Mi ni delal net, končno spet dela, tak da ja... ><
Epizoda je amejziiiing. Toliko se zgodi.
;**
Prvo k lažjim temam... ><
Vesela sem, da je Anna back potem, se mi res ful smili. Medtem ko mi gre pa Jeremy prav na živce ta del. Kako krivi Eleno čeprav ga je ona hotela le zaščit. (dobro da v finalni epizodi vzame damon stvar v svoje roke
)
In John je Elenin **e.
(tisti ki ste že pogledali veste kaj mislim, nočem razkrivat in pokvarit gledanja ostalim)
Sicer sem sama to že pričakovala.. ;P Mi je bil pa on kar fajn v tej epizodi, pa bogi kako ga je Isobel zdelala. >< In skrbi ga za Jeremya in Eleno, vsaj nekaj. Čeprav zdaj da bo Damona&Stefana ubil faaaaaaaaaaak.
Pozabite na vse kar sem lepega rekla o njem.
><
Isobel je groznaaa, naslabša mama ever in faaak, kako sem ji zamerila ko se vidi z Rickom ga za vrat drži in potleh vrže. Bogi moj Alaric nooo.
Čeprav na koncu se pa vidi, da ji ni vseeno zanj, mu nič ne naredi in mu da ta prstan nazaj na roko. In fajn se mi zdi, da mu je potem "izbrisala" spomin nanjo, da ga ne bi več bolelo. Se mi je s tem kar malo prikupila. Sem skoraj jokat začela pri tisti njuni zadnji sceni. :/
Ampak želi pa Stefana&Damona mrtva, faaak no, prasica ena. (oprostite izrazu). :/
Bonnie mi ima ful fajn frizuro zdaj, pa ko je na črno pobarvana. Je res ful luštna.
Čeprav ja, da ni nič naredila in lagala o tem, tako da bosta zdaj Damon&Stefan lahko umrla. Ne nooooooooo.
Ji je pa vseeno žal in to, sam jooooj. Mi pa tam tak fajn odgovori Damonu da ne, ji ne mroe zaupat. ><
Dalaric skupne scene, amazing kot vednooo.
Res sta mi ful zakon skupaj.;P ;P ;**
Zdaj pa k najhujši in naaaaajboljši temiii.
Delenaaaaaa. ;D 8-)
Ponovno sta imela eye-sex jeeeeeeeeeej. joj kako sta noro super skupaj!
Telefonski klic na začetku.
Pa kako skrbi za njo, ji reče da ji ni treba srečat se z Isobel.
Pa potem Damon z Isobel kako jo fajn pretenta in jo potem spravi na tla.
In naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajboljšeeeeeee kar ji rečeeeee;
Going after Elena, BAAD MOVE. >< ;P
In ko Isobel reče; cause he´s in love with youu. Itaaaak. <3
In v vseh Delena trenutkih je Stefan čist out, deluje kot en idiot tam. >< Pa člouk postaja ljubosumen hihihihi.
Stamon scena na koncu je pa tudi ful faaajn. Kako Damon kar reče; "dobro, premisli" in kar gleda na uro (koliko časa bo minilo preden stefan pokapira glede očeta) in Stefan razmišlja (Damon ves čas, si dojel, si dojel?), pol pa pogrunta po minuti in Damon na ves glas; Ding Ding Ding.
Car je hahahahah.
Drugače pa ja, Delenaaa FTW!
In Dalaariiic. Pa Stamoon. ;P
Okej, razpisala sem se. ><
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom