Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 45 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 45 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+58
Sissika
*Aida*
Lucky_One
MašaAba
e.v.a
samanta
LaraMuri
Lena_Horses
Kim<3
Polly
The_Wanted
Hana*
Nika.
Border_Collie *-*
Kelly 097
*živa*
nejcka
Maly
euč.17
katiiii
Neja.
teya
Tjaša*
bordercolliefan
love
jana.
freak kaja
Alex
leja557
Eva.
rox.
Colliny
Anja&Dona
Lin
Evangelynne
Miška
Ingrid*
5rca
Ani
Katka in Dancer
Tisa
talupu
airedalka rebeka10
yaya
Iza
Lana
Pokica
Vida
Nala4ever
Maja
emcHiii.
larčyka
EucH
Urška
Maša
Špela
Anja
Katk.
62 posters
Agility
Border_Collie *-*- Pes
- Število prispevkov : 2871
- Post n°476
Re: Agility
OMG Barbara vaše ovire so tak kul, ful lepe, bomo prišli k vam na trening :Đ Super ste jih naredli Jas sem si tudi probavala sama naredit kakšne hope pa ni uspelo, in nočete vedet kak sem htela tunel naredit in kak sem se mučla s tem, pol se je vse uničlo.
Kano XD- Pikapolonica
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 232
- Post n°478
Sissika: lahko ti narišem na hitro pa mere pa to, če želiš Ubistvu sva doma z očijem les nažagala, potem sem jaz brusila pa lepila tam nekaj, oči je šraufal, potem sva jih pa s Tino pobarvali Samo je dosti zamudno, ker je zoprno lepit, da je vse pod pravim kotom, ampak mi je ratalo *ker profi sm jst :'D*
Isa hvala hahaha, vabljeni
Isa hvala hahaha, vabljeni
rox.- Pes
- Starost : 29
Število prispevkov : 2211
- Post n°479
Daj, če kdo pozna kakšnega mizarja, ki bi se mu dala ukvarjati z ovirami po dokaj ugodni ceni, naj mi prosim javi, ker zaradi mature in vsega mi ne znese hodit na treninge, imela bi pa čas potrenirati za kakšnih 30min na vrtu :)
Sissika- Pikapolonica
- Starost : 23
Število prispevkov : 161
- Post n°480
Ja,če se ti,da mi lahko napišeš mere,ker so res ful dobre,pa jih lah potem z mojim dedkom narediva približno enake(moj dedek je bil po poklicu mizar,pa še vedno zelo rad izdeluje kaj )
The_Wanted- Tiger
Kraj : Maribor (okolica)
Število prispevkov : 4929
- Post n°481
Rox: Blagoooor! Jaz bi tudi toliko prostora imela. o: Sicer imamo mi veliko dvorišče, ampak je večino na hribu in mi to ne koristi. :') Mamo pa še eno njivo, ki pa jo imata deda in oma za krompir. -.- Prideva z Jazzom k vam trenirat, haha. :'D
Tina: Waaaa, kak ti noro dela slalom! Škoda, ker na treningu in tekmah ne dela tako, ampak sigurno vama uspe!;*
Barbara: Zakoon ovire. Sem ti že itak povedla, haha. Samo lepše palice bi rabila (tam kjer se prek skoči). XD
Tak pa Jazzov home-made parkur zgleda (HD!): https://www.facebook.com/photo.php?v=10200890657188523&set=vb.1827744272&type=2&theater¬if_t=like
Pa vem, da je malo palic za slalom - tu jih je samo 6 (saj jih mam za celega), ampak potem več ni prostora za hope. :')
Tina: Waaaa, kak ti noro dela slalom! Škoda, ker na treningu in tekmah ne dela tako, ampak sigurno vama uspe!;*
Barbara: Zakoon ovire. Sem ti že itak povedla, haha. Samo lepše palice bi rabila (tam kjer se prek skoči). XD
Tak pa Jazzov home-made parkur zgleda (HD!): https://www.facebook.com/photo.php?v=10200890657188523&set=vb.1827744272&type=2&theater¬if_t=like
Pa vem, da je malo palic za slalom - tu jih je samo 6 (saj jih mam za celega), ampak potem več ni prostora za hope. :')
jana.- Pikapolonica
- Število prispevkov : 295
- Post n°482
Kano XD je napisal/a:Maly, sej če boš imela samo za doma, ne rabiš imet vsega, ker itak na poligonu treniraš... Midva imava doma hope (homemade ) pa tunel, za cone improviziraš (deska/robnik/stopnica) in potem zvišuješ, gugo se da tudi lepo doma naredit...
No evo da še slikco prilepim, hopi so dosti na "simpl" narejeni, niso še čisto dokončani, ampak bojo kmalu (Tina, še mau bova štrihale :'D).
Pač res dobro premisli, ker itak ne boš imela poligona za neke tekme/uradne stvari ali pač? Ker se splača, da imaš doma nekaj da lahko vadiš, celotnega poligona pa pomojem ne rabiš, nevem no (:
(Tukaj sicer še ni pravih palic, ampak so tudi tele kul:) )
Za tale dizajn za ovire ste pa sigurno na ŠKD Emona dobili idejo :) so identične. Mimogrede, še hodite kaj na ure agility-ja?
