Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 24 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 24 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+64
Lena
Evangelynne
Lena_Horses
Ani
tjaska.puhi
Shelly
Neja.
ema.
bordercolliefan
Colliny
meri&lera
love
euč.17
Nejaa
5rca
Luc:D
AnnMay*
Diana.
Ursha_Shiva
anna <3
Alex
Adelch&Windy
Urška*
BlackStar
flowerylife
The_Wanted
talupu
teya
Linka
Eva.
Nuša.
zoe
katiiii
ines97
Tjaša*
Miška
Eva
Katka in Dancer
Nika7
Lisa
Iza
emma
*Lanchy*
Maja
rox.
Petra.
Špela
anna.
Laura
Lana
Maša
Anja.
Vida
Tisa
nezzek
špela.*
yaya
dog_lover*
emcHiii.
larčyka
Woody
Urška
Anja
Katk.
68 posters
Avstralski ovčar
ines97- Mačka
- Starost : 27
Kraj : Fužine,Ljubljana
Število prispevkov : 1416
- Post n°526
Re: Avstralski ovčar
Zakon fotkice in zloo so lepi vsi.
rox.- Pes
- Starost : 29
Število prispevkov : 2211
- Post n°527
ii, hvala za fotke(:
Ma zdaj jih je še 6, ampak občutek je pa čuden, kar preveč vse prazno. ;( Lera je pa zmeraj bolj "nora". Sta Whisky oz. Nox in ona čist skoz skupaj pa se lovita, še ko ostali zaspijo. (: Po karakterju sta si čist enaka(:
Nep, darki nima še lastnikov,(meni je on ful, ful ušeč(: ) Ima za druge baje premalo beline, povpraševanje je ogromno ampak samo za blue merle. Za lady se jih spet veliko zanima, upamo da bo kakšni pravi(:
Ma zdaj jih je še 6, ampak občutek je pa čuden, kar preveč vse prazno. ;( Lera je pa zmeraj bolj "nora". Sta Whisky oz. Nox in ona čist skoz skupaj pa se lovita, še ko ostali zaspijo. (: Po karakterju sta si čist enaka(:
Nep, darki nima še lastnikov,(meni je on ful, ful ušeč(: ) Ima za druge baje premalo beline, povpraševanje je ogromno ampak samo za blue merle. Za lady se jih spet veliko zanima, upamo da bo kakšni pravi(:
euč.17- Mačka
- Starost : 32
Število prispevkov : 1293
- Post n°529
Jah, BT-ji dostim niso zanimivi, se jim zdijo preveč "navadni" Tudi meni so bili, ko sem se začela zanimati za aussije, torej 6, 7 let nazaj, BT-ji najmanj zanimiva barva.. In sem si želela BM-psičko. No zdaj imam pa BT samčka in so mi v bistvu tri colorji bolj všeč kot pa merli.. Ne vem zakaj Sploh pa če imaš npr. BT ali pa RT psico in nameravaš imet mladičke imaš več možnosti za izbiro samca.
Konec koncev pa itak ne moraš zbirati psa po barvi.. Tudi na razstavah barva vsaj po mojem ni vedno odločilna - na CACIB Bled vem da je zmagal/a pes oz. psica black- tri barve, pa je bilo nekaj merlov zraven (sicer so bili vsi napudrani, postriženi ipd. ampak okej... To je že druga zgodba )
No ja, to je moje mišljenje, zase vem da mi bo pri naslednjem psu čisto vseeno ali je red-merle, blue-merle, red-tri, black-tri, zelen, vijolčen.. Dokler bo karakter ta prav, mi bo čisto vseeno
Pa čestitke bodočim lastnikom malčkov, krasni so
Lp! :)
Konec koncev pa itak ne moraš zbirati psa po barvi.. Tudi na razstavah barva vsaj po mojem ni vedno odločilna - na CACIB Bled vem da je zmagal/a pes oz. psica black- tri barve, pa je bilo nekaj merlov zraven (sicer so bili vsi napudrani, postriženi ipd. ampak okej... To je že druga zgodba )
No ja, to je moje mišljenje, zase vem da mi bo pri naslednjem psu čisto vseeno ali je red-merle, blue-merle, red-tri, black-tri, zelen, vijolčen.. Dokler bo karakter ta prav, mi bo čisto vseeno
Pa čestitke bodočim lastnikom malčkov, krasni so
Lp! :)
Nejaa- Pikapolonica
- Starost : 28
Kraj : okolica Ljubljane
Število prispevkov : 186
- Post n°530
Res so NORO lušni.
Najbolj všeč sta mi pa Darky in Speedy.;D
In čestitke Neji. in Mar za bodoča člana.
Najbolj všeč sta mi pa Darky in Speedy.;D
In čestitke Neji. in Mar za bodoča člana.
Neja.- Moderator
- Število prispevkov : 2121
- Post n°531
Hvala usem
Ko sem bla na obisku, so vsi že spali, razen Nox pa Lera sta sta se spravla na grablje.
*Lanchy*- Tiger
- Starost : 27
Število prispevkov : 3859
- Post n°532
Kok so lušni!
Čestitke Nja in Mary!
Čestitke Nja in Mary!
rox.- Pes
- Post n°533
Eva, se strinjam (:
Res ne razumem ljudi, ki se jim gre samo za barvo. Konec koncev boš s psom preživel 15 let, in na koncu barve sploh vidiš ne. za razliko, če bi si kupil psa samo po barvi in karakter čist sfaljen boš pa še kako pogrešal, da bi bil pes super.
Včeraj so tamali še plavali (: Bojo super plavalci po mamici;p Očka gre pa samo do "Kolen" v vodo in krada igračke hehe(:
Res ne razumem ljudi, ki se jim gre samo za barvo. Konec koncev boš s psom preživel 15 let, in na koncu barve sploh vidiš ne. za razliko, če bi si kupil psa samo po barvi in karakter čist sfaljen boš pa še kako pogrešal, da bi bil pes super.
Včeraj so tamali še plavali (: Bojo super plavalci po mamici;p Očka gre pa samo do "Kolen" v vodo in krada igračke hehe(:
Katka in Dancer- Mačka
Kraj : Kranj
Število prispevkov : 1176
- Post n°534
Ma js ko sm gledala tamale so mi bli black tri-ji bl ušeč tko po barvi, pa npr. Lera, Lady, Nox so mi bli pa še karakterno bl ušeč :)))
Okej nerečem da imaš eno barvo ki ti res ni ušeč in je res ne bi imel, ampak da pa psa po barvi izbiraš je pa čist mim Men je čist useen kera barva je, važn mi je karakter )
In mi je res čudno da Darky še nobene ponidbe ni imel ker je krasn Upam da bo našu dober dom :)
Okej nerečem da imaš eno barvo ki ti res ni ušeč in je res ne bi imel, ampak da pa psa po barvi izbiraš je pa čist mim Men je čist useen kera barva je, važn mi je karakter )
In mi je res čudno da Darky še nobene ponidbe ni imel ker je krasn Upam da bo našu dober dom :)
euč.17- Mačka
- Post n°535
Je pa zanimivo pri teh barvah, vsi ki vidijo Nerota npr. me vprašajo če je to bernc In je dosti takih, ki rečejo "ooo poglej tega bernca kako je luškan, jaz bi tut takega!"
Ko pa vidijo, da nima repa jim pa že ni nič več jasno
Lp
Lp
Neja.- Moderator
- Post n°536
euč.17 je napisal/a:Je pa zanimivo pri teh barvah, vsi ki vidijo Nerota npr. me vprašajo če je to bernc In je dosti takih, ki rečejo "ooo poglej tega bernca kako je luškan, jaz bi tut takega!"
Lp
Hahaha. Ta je pa dobra
Neja.- Moderator
- Post n°537
Mam eno prošnjo zate, rox.
A bi lahko Nox-u zmerila približen obseg vratu da bi mu lahko kupla eno ovratnico?
A bi lahko Nox-u zmerila približen obseg vratu da bi mu lahko kupla eno ovratnico?
rox.- Pes
- Post n°538
Ja ful jih radi zamenjajo za bernce ;P So nas včeraj eni želeli prepričat da imamo bernnce ne pa avstralce (::
Ovratnico itak dobi zraven, lahko pa zmerim ni problema pa ti povem(:
Ovratnico itak dobi zraven, lahko pa zmerim ni problema pa ti povem(:
Neja.- Moderator
- Post n°539
Nisem vedla da dobim še en bonus zdraven.
Bi blo super če bi zmerla.
euč.17- Mačka
- Post n°540
Mi smo pa ravno iz sprehoda in dobro, da ga nisem skrtačila preden smo šli, ker se mu zdi ful zabavno sredi gozda po listih valjat in je bil bolj rjav kot pa črn ko smo nazaj prišli
Čisto informativno.. Katere so pa vaše najljubše psarne aussijev v tujini?
lp
lp
Katka in Dancer- Mačka
Kraj : Kranj
Število prispevkov : 1176
- Post n°541
euč.17 je napisal/a:Mi smo pa ravno iz sprehoda in dobro, da ga nisem skrtačila preden smo šli, ker se mu zdi ful zabavno sredi gozda po listih valjat in je bil bolj rjav kot pa črn ko smo nazaj prišli
lp
Hahaha
Uf jih je kr nekej ;P Aaam;
-Let's talk about aussies,
-Muddy field aussies,
-S bar L aussies,
-Nabarun aussies,
-Two coasts' aussies
-Keep smiling aussaies
-United colors aussies
-VT Working aussies
-Indian Flames aussies
-Black Brisc aussies
-Jack pot aussies
-Live wires aussies
-Lovely Workaholic's aussies
-,... jih je še nekej pa se ne spomnem ush na pamet ;P
meri&lera- Pikapolonica
- Število prispevkov : 354
- Post n°542
Neja. je napisal/a:
Hvala usem
Ko sem bla na obisku, so vsi že spali, razen Nox pa Lera sta sta se spravla na grablje.
hehe, meni je Sandra rekla, da samo najina dva še norita okrog, ko vsi ostali že spijo
in ja, hvala usem tut u mojem imenu
yaya- Pikapolonica
- Starost : 30
Število prispevkov : 372
- Post n°543
Glede psarn- isto kot Katja, dodala bi še (kar se zdaj spomnim, kar iz glave):
Open mind aussies
JJ Ranch aussies
Aussiemind aussies
JAR aussies
Slash V aussies
To je use kar mi trenutno pade na pamet. Je pa res, da nekje so mi všeč psi, ali pa paritvene kombinacije, potomci, delo, itd., ne pa use skupaj.
Open mind aussies
JJ Ranch aussies
Aussiemind aussies
JAR aussies
Slash V aussies
To je use kar mi trenutno pade na pamet. Je pa res, da nekje so mi všeč psi, ali pa paritvene kombinacije, potomci, delo, itd., ne pa use skupaj.
rox.- Pes
- Post n°544
Neja, nisem našla metra da bi zmerila obseg vratu. ;$ Mi imamo ovratnice z obsegom 25-30cm (:
Linka- Pikapolonica
- Število prispevkov : 22
- Post n°545
Držim pesti, da boste za vse mladičke našli dobre domove
Kako pa gre z registracijo? Koliko časa traja, da psa ASCA registriraš in kaj točno se za to potrebuje? Se nisem nikoli poglabljala v to Pa za registracijo legla? Kako točno to gre? Bi kar izkoristila priložnost, da izvem iz prve roke
Kako pa gre z registracijo? Koliko časa traja, da psa ASCA registriraš in kaj točno se za to potrebuje? Se nisem nikoli poglabljala v to Pa za registracijo legla? Kako točno to gre? Bi kar izkoristila priložnost, da izvem iz prve roke
Neja.- Moderator
- Post n°546
rox. je napisal/a:Neja, nisem našla metra da bi zmerila obseg vratu. ;$ Mi imamo ovratnice z obsegom 25-30cm (:
Hvala :)
Neja.- Moderator
- Post n°547
mary je napisal/a:Neja. je napisal/a:
Hvala usem
hehe, meni je Sandra rekla, da samo najina dva še norita okrog, ko vsi ostali že spijo
in ja, hvala usem tut u mojem imenu
Ja sta prov Norčka
zoe- Sinička
- Starost : 37
Število prispevkov : 670
- Post n°548
Glede psarn so bile meni všečne nekatere že omenjene, dodala bi pa še:
Black Zone: http://blackzone.se/
Origine II: http://origineworkingaussies.fr/
Shepmates: http://www.shepmates.net/
Sunspirit: http://english.sunspiritaussies.net/
Ardiente: http://www.kennelardiente.fi/
Black Zone: http://blackzone.se/
Origine II: http://origineworkingaussies.fr/
Shepmates: http://www.shepmates.net/
Sunspirit: http://english.sunspiritaussies.net/
Ardiente: http://www.kennelardiente.fi/
yaya- Pikapolonica
- Starost : 30
Število prispevkov : 372
- Post n°549
Pri Origine II majo leglo že kar za 2013 napovedano.
Maš kake izkušnje s temi uzreditelji? Ker pomoje s francozi (kolikor jih poznam) se je kar težko karkoli zmenit.
Kakšna postavca.*.*
Hihi. Smeško.;*
In ko sem zgornjo sliko zagledala se mi je zdelo kot da bi jo enkrat že videla.- slika kjer Ginny tako "terorizira" Boji. (samo zdaj tiste slike ne najdem. )
Vir slik: http://www.shepmates.net/
Maš kake izkušnje s temi uzreditelji? Ker pomoje s francozi (kolikor jih poznam) se je kar težko karkoli zmenit.
Kakšna postavca.*.*
Hihi. Smeško.;*
In ko sem zgornjo sliko zagledala se mi je zdelo kot da bi jo enkrat že videla.- slika kjer Ginny tako "terorizira" Boji. (samo zdaj tiste slike ne najdem. )
Vir slik: http://www.shepmates.net/
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let