Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 51 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 51 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+29
freak kaja
Anja
katja100
Colliny
bordercolliefan
Evangelynne
Diana.
ajsa.tb
*Lanchy*
Anja&Dona
zoe
Adelch&Windy
Alex
Ingrid*
The_Wanted
Maja.
airedalka rebeka10
Neja.
rox.
Nuša.
uršiiiika
Petra.
Eva.
Nika7
Urška*
Polly
Maja
Shelly
ines97
33 posters
CACIB Ljubljana 14. in 15. januar 12'
*Lanchy*- Tiger
- Starost : 27
Število prispevkov : 3859
- Post n°276
Re: CACIB Ljubljana 14. in 15. januar 12'
Čestitke Urški & Dizzy, super sta bli! una čivava je bla res boga no..
Shelly- Pes
- Starost : 26
Kraj : Primorsko-Notranjska
Število prispevkov : 2393
- Post n°277
Jaz pa nisem videla da bi jo kej mečkala.
Colliny- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 2106
- Post n°278
Ma, bogi so vsi psi, ki imajo malo več dlake (samo npr. mlatežane če pogledamo... najprej dve uri kopanja, pol tri do štiri ure česanja, beljenja, pudranja, ravnanja, delanja mašnic... kaki lajf je to za psa? -.-')
Schapi so pa face. Ker jih ne smeš česat in kopat vsaj deset dni pred razstavo, so lepo bli najprej dve uri v gozdu, pol sam tace umili, pa v ring. In je dobo Cacib, danes pa najverjetneje zaključil SLO šampionat ;D
Schapi so pa face. Ker jih ne smeš česat in kopat vsaj deset dni pred razstavo, so lepo bli najprej dve uri v gozdu, pol sam tace umili, pa v ring. In je dobo Cacib, danes pa najverjetneje zaključil SLO šampionat ;D
ines97- Mačka
Kraj : Fužine,Ljubljana
Število prispevkov : 1416
- Post n°279
Ah preveč bogga je tista čivava bla pa vsi psi nasplošno...
A kdo mogoče ve katera trgovina je bila tam ko prideš in takoj na levo pogledaš kjer so red dingo ovratnice ble pa so še ostale stvari prodajal hrano pa to, mogoče kdo ve katera trgovina je bla???
A kdo mogoče ve katera trgovina je bila tam ko prideš in takoj na levo pogledaš kjer so red dingo ovratnice ble pa so še ostale stvari prodajal hrano pa to, mogoče kdo ve katera trgovina je bla???
airedalka rebeka10- Pes
- Starost : 25
Kraj : Ilirska Bistrica
Število prispevkov : 2145
- Post n°280
DogetA kdo mogoče ve katera trgovina je bila tam ko prideš in takoj na levo pogledaš kjer so red dingo ovratnice ble pa so še ostale stvari prodajal hrano pa to, mogoče kdo ve katera trgovina je bla???
Polly- Pes
- Starost : 29
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 2573
- Post n°281
Eni psi so res ful bogi...ampak če jih vidiš nekaj ne moreš rečt da so vsi.
Razstave so lahko tut ful vredu, če se jih tak lotiš :) Mi nikoli ne gremo tja zaradi rezultatov in nam je vseeno kak bo. Pač fajn je da srečaš lastnike enake pasme, izmenjaš izkušnje, spoznaš nove ljudi itd.
In meni se tisti psi ko po par ur tam sedijo al pa stojijo, so v kletkah zaprti, res smilijo. Naša je itak cel cajt na rokah in jih gre ful lepo :)
Razstave so lahko tut ful vredu, če se jih tak lotiš :) Mi nikoli ne gremo tja zaradi rezultatov in nam je vseeno kak bo. Pač fajn je da srečaš lastnike enake pasme, izmenjaš izkušnje, spoznaš nove ljudi itd.
In meni se tisti psi ko po par ur tam sedijo al pa stojijo, so v kletkah zaprti, res smilijo. Naša je itak cel cajt na rokah in jih gre ful lepo :)
Colliny- Moderator
- Post n°282
Meni so se tam zdeli bogi 95% vsi, ki imajo daljšo dlako... Pa to je ja eno samo česanje, pa pudranje, pa sprejanje... Da ne govorimo o svileni dlaki. Flo je bla najlepša, obožujm njen working lookPolly je napisal/a:Eni psi so res ful bogi...ampak če jih vidiš nekaj ne moreš rečt da so vsi.
Ah ja, bom jaz kar pri agiju ostala ;D
Žadi je pa drug primer, njo lepo z brisačko obrišeš in je to to ;D
ines97- Mačka
- Post n°283
airedalka rebeka10 je napisal/a:DogetA kdo mogoče ve katera trgovina je bila tam ko prideš in takoj na levo pogledaš kjer so red dingo ovratnice ble pa so še ostale stvari prodajal hrano pa to, mogoče kdo ve katera trgovina je bla???
Hvala,hvala!
Diana.- Mačka
- Kraj : Nova Gorica
Število prispevkov : 1232
- Post n°284
Colliny; kako me nisi vidla, haha? Ko smo gor na vrhu, JH gledali, pa k si bla ti zravn Lane, sm bla js pol takoj zravn nje, hahaha.
No ja, jst sm se mela supeer. (: Sicer bi mi blo itak bol ušeč, če bi ble tut delovne linije, ampak nism niti pričakovala tega. Pa da so me noge bolele in gužvaaa. Ampak je bla super družba in sem vse to 'odklopila'.
No ja, jst sm se mela supeer. (: Sicer bi mi blo itak bol ušeč, če bi ble tut delovne linije, ampak nism niti pričakovala tega. Pa da so me noge bolele in gužvaaa. Ampak je bla super družba in sem vse to 'odklopila'.
Polly- Pes
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 2573
- Post n°285
Ja sej dolgodlaki so itak najbolj bogi. Ampak tudi ostale so meli kr tam na onih mizah pripete, da so lahko samo sedeli pa stali :/
Pa kaka brisačka? Pri Žadi sploh nič pred razstavo ne nardimo hahahahahahahhahaha:D
Tak, da sem prav srečna da je taka...pa tudi če bi mela psa z dolgo dlako ga ne bi tam mučla :)
Pa kaka brisačka? Pri Žadi sploh nič pred razstavo ne nardimo hahahahahahahhahaha:D
Tak, da sem prav srečna da je taka...pa tudi če bi mela psa z dolgo dlako ga ne bi tam mučla :)
rox.- Pes
Število prispevkov : 2211
- Post n°286
Psa z dolgo dlako tut če ga nočeš ga dejansko mučiš. Če hočeš da saj zgleda pol tok lepo kakor drugi. Mah, noben pes na razstavi ne more uživat. Že gužva, hrup, polno psov mu čez cel dan ne more bit všeč + zraven daš še česanje, kopanje, priprave v ring itd...
Jaz grem vedno v lj na razstavo ( ne vem sicer zakaj, tradicija;P) in pa Hrušica. Več kot dovolj, tako kot zame kot za flo. :)
Colliny, ful spoštujem to, da ti je flo všeč
Jaz grem vedno v lj na razstavo ( ne vem sicer zakaj, tradicija;P) in pa Hrušica. Več kot dovolj, tako kot zame kot za flo. :)
Colliny, ful spoštujem to, da ti je flo všeč
airedalka rebeka10- Pes
- Post n°287
Kaj to pomeni da vas ne bo na CAC Barje?Jaz grem vedno v lj na razstavo ( ne vem sicer zakaj, tradicija;P) in pa Hrušica. Več kot dovolj, tako kot zame kot za flo. :)
Neja.- Moderator
- Število prispevkov : 2121
- Post n°288
Diana. je napisal/a:Colliny; kako me nisi vidla, haha? Ko smo gor na vrhu, JH gledali, pa k si bla ti zravn Lane, sm bla js pol takoj zravn nje, hahaha.
A mi 2 si bova rihtale prevoz za Barje :''D
Saraaaa rulz! Pa njen orng velik avto tudi.
rox.- Pes
Število prispevkov : 2211
- Post n°289
Nas pa ne bo ne. :)
ines97- Mačka
- Post n°290
Kje in kdaj pa so naslednje razstave? Vem da ne spada k tej temi ampak nimam drugam napisat...:s
airedalka rebeka10- Pes
- Post n°291
Misliš v Sloveniji? Mislim da je CAC Barje 15.4.2012, to je pa v bližini Ljubljane. Jaz pridem, pa upam da bo vsaj pol tako dobro kot na tej ljubljanski!Kje in kdaj pa so naslednje razstave? Vem da ne spada k tej temi ampak nimam drugam napisat...:s
ines97- Mačka
- Post n°292
Aha,hvala! Bom pa verjetno prišla.
Shelly- Pes
- Post n°293
OT jaz tudi.
Colliny- Moderator
- Post n°294
Eh, Diana, bledlo se mi je zgleda malo, pa nisem te prepoznala -.-' : o samo zdaj se te pa spomnim jaNeja. je napisal/a:Diana. je napisal/a:Colliny; kako me nisi vidla, haha? Ko smo gor na vrhu, JH gledali, pa k si bla ti zravn Lane, sm bla js pol takoj zravn nje, hahaha.
A mi 2 si bova rihtale prevoz za Barje :''D
Saraaaa rulz! Pa njen orng velik avto tudi.
Rox. Flo mi je res najlepša. In se vidi, da verjetno tut najbolj happy... That's the dog that's actually a dog
Nazadnje urejal/a Colliny Tor Jan 17 2012, 19:24; skupaj popravljeno 1 krat
Anja- Admin
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 8369
- Post n°295
Ma Flo je krasna, čist drugačna od tistih totalno show tam v ringu. (:
Mi pridemo se razstavljat na CAC Barje in spet malo smeha in opazk pobrat. ;D
Shelly- Pes
- Post n°296
Je treba narest temo da vanjo napišem: pridem v JH!Anja je napisal/a:Ma Flo je krasna, čist drugačna od tistih totalno show tam v ringu. (:
Neja.- Moderator
- Post n°297
Anja je napisal/a:Ma Flo je krasna, čist drugačna od tistih totalno show tam v ringu. (:
No pol pa bomo z Diano rihtale prevoz. :DD
*Lanchy*- Tiger
- Post n°298
Anja je napisal/a:Ma Flo je krasna, čist drugačna od tistih totalno show tam v ringu. (:
Strinjam se! (; Če bi jst ocenjevala, bi flo definitivno zmagala
Vrjetno se tudi mi pridemo razstavljat; Anja, greva skupej?
Neja.- Moderator
- Post n°299
No če boste vsi svoje razstavljal bova tudi midve z Diano tm. c(:
*Lanchy*- Tiger
- Post n°300
Oja, morta bit!
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...