Anja- Admin
Število prispevkov : 8369
- Post n°483
Oooooooo Emonske ovire majo potomce hahaha! :Đ
Luštne so, pridte kaj na trening! (:
Luštne so, pridte kaj na trening! (:
Kano XD- Pikapolonica
Število prispevkov : 232
- Post n°484
Ja Jana, smo vaše skopirali Itak, še vedno hodiva ja (:
Kim<3- Pes
Število prispevkov : 2413
- Post n°485
Ma kdo izkušnje pri naročanju knjižice za nerodovniškega psa, da od tebe vztrajno zahteva rodovniško ime, tetovirno številko in rodovniško številko četudi psa upišeš pod mix? Vse možno sem že poskusila, od tega da dam črtice, pustim prazno, res vse, pa mi ob odaji še vedno naredi klicaje ob teh okvirčkih -.- Kakršne koli izkušnje razen da jim pošljem mejl in pač povem za težavo? Ker zdaj sem pa res poskusila na toliko različnih načinov da poznam že številko mikročipa na pamet ><
Anja&Dona- Tiger
- Starost : 24
Število prispevkov : 3779
- Post n°486
Hmm to pa nebi vedla, ker ko sem jaz naročala še ni blo te nove spletke pač na online način.. :s
Kim<3- Pes
- Post n°487
Rataaaloo mi jee :'''D, dala sem pač tam /ne, zdaj pa naj se smejijo tej izvirnosti hahahaha :''D Ker nevem a sem jaz samo tok smotana da nisem videla druge rešitve, ali pa majo to res neverjetno nerodno narejeno :p Mi je sploh čudno da je to delovalo, ker noben 'ne' ali pa samo / ni bilo uspelo haha :')
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°488
Ta online prijavnica je baje sploh čudna, tak da sem srečna, da sem si jaz knjižico že preden so to uvedli naročila.
Maly- Pes
- Starost : 34
Število prispevkov : 1691
- Post n°489
Kdaj se pa naroči knjižica? Po obeh tečajih?
Kim<3- Pes
- Post n°490
Ko pač hočeš in je tvoj pes pripravljen in zna vsaj približno use ovire. S Kim trenirava že od septembra in sem se šele zdaj spravila naročiti pa bi komot še malo počakala, ampak bom pomoje pred poletjem šla na kakšno tekmo bolj zato da preverim reakcijo zdaj laufat v takšni gužvi in da se ubistvu malo navadi, ne še zato ker bi vse obvladala v nulo (daleč od tega haha :'D) ampak recimo da je osvojila vse ovire :p
Pia se strinjam, meni je to online zdaj ful čudno, sploh nevem če sem uspešno poslala-da bi vsaj kak mail dobila alpa kaj, kako je s plačilom (baje po povzetju???) niti približno kdaj bi lahko prispela..nič :'D
Pia se strinjam, meni je to online zdaj ful čudno, sploh nevem če sem uspešno poslala-da bi vsaj kak mail dobila alpa kaj, kako je s plačilom (baje po povzetju???) niti približno kdaj bi lahko prispela..nič :'D
Evangelynne- Moderator
- Post n°491
Kolko se jaz spomnim (ko da je blo to zdaj ful dolgo nazaj, ne :'D), se plača po povzetju, ja. (:
Annabela: Knjižico pa najboljše da naročiš, ko boš vidla, da sta pripravljena že na kako tekmo it, prej se mi zdi dokaj brez veze sploh kaj naročat. Oz. da bosta že vse ovire znala. Tako da verjetno najboljše po obeh tečajih, prej se mi zdi nesmiselno, ker je sploh nadaljevalni tečaj bolj pomemben - tam se začne na parkurjih delat, v začetnem pa so bolj lažje in krajše kombinacije in delo na posamezni oviri.
Annabela: Knjižico pa najboljše da naročiš, ko boš vidla, da sta pripravljena že na kako tekmo it, prej se mi zdi dokaj brez veze sploh kaj naročat. Oz. da bosta že vse ovire znala. Tako da verjetno najboljše po obeh tečajih, prej se mi zdi nesmiselno, ker je sploh nadaljevalni tečaj bolj pomemben - tam se začne na parkurjih delat, v začetnem pa so bolj lažje in krajše kombinacije in delo na posamezni oviri.
Kim<3- Pes
- Post n°492
Koliko časa je pa trajalo da si približno dobila knjižico? :p
Evangelynne- Moderator
- Post n°493
Pri meni je trajalo sploh dolgo, ker sem morala prvo uredit še vpis v SRK (slovenska rodovna knjiga) - ta je obvezen, če imaš rodovniškega psa. Tako, da sem mogla prvo na KZS pošiljat orginalni export rodovnik (na srečo sem ga imela, eni so imeli kr probleme s tem :p) in ko so mi (po ne vem kolkem času) končno to poslali, sem lahko še DK naročila. Je trajalo pa kar dolgo, se mi zdi, da vsaj en mesec čakanja na DK, so bile še neke komplikacije vmes, ker oni nisi dobili mojih skenov rodovnika al nekaj, v glavnem je bil cirkus. Mislim, da pobirajo naročila za DK samo enkrat ali dvakrat na mesec (nekaj takega) in jaz jim do tistega dneva nisem poslala novih skenov (nisem bla na mejlu) in potem sem lahko še čakala. -.-
*Aida*- Sinička
- Starost : 27
Kraj : Nova Gorica
Število prispevkov : 447
- Post n°494
Jaz sem knjižico že lani naročla pa, ko je pršla sm zavrnila, ker so podatki bli napačni. Pa prejšnji teden v sredo kr nepričakovano poštar prinese to knjižico tako da semm jo uzela in pol, ko bom začela trenirat bova s Skyem tudi na tekme hodila k on itak že vse ovire pozna :)
Anja&Dona- Tiger
- Starost : 24
Število prispevkov : 3779
- Post n°495
Jaz sem dobila v dveh tednih :))
The_Wanted- Tiger
- Post n°496
Jaz sem knjižico dobila v dveh tednih. Ampak to zato, ker ima Jazz ASCA rodovnik in je itak mix, tako, da ni bilo potrebno nič urejat.
euč.17- Mačka
- Starost : 32
Število prispevkov : 1293
- Post n°497
Tudi jaz sem dobila knjižico mislim da v 2 (največ 3, ne spomnem se glih za 100%) tednih (: Bomo vidli kolk časa bo trajalo za naslednjo.
Drugače pa glede pripravljenosti za tekmo... Lahko pes pozna vse ovire, pa dela na treningih super, pa se na tekmah vse spremeni. Sva z Easy dober primer za to, če naju je kdo že videl na teh parih tekmah kar sva šli, verjetno ve kaj mislim, hehe. Kakorkol, je fajn začet tekmovat ko je enkrat na treningih vse tko kot mora bit, pa tut če gre na tekmah vse narobe Je super izkušnja za psa, sploh če je tak kot Easy, ki na tekmah zaenkrat ni še sproščena (: Počasi se daleč pride.
Drugače pa glede pripravljenosti za tekmo... Lahko pes pozna vse ovire, pa dela na treningih super, pa se na tekmah vse spremeni. Sva z Easy dober primer za to, če naju je kdo že videl na teh parih tekmah kar sva šli, verjetno ve kaj mislim, hehe. Kakorkol, je fajn začet tekmovat ko je enkrat na treningih vse tko kot mora bit, pa tut če gre na tekmah vse narobe Je super izkušnja za psa, sploh če je tak kot Easy, ki na tekmah zaenkrat ni še sproščena (: Počasi se daleč pride.
Kim<3- Pes
- Post n°498
Kim je tudi totalno nesproščen pes, že na 4fun ki ni pol tok šundra kot na uradni mi je že na štartu pobegnila v boks :''D Potem je še začuda nekako laufala, samo je bilo vse skupaj zelo bogooo, tako da ja, jaz tudi nepričakujem da bova prišli sploh do cilja na prvih nekaj tekmah :'')
Evangelynne- Moderator
- Post n°499
euč.17 je napisal/a:Tudi jaz sem dobila knjižico mislim da v 2 (največ 3, ne spomnem se glih za 100%) tednih (: Bomo vidli kolk časa bo trajalo za naslednjo.
Pri nama je isto, na tekmah je katastrofa. Tako, da zdaj imava midve malo pavze od tekem, mogoče se bo Kirra malo umirila, premori so pri njej vedno nekak delovali. ;/ Je pa res, da eni psi rabijo skozi ful veliko tekem it, da sploh skapirajo, da je na tekmi zelo podobno kot na treningu (čeprav ni no, haha) in da se navadijo. Je pa res, da sem jaz na tekmah tudi živčna in Kirra to na žalost ve.
The_Wanted- Tiger
- Post n°500
Pri meni je pa ravno obratno, haha. :'D Jazz na treningu dela, pač lepo na izi, se ne mudi. Ma še čas malo okrog pogledat preden začneva. Na tekmah se pa spremeni v naspidirano in hiperaktivno aussie pošast, ki more na parkur, pa če je to z ali brez mene. :') Ful mi je všeč, da je na tekmah tako navdušen in ima tako močno voljo do dela, ampak je treba še dosti na tem delat, da dobiva to pod kontrolo. Ker zaradi vsega tega vznemirjenja, ne zna čakat na začetku in gre kar sam parkur laufat, potem pa itak, da je začetek zasran, haha. Pa pri slalomu se mu tak mudi, da je začel palice spuščati, čeprav ga zna in imam kot dokaz posnetke iz pejšnjih agi tekem, kjer še ni bil tako navdušen nad tekmami in je slalom vedno v prvo naredil brez problema. Pobirane ovir in ukaze dosti bolje razume, tako, da ga lahko že na daleč usmerjam in ne rabim več biti čisto pri tunelu (npr.). Samo kaj, ko je začel zdaj se norca delat in naredi cel parkur brez napake, pri slalomu pa si gospod izmisli, da ga ne zna.
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi