Hvala <3
Vsak dan je bolj zmešan
Trenutno forum pregleduje 35 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 35 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Colliny je napisal/a:mary, komaj komaj čakamo slike tvoje pupe.
mary je napisal/a:jooooooooj Nox je res faca Jaz pa komaj čakam jutri oz. pojutrijšnem, ko gremo iskati Lero.. Res noro je tole čakanje.. Sedaj sem bila en teden na morju, tako da je ta teden minil hitro, sedaj pa samo še jutrijšni dan, če je že jutr ne grem iskat, ampak vseeno upam, da bomo šli jutri.. Ko jo pripeljem domov, bo Notranka in seveda bom poročala o vseh njenih vragolijah
Neja. je napisal/a:mary je napisal/a:jooooooooj Nox je res faca Jaz pa komaj čakam jutri oz. pojutrijšnem, ko gremo iskati Lero.. Res noro je tole čakanje.. Sedaj sem bila en teden na morju, tako da je ta teden minil hitro, sedaj pa samo še jutrijšni dan, če je že jutr ne grem iskat, ampak vseeno upam, da bomo šli jutri.. Ko jo pripeljem domov, bo Notranka in seveda bom poročala o vseh njenih vragolijah
Sej Lera in Nox sta itak skor kot klona Po karakterju & obarvanosti.
yaya je napisal/a:No, js sm pa danes spoznala malo Lero.
Mala je fuuul super. Tak puhek majhen. Res je ful cukr, se že kr dobr odziva na ime, tud lepo na povodcu hodi, sedi pa tud že zna. Tko da sem čist navdušena nad njo.
Je pa res zlooo pridna, edin malo je cvilila še, ampak ful malo, glede na to, da niti en dan še ni v novem domu.
Hvala Marija, da si me dons prenašala.
yaya je napisal/a:Pol ti bom js naslednic 3 prnesla
Drugac ji pa itak "odpustim" je prevec kjut. In sva se midve ze zmenile, da mi bo drugic pokazala kok je bla pridna in kaj se je use naucila do takrat.*
Neja. je napisal/a:Komej čakam da jo kej vidim. <3
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let