uršiiiika je napisal/a:Napiši na fb ali na kakem forumu, če se kdo pelje iz tvojega kraja ! Tako sem tudi sama začela z razstavami
sem se zdaj spomnla na eno ki gre, tako da bom verjetno kar njo vprašala če ima še kakšen prostor fraj. Hvala.
Trenutno forum pregleduje 48 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 48 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
uršiiiika je napisal/a:Napiši na fb ali na kakem forumu, če se kdo pelje iz tvojega kraja ! Tako sem tudi sama začela z razstavami
katerega psa pa če ni skrivnost?airedalka rebeka10 je napisal/a:Upam da pridem, če bom le dobila kak prevoz! Pa v JH grem tudi ampak imam že psa. Za Flo pa na kaki drugi razstavi z veseljem... Pa me drugače ne boste prepoznali boste itak pri JH ju videli (s kokrom bom), pa me pocukajte za rokav.
Haahaha, zgleda da se bom tam nasmejala do solz.Mene pa najdete povsod.
Me ni težko prepoznat. >_<
Enako! Pa še na videz vas ne poznam in mi je čudno kar pridet...Jah saj to vem, samo mi je kar malo čudno, ker se ve že večinoma poznate, potem kar tam zraven urinit sramežljiv
Me spoznaš po viola očalih in majhnemu črnemu pudlu.Maja. je napisal/a:Lani sem bila an razstavi v lj, pa sem poznala samo Tiso. PA eš to samo zaradi barve las, pa pa pa je nisem niti az rokav pocukala
Tako da če sedaj pridem se opogumim, pa vas malo pocukam, samo upam da koga napačnega na pocukam
Superca, potem bom tudi tebe spoznala! Jaz grem definitivno gledat Žadi.The_Wanted je napisal/a:Jaz tudi pridem s Polly in Žadi :)
Pa Polly sporoča (ker ji net na šolskem računalniku ne dela, da upa da bo kaki basenji poleg Žadi )
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi