noro dober karakter imajo, pa še vizualno so mi zeelo všeč
Evangelynne- Moderator
- Post n°140
Uf kavalirji, moja no. 2 pasma *o*
Kavalir je pa res eden najbolj prijaznih, ljubeznivih in prikupnih pasem. Karakter te takoj osvoji. Spoznala sem veliko kavalirjev, na razstavah, pri lastnikih. Res, super družinski psi! Sicer imajo nekaj problemov z srčkom, ampak, če vzameš od odgovornega vzreditelja ni problema (sploh pa je v Mariboru ena od najboljših v celi Sloveniji :) ). Pa tudi vizualno so prekrasni. Sicer obožujem, če so tisti suhceni. :Đ Res ni lepo videt kavalirja debelega ...
Kavalir je pa res eden najbolj prijaznih, ljubeznivih in prikupnih pasem. Karakter te takoj osvoji. Spoznala sem veliko kavalirjev, na razstavah, pri lastnikih. Res, super družinski psi! Sicer imajo nekaj problemov z srčkom, ampak, če vzameš od odgovornega vzreditelja ni problema (sploh pa je v Mariboru ena od najboljših v celi Sloveniji :) ). Pa tudi vizualno so prekrasni. Sicer obožujem, če so tisti suhceni. :Đ Res ni lepo videt kavalirja debelega ...
uršiiiika- Pikapolonica
- Post n°141
Se strinjam! Tudi po mojih izkušnjah so prijetni družinski psi. Seveda to ne pomeni, da šolanje kar preskočimo, je pa lažje delo. :)
Evangelynne- Ta vzrediteljica je Mojca Korošec. Sama ji razstavljam pse. Poleg tega pa so njeni psi večkrat pri meni v varstvu! Res je, debelost ni ne prijetna za oko, dobra za zdrave pa še toliko manj. Je pa razlika med debelim in močnim psom
LP
http://urskamolnar.com/
Evangelynne- Ta vzrediteljica je Mojca Korošec. Sama ji razstavljam pse. Poleg tega pa so njeni psi večkrat pri meni v varstvu! Res je, debelost ni ne prijetna za oko, dobra za zdrave pa še toliko manj. Je pa razlika med debelim in močnim psom
LP
http://urskamolnar.com/
emily- Pikapolonica
Število prispevkov : 55
- Post n°142
A mogoče kdo ve, če je kje v Sloveniji kakšno leglo Kavalirčkov?
uršiiiika- Pikapolonica
- Post n°143
Pozdravljena!
V primeru, da se še vedno zanimaš, ti lahko pošljem nekaj kontaktov. Kaj pa iščeš, razstavnega psa ali zgolj ljubljenčka?
Lep dan, Urška
V primeru, da se še vedno zanimaš, ti lahko pošljem nekaj kontaktov. Kaj pa iščeš, razstavnega psa ali zgolj ljubljenčka?
Lep dan, Urška
bella*- Pikapolonica
Število prispevkov : 135
- Post n°144
Evangelynne je napisal/a:Uf kavalirji, moja no. 2 pasma *o*
Kavalir je pa res eden najbolj prijaznih, ljubeznivih in prikupnih pasem. Karakter te takoj osvoji. Spoznala sem veliko kavalirjev, na razstavah, pri lastnikih. Res, super družinski psi! :DSicer imajo nekaj problemov z srčkom, ampak, če vzameš od odgovornega vzreditelja ni problema (sploh pa je v Mariboru ena od najboljših v celi Sloveniji :) ). Pa tudi vizualno so prekrasni. Sicer obožujem, če so tisti suhceni. :Đ Res ni lepo videt kavalirja debelega ...
Potlej bi ti bla moja Belsi všeč je namreč pravi suhec :). Ja so pa res krasni družinski psi tudi z otroki so krasni in z ostalimi živalimi. Če ne maraš dlak po celem stanovanju si ga raje ne omisli. So pa pravi klovni res naša take počne, da se doma skos režimo npr.tuljenje na brikete, ker noče sam skočit ven iz posodce ...So pa taki lenuhi naša bi sm spala no sej k pa iz košare ven igrače za vlečt uzameš se ji pa čist zmeša pa tut pr trikcih so dobri(pa pri drugih pasjih športih tut) nama z Belsi kar gre. Drugače zelo luštni psi
Evangelynne- Moderator
- Post n°145
Če ne maraš dlak po celem stanovanju si ga raje ne omisli.
Lahko bi se reklo, da smo že navajeni. Sicer pa si mogoče enkrat v daljni prihodnosti res omislim kakega. :)
Tia&Nelly- Pes
Število prispevkov : 1658
- Post n°146
Aaaa obožujem kavalirčke! "Soseda" ga ima in morem rečt, da so res srčki! Sploh teli, ki so rjavo - bele barve (ne vem kako se jim reče) so mi res najbolj všeč. Ušeska so mi pa zakon pri njih<3
bella*- Pikapolonica
- Post n°147
Evangelynne je napisal/a:Če ne maraš dlak po celem stanovanju si ga raje ne omisli.
Lahko bi se reklo, da smo že navajeni. :PSicer pa si mogoče enkrat v daljni prihodnosti res omislim kakega. :)
Ja sej pri nas samo še mami komplicira ostali smo se že navadl Ja, ko maš najprej kratkodlako pasmo, ki skoraj nič ne pušča dlake pol pa pride kavalirček...se kr pozna razlika Drugače pa če vas dlake ne motijo vam priporočam to pasmo, ker so res krasni samo moreš res previdno zberat psarne zaradi teh raznih bolezni, ki so značilne za njih in pa seveda zaradi videza, ker se res težko najde takega res tapravega kavalirja. Rjavo beli barvi se reče blenheim. Edino kar pogrešam pri tej pasmi je energičnost semizdi, da so drugače kar umirjeni psi.
bella*- Pikapolonica
- Post n°148
3 nove slikice od moje lepotičke :)
hop čez nogo
prosi
priklon
hop čez nogo
prosi
priklon
omica- Pikapolonica
- Starost : 67
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 6
- Post n°149
Pozdrav sem lastnikom Cavalirčkom.
Sem nova lastnica 3 mesečnega Maksa. Rjavo bele barve. Imam ga teden dni. Bom objavila kakšno slikco. Je pravi sonček ta moj Maksi. Ima rodovnik, kupila sem ga v MB. LP
Sem nova lastnica 3 mesečnega Maksa. Rjavo bele barve. Imam ga teden dni. Bom objavila kakšno slikco. Je pravi sonček ta moj Maksi. Ima rodovnik, kupila sem ga v MB. LP
Lisa- Pes
- Število prispevkov : 3353
- Post n°150
Super, iz katere psarne pa je?
Čimprej kakšno slikco gor :)
Čimprej kakšno slikco gor :)
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy