Hehe ja, to so pa američani. Se vidi da Paulu in Nini angleščina ni materni jezik in veliko bolj razumljivo govorita. ;P (: In ja mišice ouh yeaa. ;**
Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 22 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 22 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+36
Anja&Dona
Lancia
Lin
Neja.
Ingrid*
Tjaša*
^Nikč.
emy
zoe
Tjaša88
anna <3
*Lanchy*
Ani
Eva.
Kibila
Diana.
Polly
_euaa
Urška*
Vida
katie
Lillie
white lady
Alex
tjasyka
Woody
emcHiii.
Tjaša.
Anja
anna.
Petra.
rox.
ema.
Maša
Katk.
Urška
40 posters
The Vampire Diaries
Urška- Tiger
- Starost : 28
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 4288
- Post n°676
Re: The Vampire Diaries
Ja in pri tem še ful hitro govori a ne? ;P
Hehe ja, to so pa američani. Se vidi da Paulu in Nini angleščina ni materni jezik in veliko bolj razumljivo govorita. ;P (: In ja mišice ouh yeaa. ;**
Woody- Mačka
Kraj : ljubljana
Število prispevkov : 1580
- Post n°677
Katja.. Klaus je un debil k je uživel XD
In ja.. Damon loves and will love Elena there is a difference between love and hooking up.
In ja.. Damon loves and will love Elena there is a difference between love and hooking up.
Urška- Tiger
- Post n°678
Woody, tisti vampir, ki je oživel ni Klaus temveč Elijah.
Klaus pa naj bi bil prvi in najstarejši vampir katerega se vsi bojijo. Elijah je pa tudi eden od prvi vampirjev ampak nekako dela za Klausa...
Klaus pa naj bi bil prvi in najstarejši vampir katerega se vsi bojijo. Elijah je pa tudi eden od prvi vampirjev ampak nekako dela za Klausa...
Woody- Mačka
- Post n°679
no ja pač.. ampak sm sm popravla katjo k je napisala Clous.. hah
Urška- Tiger
- Post n°680
Hehe, ma to imajo mal nenavadna imena. Jaz poznam enega nemca ki je Klaus haha. ;P
Woody- Mačka
- Post n°681
Sej majo še kr dobra imena glede na to da so stari 2000 let XD
Urška- Tiger
- Post n°682
Hahaha. ;P Meni je Katerina ful zakon hhh. Tako fajn se izgovori oz. ful nenavadno ker smo vsi Katherine navajeni. ;P
Urška- Tiger
- Post n°683
Jooj kako ne morem dočakat naslednje epizode, še dolgoo dolgoo. ;/
Trailer pa tako zakon deluje, sploh tale zadnja hot Delena scena - get your ass out the door before i throw you over my shoulder and carry you out myself. Yeah it's going to be intense. ;P Upam da Elena ne gre potem nikamor, da vidimo Damona ko jo da čez ramo in nese ven hahaahah. Want to see that, really badly.
Trailer pa tako zakon deluje, sploh tale zadnja hot Delena scena - get your ass out the door before i throw you over my shoulder and carry you out myself. Yeah it's going to be intense. ;P Upam da Elena ne gre potem nikamor, da vidimo Damona ko jo da čez ramo in nese ven hahaahah. Want to see that, really badly.
Katk.- Admin
Kraj : Okolica Ljubljane
Število prispevkov : 4642
- Post n°684
Urška daš link trailerja? :$
Ma sej, ko so podnapisi prišli, sem ugotovila da to ni Klaus ;D Pa ugotovila sem tudi, da nisem niti tolk stvari izpustila brez podnapisov. (:
Ja, in ta Bolgarščina je ZAKOOON! In meni je sploh fajn, kako reče Kathrine 'Petrova'. Ful dobro no. ;D Tam v grobnici, ko reče: ''You have the Petrova fire.'' al neki takega.
Ma sej, ko so podnapisi prišli, sem ugotovila da to ni Klaus ;D Pa ugotovila sem tudi, da nisem niti tolk stvari izpustila brez podnapisov. (:
Ja, in ta Bolgarščina je ZAKOOON! In meni je sploh fajn, kako reče Kathrine 'Petrova'. Ful dobro no. ;D Tam v grobnici, ko reče: ''You have the Petrova fire.'' al neki takega.
Urška- Tiger
- Post n°685
Evo: https://www.youtube.com/watch?v=VEb2kONes-M&feature=player_embedded (:
Fuul zakon, sploh tista zadnja scena, komej čakam da vidim. ;P
Pa če še ne veste je v novem Bravu članek o TVD in SPN in zraven še o Ianu, Paulu, Jensenu in Jaredu. Lovca na demone proti krvosesom ali nekaj takega. ;P Je pa fuuul zakon, da dobim tri naaaj naaj igralce skupej v kompletu v eni reviji, prav zakon. ;D Upam da bo kaj več o prihodnosti, ker je dejansko po vseh revijah samo o Justinu Bieberju, Lady Gaga, Jonas brothers itd. bv v glavnem. :/
Fuul zakon, sploh tista zadnja scena, komej čakam da vidim. ;P
Pa če še ne veste je v novem Bravu članek o TVD in SPN in zraven še o Ianu, Paulu, Jensenu in Jaredu. Lovca na demone proti krvosesom ali nekaj takega. ;P Je pa fuuul zakon, da dobim tri naaaj naaj igralce skupej v kompletu v eni reviji, prav zakon. ;D Upam da bo kaj več o prihodnosti, ker je dejansko po vseh revijah samo o Justinu Bieberju, Lady Gaga, Jonas brothers itd. bv v glavnem. :/
Woody- Mačka
- Post n°686
hahahahah XDXD
Urška- Tiger
- Post n°687
Hahahah. In Ianov izraz na obrazu. ;D ;**
Katk.- Admin
- Post n°688
Haha ! ;D
A je res da Nina in Ian hodita? *-* všečmije ;P
Naslednji tedne bo naslednja epizoda ne?
A je res da Nina in Ian hodita? *-* všečmije ;P
Naslednji tedne bo naslednja epizoda ne?
Urška- Tiger
- Post n°689
Uu, kdaj jaz to vidim... Hehe, ne hodita. ;P Sta pa frenda.
In če si to slučajno brala v Bravu (je bilo nekaj podobnega), jemlji z rezervo, ker so večkrat kar neke izmišljotine... ;D Kot npr kako je Paul ljubosumen in da je kar v ozadju in podobne fore...
Je bila pa zakon nova epizoda, Damon je čisto preveč noro čudovit. ;**
In če si to slučajno brala v Bravu (je bilo nekaj podobnega), jemlji z rezervo, ker so večkrat kar neke izmišljotine... ;D Kot npr kako je Paul ljubosumen in da je kar v ozadju in podobne fore...
Je bila pa zakon nova epizoda, Damon je čisto preveč noro čudovit. ;**
Urška- Tiger
- Post n°690
Iaaaaan ima danes rojstni dan, vse naj naj lepotko moj.
Woody- Mačka
- Post n°691
jaaaa..HB Ian!!!!
Tale muzika... Nekje ej blo v vampire diaries in mi ej ful ušeč..
https://www.youtube.com/watch?v=TWBdACAwtXs
Tale muzika... Nekje ej blo v vampire diaries in mi ej ful ušeč..
https://www.youtube.com/watch?v=TWBdACAwtXs
Urška- Tiger
- Post n°692
Ful je fajn, če te zanima je naslov: Only One - Alex Max Band. (:
Jooj kako je Ian zakon in prijazen do fanov in dejansko v vsakem intervjuju oz. ko je kje s kom v javnosti pove kako amejzing so njegovi fani.
Njegova danšanja twitter objava: "I simply have the BEST fans in the whole damn world." Pa ii no haha.
In pred dvema dnevoma je sam naredil pizzo za Jimmya Kimmel-a + na pizza convention-u je bil hahaha, moški ki se znajde v kuhinji, sexy.
Se je pa pri Jimmyu Kimmelu zagovoril in povedal natančen naslov (in hotel) kjer živi ojoj no, dobro da so to izbrisali in jih ni toliko izvedlo, ker am... poor man v glavnem haah. ;P
Jooj kako je Ian zakon in prijazen do fanov in dejansko v vsakem intervjuju oz. ko je kje s kom v javnosti pove kako amejzing so njegovi fani.
Njegova danšanja twitter objava: "I simply have the BEST fans in the whole damn world." Pa ii no haha.
In pred dvema dnevoma je sam naredil pizzo za Jimmya Kimmel-a + na pizza convention-u je bil hahaha, moški ki se znajde v kuhinji, sexy.
Se je pa pri Jimmyu Kimmelu zagovoril in povedal natančen naslov (in hotel) kjer živi ojoj no, dobro da so to izbrisali in jih ni toliko izvedlo, ker am... poor man v glavnem haah. ;P
Urška- Tiger
- Post n°693
A ste gledali v petek še zadnjo epizodo pred premorom? (: Zdaj pa čakat 7 tednov ajoooj. ;/
Sem bila pa kar malo razočarana nad epizodo, sicer je čisto solidna ampak sem pričakovala malo več za epizodo pred tem tavečim premorom. <v prejšnji sezoni so npr. ful dobro naredili tisto z avtom, da si res komaj čakal, da vidiš kaj se zgodi, pa nasploh ima ta serija ful dobra presenečenja, zdaj pa ni bilo nič takega, tale volkodlačji ugriz pa tudi ni nevemkaj. No v glavnem, ne naj epizoda te sezone, jih je bilo že par velikoo boljših. Sploh pa mi ni bilo kul, da ni bilo Delena scenes, sem ful pričakovala, zdaj ko je bil Stefan tam ujet, a ne, ravno ena mini scena preden je že prišel ven, kar nekaj. No, kakorkoli, naj del v epizodi verjetno: 8-)
Damon: Hey you know, you should get out, enjoy the sun… oh wait, you can't. ahahahahah. ;P Pa zabriše blazino vanj hh, Jeremy pa na njej leži in se začne režat in ga dol porine hahah, najboljši del. ;P
No komeeej čakam konec januarja, to bo šlo prepočaas. :(
Sem bila pa kar malo razočarana nad epizodo, sicer je čisto solidna ampak sem pričakovala malo več za epizodo pred tem tavečim premorom. <v prejšnji sezoni so npr. ful dobro naredili tisto z avtom, da si res komaj čakal, da vidiš kaj se zgodi, pa nasploh ima ta serija ful dobra presenečenja, zdaj pa ni bilo nič takega, tale volkodlačji ugriz pa tudi ni nevemkaj. No v glavnem, ne naj epizoda te sezone, jih je bilo že par velikoo boljših. Sploh pa mi ni bilo kul, da ni bilo Delena scenes, sem ful pričakovala, zdaj ko je bil Stefan tam ujet, a ne, ravno ena mini scena preden je že prišel ven, kar nekaj. No, kakorkoli, naj del v epizodi verjetno: 8-)
Damon: Hey you know, you should get out, enjoy the sun… oh wait, you can't. ahahahahah. ;P Pa zabriše blazino vanj hh, Jeremy pa na njej leži in se začne režat in ga dol porine hahah, najboljši del. ;P
No komeeej čakam konec januarja, to bo šlo prepočaas. :(
Katk.- Admin
- Post n°694
Joooj TVD je tkooo zakoooooooooooooooon. :$ Ta zadnja epizoda mi je res najboljša med VSEMI !
IIiiin ja, tisti del je tkooooo najboljši in Damon je tam tkoo lep !
In aaaaaaaa, Taylor kok je zakoooon ! Upam da bo kaj z njem in s Caroline. ;* I love them. (: Caroline je itak prezakon. (: Pa za tistga Elajžaha (ne vem kako se napiše) nevem al je dober al slab zdej. ;P Se mi zdi da sta se z Eleno fajn pogodila. ;D On v bistvu ne drži s Clausom ne? (:
ahjaj, komej čakam januar. :(
IIiiin ja, tisti del je tkooooo najboljši in Damon je tam tkoo lep !
In aaaaaaaa, Taylor kok je zakoooon ! Upam da bo kaj z njem in s Caroline. ;* I love them. (: Caroline je itak prezakon. (: Pa za tistga Elajžaha (ne vem kako se napiše) nevem al je dober al slab zdej. ;P Se mi zdi da sta se z Eleno fajn pogodila. ;D On v bistvu ne drži s Clausom ne? (:
ahjaj, komej čakam januar. :(
Woody- Mačka
- Post n°695
in zdej je treba do januarja čakat -.-
kaj zabušavajo -.-XD hec hec..
kaj zabušavajo -.-XD hec hec..
Urška- Tiger
- Post n°696
Nova slika iz ene od prihajajočih epizod...
Aww. ;** Damon hug her good!
Aww. ;** Damon hug her good!
Urška- Tiger
- Post n°697
Just one week left! Wohooooo.
Urška- Tiger
- Post n°698
Evo, jaz sem pogledala. Norooo zakon epizoda! Boga Rose. Kakšne scene Damona & Elene več se sicer ne bi branila, ampaaak.... Damon ki joka + hot sicer nerealna scena na jasi med konji + Delena hug + noroooo noroooo zakon zadnja scenaaa - vsekakor vredno čakanja!!: DDD
Res noroo mi je bil všeč ta koneeec. Missing old times, for sure! Ajmin, call me crazy, ampak tole je bilo pa tooook fenomenalno in mal zadet Damoon awhhhh, pa bogi siceer, sam tale glasba in vseee, norooo hoot, ohhh nooo. ;* *.*
Prenoro zakon, Ian čistoo raztura in res upam, da bo še več takih scen, pa čeprav niso ravno v prid Delene, ampak če jih bo še nekaj epizod, mi bo čist preveč kul. ;D
Damooon awhhh noo. ;*
Res noroo mi je bil všeč ta koneeec. Missing old times, for sure! Ajmin, call me crazy, ampak tole je bilo pa tooook fenomenalno in mal zadet Damoon awhhhh, pa bogi siceer, sam tale glasba in vseee, norooo hoot, ohhh nooo. ;* *.*
Prenoro zakon, Ian čistoo raztura in res upam, da bo še več takih scen, pa čeprav niso ravno v prid Delene, ampak če jih bo še nekaj epizod, mi bo čist preveč kul. ;D
Damooon awhhh noo. ;*
Tjaša88- Pikapolonica
- Starost : 26
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 67
- Post n°699
Živjo, jz pa že dolgo gledam TVD (najdla forum šele včeri) ampak sem mela vse epizode na USB-ju in me zdej zanima kako in kje ti dol downloadaš epizode pa a so že podnapisi???? drgač pa OBOŽUJEM Damona!!! ker je toook zakon(pa hot)!!!
Ej Urška a veš kdaj bodo podnapisi(če jih še ni)????
Tjaša
Ej Urška a veš kdaj bodo podnapisi(če jih še ni)????
Tjaša
Urška- Tiger
- Post n°700
Oo super, še ena TVD in po vrhu še Damon fanicaa. Welcome! (:
Jaz si vlečem iz Partisa in gledam brez podnapisov, ker mi je ful boljše pa itak razumem.
Drugače pa mislim da ene par dni po izidu epizode so podnapisi na podnapisi.net (ali com nimam pojma).
Jaz si vlečem iz Partisa in gledam brez podnapisov, ker mi je ful boljše pa itak razumem.
Drugače pa mislim da ene par dni po izidu epizode so podnapisi na podnapisi.net (ali com nimam pojma).
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi