Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 32 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 32 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+64
Lena
Evangelynne
Lena_Horses
Ani
tjaska.puhi
Shelly
Neja.
ema.
bordercolliefan
Colliny
meri&lera
love
euč.17
Nejaa
5rca
Luc:D
AnnMay*
Diana.
Ursha_Shiva
anna <3
Alex
Adelch&Windy
Urška*
BlackStar
flowerylife
The_Wanted
talupu
teya
Linka
Eva.
Nuša.
zoe
katiiii
ines97
Tjaša*
Miška
Eva
Katka in Dancer
Nika7
Lisa
Iza
emma
*Lanchy*
Maja
rox.
Petra.
Špela
anna.
Laura
Lana
Maša
Anja.
Vida
Tisa
nezzek
špela.*
yaya
dog_lover*
emcHiii.
larčyka
Woody
Urška
Anja
Katk.
68 posters
Avstralski ovčar
meri&lera- Pikapolonica
- Število prispevkov : 354
- Post n°551
Re: Avstralski ovčar
Hehehehe tazadna slikca pa res spominja na Ginny in Boji.. Sem jo jaz tudi že videla
zoe- Sinička
- Starost : 37
Število prispevkov : 670
- Post n°552
Haha, tale ane:
Pri Shepmates mi je všeč, da imajo na strani napisane zdravstvene teste vseh psov in opombe glede zdravja in karakterja. Pa Skandinavci imajo super test karakterja, kjer preiskusijo pse v vseh mogočih situacijah, seveda pasmi primerno. Od avstralca se recimo pričakujejo drugačni rezultati kot od zlatega prinašalca.
Glede Francozov pa zaenkrat nimam veliko izkušenj. Teli gospe od Origine II sem sicer pred kratkim napisala mail, ker me je zanimalo katerega samca bodo uporabili pri letošnji paritvi, pa še nisem dočakala odgovora
Pri Shepmates mi je všeč, da imajo na strani napisane zdravstvene teste vseh psov in opombe glede zdravja in karakterja. Pa Skandinavci imajo super test karakterja, kjer preiskusijo pse v vseh mogočih situacijah, seveda pasmi primerno. Od avstralca se recimo pričakujejo drugačni rezultati kot od zlatega prinašalca.
Glede Francozov pa zaenkrat nimam veliko izkušenj. Teli gospe od Origine II sem sicer pred kratkim napisala mail, ker me je zanimalo katerega samca bodo uporabili pri letošnji paritvi, pa še nisem dočakala odgovora
tjaska.puhi- Pikapolonica
- Število prispevkov : 6
- Post n°553
Kok so te avstralski ovčarji luškani sam mogoče je malo prevelik za mojega očija in za v hišo.
yaya- Pikapolonica
- Starost : 30
Število prispevkov : 372
- Post n°554
Zoe, ja ta fotka! Hahahah.
Meni so tudi Skandinavci zelo všeč in se vedno bolj nagibam k njim (sam kaj ko so pa tako prekleto daleč ). Že če pogledaš splošno so skandinavski narodi med najnaprednejšimi, kulturnimi itd. kar se zelo odraža tudi ko pride do psov. Se mi zdi, da imajo res dober odnos do psov in jim je zelo pomembno zdravje in karakter.
Tako da zelo simpatiziram z skandinavsko vzrejo. Recimo ta vzrediteljica pri Shepmates ima v predstavitvi napisano:
I will be as honest in breeding work as I can, I will share all the facts I know about my dogs and my future breedings. I hope that will not scare people of. I just believe, that if your breeder tells you what you are about to get, it is much more safe than to buy a "perfectly healthy dog from perfectly healthy lines". I mean there are not such lines in today's world, all dogs have their own genetic faults and a breeder who doesn't know his/her dogs well enough to realize that is not a good one to deal with.
Ta odstavek mi je res ful všeč, čisto iskren in odkrit. In to jz od vzreditelja tudi pričakujem.
Meni so tudi Skandinavci zelo všeč in se vedno bolj nagibam k njim (sam kaj ko so pa tako prekleto daleč ). Že če pogledaš splošno so skandinavski narodi med najnaprednejšimi, kulturnimi itd. kar se zelo odraža tudi ko pride do psov. Se mi zdi, da imajo res dober odnos do psov in jim je zelo pomembno zdravje in karakter.
Tako da zelo simpatiziram z skandinavsko vzrejo. Recimo ta vzrediteljica pri Shepmates ima v predstavitvi napisano:
I will be as honest in breeding work as I can, I will share all the facts I know about my dogs and my future breedings. I hope that will not scare people of. I just believe, that if your breeder tells you what you are about to get, it is much more safe than to buy a "perfectly healthy dog from perfectly healthy lines". I mean there are not such lines in today's world, all dogs have their own genetic faults and a breeder who doesn't know his/her dogs well enough to realize that is not a good one to deal with.
Ta odstavek mi je res ful všeč, čisto iskren in odkrit. In to jz od vzreditelja tudi pričakujem.
zoe- Sinička
- Starost : 37
Število prispevkov : 670
- Post n°555
Daleč so pa res ja, skoraj nimaš druge kot da greš po psa z avionom.
Danes moja zgaga praznuje 5. rojstni dan! No v bistvu ga bo praznovala še jutri. Uradno rojstni dan ima namreč 14. 7., skotila se je pa 15. 7., ampak se je večina legla skotila 14., tako da so tudi njej zapisali ta datum Še tolk boljš, ker lahko praznuje 2 dni skupaj.
Filmček o njenem življenu: http://www.mojvideo.com/video-ginny-s-5th-birthday/ec9529e9c83b9dd5507f
Danes moja zgaga praznuje 5. rojstni dan! No v bistvu ga bo praznovala še jutri. Uradno rojstni dan ima namreč 14. 7., skotila se je pa 15. 7., ampak se je večina legla skotila 14., tako da so tudi njej zapisali ta datum Še tolk boljš, ker lahko praznuje 2 dni skupaj.
Filmček o njenem življenu: http://www.mojvideo.com/video-ginny-s-5th-birthday/ec9529e9c83b9dd5507f
ines97- Mačka
- Starost : 27
Kraj : Fužine,Ljubljana
Število prispevkov : 1416
- Post n°556
Vse najboljše ji želim!
AnnMay*- Pikapolonica
- Število prispevkov : 339
- Post n°558
Vse najboljše˛še veliko let :))
euč.17- Mačka
- Starost : 32
Število prispevkov : 1293
- Post n°559
Wooou, že 5?! Meni se zdi kot včeraj, ko sem s takim veseljem spremljala nove slikce mladičkov.
Vse najboljše, pa na še mnoooogo let!
Vse najboljše, pa na še mnoooogo let!
*Lanchy*- Tiger
- Starost : 27
Število prispevkov : 3859
- Post n°560
Vse najboljše Ginny! Ful lep filmčk!
Katka in Dancer- Mačka
- Starost : 28
Kraj : Kranj
Število prispevkov : 1176
- Post n°561
Še tukej; vse naj naj Žinka Krasn filmčk ;D!!
Ja skandinavci so rees krasni Sam men tok daleč naprimer ne pustijo po psa :/
Men je Aussiemind res TOP psarna! Sploh Chona je wauu *______*! Tut njihov pristop do vzreje in psov mi je ušeč (če drži to kar pišejo) :)))
Ma nevem kako je z francozi pri aussijih, samo vem da je pri šeltijih skorej nemogoče dobit psa, če nisi iz Francije al pa mogoče iz Nemčije se delajo zelo nedostopne...
Ja skandinavci so rees krasni Sam men tok daleč naprimer ne pustijo po psa :/
Men je Aussiemind res TOP psarna! Sploh Chona je wauu *______*! Tut njihov pristop do vzreje in psov mi je ušeč (če drži to kar pišejo) :)))
Ma nevem kako je z francozi pri aussijih, samo vem da je pri šeltijih skorej nemogoče dobit psa, če nisi iz Francije al pa mogoče iz Nemčije se delajo zelo nedostopne...
meri&lera- Pikapolonica
- Post n°562
Draga Ginny!! Želim ti veliiiiiik lepga, velik uspešnih akcij in pa uživancije z Nadjo.. Pa da bi me še velikrat pršla pogledat, sploh sedaj, ko boš lahko dobila novo prijateljico Vse najboolše ti želiva obe dve z Lero
Neja.- Moderator
- Število prispevkov : 2121
- Post n°563
Vse najboljše Ginny
Naš Nox je pa že pri meni.
Je ful priden, lula in kaka samo zunaj. Zaenkrat še ni zanimanja za čevlje in kopanje lukenj.
Je ful priden, lula in kaka samo zunaj. Zaenkrat še ni zanimanja za čevlje in kopanje lukenj.
meri&lera- Pikapolonica
- Post n°564
Neja. je napisal/a:
Fouš sem ti jaz morem preživeti še en teden na morju, potem pa pride tudi Lera domov. Koliko pa jih je še pri mamici??
Neja.- Moderator
- Post n°565
mary je napisal/a:Neja. je napisal/a:
Fouš sem ti jaz morem preživeti še en teden na morju, potem pa pride tudi Lera domov. Koliko pa jih je še pri mamici??
Lera pa še trije ki nimajo lastnikov
Katka in Dancer- Mačka
- Post n°566
Kaaaj? Kako 3je nimajo lastnikou :O? A je spet kdo kr skenslov -.-?
Neja.- Moderator
- Post n°567
Ja baje da nimajo še Lady, Darky pa T-Boy.
euč.17- Mačka
- Post n°568
Stavim, da če ne bi bili BT-ji že imajo nov dom.. očitno ljudje vse preveč gledajo na barvo...
Isto sem opazila pri nekaterih leglih v zadnjem času v Nemčiji, da jim več ali manj črni ostajajo (no pri nekaterih, seveda ne pri vseh)..
A lahko še kakšno slikco od teh treh, ki iščejo dom, sploh od Lady, nevem če sem kakšno zasledila
Ah teli aussiji.. Prav zlezejo ti pod kožo Si moram stalno dopovedovati, da so 3 psi pri hiši dovolj.
Lp!
Isto sem opazila pri nekaterih leglih v zadnjem času v Nemčiji, da jim več ali manj črni ostajajo (no pri nekaterih, seveda ne pri vseh)..
A lahko še kakšno slikco od teh treh, ki iščejo dom, sploh od Lady, nevem če sem kakšno zasledila
Ah teli aussiji.. Prav zlezejo ti pod kožo Si moram stalno dopovedovati, da so 3 psi pri hiši dovolj.
Lp!
5rca- Pikapolonica
- Število prispevkov : 112
- Post n°569
euč.17 je napisal/a:Ah teli aussiji.. Prav zlezejo ti pod kožo Si moram stalno dopovedovati, da so 3 psi pri hiši dovolj.
Med tremi in štirimi pa res ni ful velike razlike.
Katka in Dancer- Mačka
- Post n°570
Nevem zakaj je ljudem tok pomembna barva Če bi bli usi merli bi se takoj prodali Sam nevem, men osebno so se bol prikupil black tri-ji ;D
Tole je Darky;
Men je on norokrasno obarvan *_______*
Tole je Lady;
Ona je taka nagajivka, povsot bi stikala
Tole pa je T-boy;
(ta taprvi) nažalost imam samo to slikico od njega :/
Tole je Darky;
Men je on norokrasno obarvan *_______*
Tole je Lady;
Ona je taka nagajivka, povsot bi stikala
Tole pa je T-boy;
(ta taprvi) nažalost imam samo to slikico od njega :/
euč.17- Mačka
- Post n°571
Matr so krasni <3
Hihi, drugače sem rabila ful časa, da sem se navadila, da imamo "samo" še 3 pse, odkar smo morali zaradi zdravstvenih razlogov našega belega švicarja uspavati se pa ful pozna razlika.
Mene bolj "baše" to, da grem jeseni v Lj. študirat in ne vem sploh, kdaj bo lahko še en aussie k meni prišel, glede na to, da je v Lj. težko najti stanovanje, kjer bi bil pes dobrodošel, pa še ne vem, kakšen bo urnik, da ne bom na koncu preveč ur odsotna na dan, itd. Moram še malo počakat, kakšno leto, dve, potem bom pa vidla kakšna bo situacija..
Lp
Hihi, drugače sem rabila ful časa, da sem se navadila, da imamo "samo" še 3 pse, odkar smo morali zaradi zdravstvenih razlogov našega belega švicarja uspavati se pa ful pozna razlika.
Mene bolj "baše" to, da grem jeseni v Lj. študirat in ne vem sploh, kdaj bo lahko še en aussie k meni prišel, glede na to, da je v Lj. težko najti stanovanje, kjer bi bil pes dobrodošel, pa še ne vem, kakšen bo urnik, da ne bom na koncu preveč ur odsotna na dan, itd. Moram še malo počakat, kakšno leto, dve, potem bom pa vidla kakšna bo situacija..
Lp
Neja.- Moderator
- Post n°572
Naš Avstralski ovčar se imenuje Be my Insane speed, kličemo ga pa kar Nox. Je eden od 9 Ambinih mladičkov in ponovem je Primorc. Navajen je lulat pa kakat zunaj, pridno grize stvari (To majo v genih)(Trenutno najbolj zanimiva je gumjasta piskajoča igračka). Ko kaj hoče se vsede pred tabo/tisto stvar in začne cvilit ali lajat. Lepo se obnaša na povodcu, velikih psov pa se še malo boji. Prehajamo na hrano Bosch, najraje ima pa našo hrano zato včasih dobi kakšen korenček, malo juhe in nekaj mesa. Zna že sedi in pridi sem, za dodatne priboljške pa tudi tačko in prostor. Ko bo malo starejši bomo najvrjetneje trenirali Agility in pašo (Če bom dobila koga ki to uči), mogoče pa še Frizbi.
Lep pozdrav
Neja & Nox
Lep pozdrav
Neja & Nox
talupu- Sinička
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 828
- Post n°573
Koook je srči. <3 <3 <3
katiiii- Mačka