Eva, repki so itak zakon. Čeprav je tud ful luštno videt avtralca ki nima repa, ko miga z ritko. ;*
hh
Trenutno forum pregleduje 47 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 47 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Ee red aussiji tudi obstajajo?katiiii je napisal/a: Meni jke vseeno kratko-srednje-dolgo repi, glavno da je aussi. Ker meni so ti psi prfektni. Glede na barvo mo mi red erle ali pa ee red nekako najlepši, iztopajo pa še red tri. Ampak barva in repek mi sploh nista tako pomebna. Če ja fajn po karakterju in zdrav, je tako zakon
*Lanchy* je napisal/a:Komej čakam da ga spoznam, ker on je res tolk krasen, da ne morš no *___* <3
Evangelynne je napisal/a:Ee red aussiji tudi obstajajo?katiiii je napisal/a: Meni jke vseeno kratko-srednje-dolgo repi, glavno da je aussi. Ker meni so ti psi prfektni. Glede na barvo mo mi red erle ali pa ee red nekako najlepši, iztopajo pa še red tri. Ampak barva in repek mi sploh nista tako pomebna. Če ja fajn po karakterju in zdrav, je tako zakon
A ni to samo barva borderjev? (:
Neja. je napisal/a:
Iiii lepa Lera.
Nox ji pošilja poljubček ;*
yaya je napisal/a:
Lerčula je pa itak juškana. Kako ji gre s frizbiji?
No tega pa nisem vedela. Zakaj pa če te lahko vprašam?yaya je napisal/a:Evangelynne je napisal/a:Ee red aussiji tudi obstajajo?katiiii je napisal/a: Meni jke vseeno kratko-srednje-dolgo repi, glavno da je aussi. Ker meni so ti psi prfektni. Glede na barvo mo mi red erle ali pa ee red nekako najlepši, iztopajo pa še red tri. Ampak barva in repek mi sploh nista tako pomebna. Če ja fajn po karakterju in zdrav, je tako zakon
A ni to samo barva borderjev? (:
Da, obstajajo, vendar ni priznana barva (z razlogom).
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi