Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 33 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 33 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+58
Sissika
*Aida*
Lucky_One
MašaAba
e.v.a
samanta
LaraMuri
Lena_Horses
Kim<3
Polly
The_Wanted
Hana*
Nika.
Border_Collie *-*
Kelly 097
*živa*
nejcka
Maly
euč.17
katiiii
Neja.
teya
Tjaša*
bordercolliefan
love
jana.
freak kaja
Alex
leja557
Eva.
rox.
Colliny
Anja&Dona
Lin
Evangelynne
Miška
Ingrid*
5rca
Ani
Katka in Dancer
Tisa
talupu
airedalka rebeka10
yaya
Iza
Lana
Pokica
Vida
Nala4ever
Maja
emcHiii.
larčyka
EucH
Urška
Maša
Špela
Anja
Katk.
62 posters
Agility
Maly- Pes
- Starost : 34
Število prispevkov : 1691
- Post n°451
Re: Agility
Am kaj kdo ve kje se bi lahko kupil slalom s koridorjem al neke. Mama mi je rekla da bo kupla .
pa mama obsedena z agility-jem
Becca my love- Sinička
- Starost : 27
Število prispevkov : 478
- Post n°452
možno bi blo dobit v kakem mr. petu? :O Saj se dobijo :) Malo poglej po spletu
airedalka rebeka10- Pes
- Starost : 25
Kraj : Ilirska Bistrica
Število prispevkov : 2145
- Post n°453
Dvomim da v mr.petu, vsaj s koridorjem ne. :/
The_Wanted- Tiger
- Starost : 29
Kraj : Maribor (okolica)
Število prispevkov : 4929
- Post n°454
Nope (v mr. petu sigurno ne najdeš tega), če res hočeš imet s kovinskim koridorjem moreš poiskati strani, kjer prodajajo pravo agillity opremo za tekme. Moreš se pa zavedati, da ni poceni.
http://www.agility-geraete.de/Agility/Slalom/
http://www.agility-geraete.de/Agility/Slalom/
Maly- Pes
- Post n°455
Am ko bi mel celi parkur doma, pol pa cene pogledaš pa te skoraj kap. Am nič slalom bom kupila, ostalo pa dala mizarju za nardit, samo conske overe nevem kaj naj z njimi.
Kim<3- Pes
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 2413
- Post n°456
Zakaj pa rabiš vse doma? Koridor itak rabiš samo dokler se uči, kasneje pa so dovolj navadne zapičene palice, s preskoki lahko vedno improviziraš, conske pa je dovolj guga glih za vadit,ceprav jaz razen hopov in slaloma ter kakega tunelčka ne vidim potrebe po tolikih ovirah doma :p
Becca my love- Sinička
- Post n°458
Aja ups xD ... se mi je zdelo da sem 1x vido... pardon
The_Wanted- Tiger
Kraj : Maribor (okolica)
Število prispevkov : 4929
- Post n°459
Jaz pa komaj čakam, da travo pokosijo na travnikih in lahko tam slalom vadiva, ker naše dvorišče je premajhno, haha. :'D Bi pa jaz tudi doma imela še zraven slaloma nekaj hopov in kakšen tunel. Conskih ovir se seveda ne bi branila, ampak za njih pa res nimam denarja. Samo itak nimam prostora, razen, če kak travnik kupim, ali pa prevzamem našo njivo. :'D
Maly- Pes
- Post n°460
Mi mamo tudi tak malo dvorišče, samo majo eni neke velike parcela, tej bi pa tam ogradila plac pa mela home agility *sanjač sem*, čeprav mogoče bi se dalo koga od naših prepričat da mi pomaga narediti ovire.
Becca my love- Sinička
- Post n°461
Jaz pa mam ogromno parcelo in vse ampak z Becco nisma za agility haha xD ... nimate srece
*Aida*- Sinička
Kraj : Nova Gorica
Število prispevkov : 447
- Post n°462
Mi nimamo nekaj ful velik plac ampak, ko ni avtov je ful prostora tako da takrat postavim tunel, slalom, par hopov in consko oviro :)
Becca my love- Sinička
- Post n°463
Saj vse se da ce se hoce *-* haha
airedalka rebeka10- Pes
Kraj : Ilirska Bistrica
Število prispevkov : 2145
- Post n°464
Vi imate vsaj vrt in lahko vsaj nekaj postavite, jaz sem v bloku in sosedi znorijo za vsako nič, tako da ni šans da bi kako malenkost postavila na zelenici za blokom (je kar velika). -.- Se bomo pa v prihodnosti (pomoje da drugo leto, pojma nimam) preselili na vas, kjer imamo tudi veliko parcel in vse in bomo kaj malega naredili, vsaj most bi imela da lahko tekoče učim. :)
5rca- Pikapolonica
- Število prispevkov : 112
- Post n°465
http://www.zoohit.si/shop/psi/pasje_igrace_sport_usposabljanje/agility_sport/agility_fun_sport/245908
Za koridor učit je takle čisto ok. Edino, kar mi pri tem ni všeč je to, da se palice "upogibajo", ko gre pes čez. Tako se lahko psi naučijo, da gredo na polno čez, na fiksnem slalomu pa se potem ob isti hitrosti lahko poškodujejo. Pa po mojem ob veliki hitrosti preveč usekajo psa, ko gre mimo (to že potem, ko imaš bolj skupaj).
Za koridor učit je takle čisto ok. Edino, kar mi pri tem ni všeč je to, da se palice "upogibajo", ko gre pes čez. Tako se lahko psi naučijo, da gredo na polno čez, na fiksnem slalomu pa se potem ob isti hitrosti lahko poškodujejo. Pa po mojem ob veliki hitrosti preveč usekajo psa, ko gre mimo (to že potem, ko imaš bolj skupaj).
rox.- Pes
Število prispevkov : 2211
- Post n°466
vabljeni k nam za kakšen agility trening, imamo preveč prostora na vrtu, so že imeli ideje, da bi postavili gole in imeli nogometno igrišče pri nas, drugače imamo pa takoj čez cesto ful velik naš polje, tako da prostora nam ne primanjkuje, ampak ga ne znamo izkoristiti, ker ne najdem nobenega, da bi mi naredil kvalitetne ovire, za kupit so mi pa malo predrage, glede na to da bi jih uporabljali samo za zabavo doma, treniramo pa itak na poligonu
Kim<3- Pes
Število prispevkov : 2413
- Post n°467
Ooo blagoor, jaz bi tudi imela toliko prostora doma za ovire haha :Đ Meni ravno za hišo znese za slalom in kak hop ali tunel, pa še to mora biti vse v ravni liniji. Drugače je Barbari (Kano XD) naredil oči noooore hope, meni sploh ne delujejo homemade hahaha :''D Upam da prilepi kako fotko sem :33
In še najin slalom od včeraj haha, doma ji še kar zlaufa samo je potem na KD-ju bolj bogo vse skupaj >< Pa verjetno zgleda da je pri zadnjem poskusu zgrešila vhod, ampak se ne vidi prve palice ker sem fotič premikala ko mi ga je skoraj porušila in sem izgubila s kadra vse palce haha :p
https://docs.google.com/file/d/0B9WvoGeCB8YCNENkSUdqcnE3dUU/edit
In še najin slalom od včeraj haha, doma ji še kar zlaufa samo je potem na KD-ju bolj bogo vse skupaj >< Pa verjetno zgleda da je pri zadnjem poskusu zgrešila vhod, ampak se ne vidi prve palice ker sem fotič premikala ko mi ga je skoraj porušila in sem izgubila s kadra vse palce haha :p
https://docs.google.com/file/d/0B9WvoGeCB8YCNENkSUdqcnE3dUU/edit
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°468
Jaz pa nimam ne prostora, ne dovoljenja, da na travi sploh kaj postavljam (ker to preveč travo uniči). :'D -.-
Kano XD- Pikapolonica
Število prispevkov : 232
- Post n°469
Maly, sej če boš imela samo za doma, ne rabiš imet vsega, ker itak na poligonu treniraš... Midva imava doma hope (homemade ) pa tunel, za cone improviziraš (deska/robnik/stopnica) in potem zvišuješ, gugo se da tudi lepo doma naredit...
No evo da še slikco prilepim, hopi so dosti na "simpl" narejeni, niso še čisto dokončani, ampak bojo kmalu (Tina, še mau bova štrihale :'D).
Pač res dobro premisli, ker itak ne boš imela poligona za neke tekme/uradne stvari ali pač? Ker se splača, da imaš doma nekaj da lahko vadiš, celotnega poligona pa pomojem ne rabiš, nevem no (:
(Tukaj sicer še ni pravih palic, ampak so tudi tele kul:) )
No evo da še slikco prilepim, hopi so dosti na "simpl" narejeni, niso še čisto dokončani, ampak bojo kmalu (
Pač res dobro premisli, ker itak ne boš imela poligona za neke tekme/uradne stvari ali pač? Ker se splača, da imaš doma nekaj da lahko vadiš, celotnega poligona pa pomojem ne rabiš, nevem no (:
(Tukaj sicer še ni pravih palic, ampak so tudi tele kul:) )
Becca my love- Sinička
- Post n°471
Kak dobro :O Vsa čast!!
Anja&Dona- Tiger
- Starost : 24
Število prispevkov : 3779
- Post n°472
Zaaaakoooon!
Jaz rabim hope
Slalom mam in je suuuper, kr malo random grem na uro ven in grema slalom delat :'D
Hopa bi res rabla, ker zdaj mamo okol dreves in grmičkov potko od cikov in capov hahah
Jaz rabim hope
Slalom mam in je suuuper, kr malo random grem na uro ven in grema slalom delat :'D
Hopa bi res rabla, ker zdaj mamo okol dreves in grmičkov potko od cikov in capov hahah
Natalchy- Sinička
Kraj : Okolica Kranja
Število prispevkov : 422
- Post n°473
Midve mava tudi cik&cap okoli dreves hahaha
Meli sva pa tudi slalom postavljen, ampak ga je mami pred kakšnim mesecem prepovedala, ker sva z Dino travo uničili in se je prav blatna stezica vidla hahahah
Mava pa še laufabje čez balkon in na koncu naredi 2on2off, pa je
Tina, super vama gre Se mi zdi ful hitra:)
Meli sva pa tudi slalom postavljen, ampak ga je mami pred kakšnim mesecem prepovedala, ker sva z Dino travo uničili in se je prav blatna stezica vidla hahahah
Mava pa še laufabje čez balkon in na koncu naredi 2on2off, pa je
Tina, super vama gre Se mi zdi ful hitra:)
Border_Collie *-*- Pes
- Število prispevkov : 2871
- Post n°474
Annabela, malo poišči po spletu, se najde, pa v Avstriji majo. Mi mamo enih par plastičnih ovir doma, da malo vadima kar smo delali na treningu, še sreča, da mamo veeeliko dvorišče in polno travnikov Drugač pa izkoristim tudi različne "stvari" v naravi, da kaj vadi, npr. drevesa za cik/cap ipd.
Drugač pa midva z Ashom trenirama na KD Maribor (če še kdo ne ve haha) in oba ful uživama. Ash je celi nori pa cel čas bi samo delal in laufal haha in morem ga pohvalit, da se hitro uči pa lepo dela in sem vesela, da mu je delo v takšno veselje :Đ Samo jas bom mogla delat na svojem vodenju ker grozno zgledam :""D
Drugač pa midva z Ashom trenirama na KD Maribor (če še kdo ne ve haha) in oba ful uživama. Ash je celi nori pa cel čas bi samo delal in laufal haha in morem ga pohvalit, da se hitro uči pa lepo dela in sem vesela, da mu je delo v takšno veselje :Đ
Sissika- Pikapolonica
- Starost : 23
Število prispevkov : 161
- Post n°475
Kano xD:Kok dobre ovire,ful nore
Kako ste jih pa naredil?
Kako ste jih pa naredil?
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]