Svet živali

Join the forum, it's quick and easy

Svet živali

Svet živali

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najlepši del našega sveta.

Kdo je z nami

Trenutno forum pregleduje 17 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 17 gostov :: 1 Bot

Noben

[ View the whole list ]

Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11

Latest topics

» Nemški kratkodlaki ptičar iz psarne "Kralj" lova
Labradorec (Labrador retriever) - Page 5 EmptySre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...

» Ameriški akita
Labradorec (Labrador retriever) - Page 5 EmptySob Jul 16 2016, 14:42 by bella*

» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Labradorec (Labrador retriever) - Page 5 EmptyTor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy

» Leglo Angleških koker španjelov
Labradorec (Labrador retriever) - Page 5 EmptyČet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...

» Kužki iščejo dom
Labradorec (Labrador retriever) - Page 5 EmptySob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček

» Vprašanja
Labradorec (Labrador retriever) - Page 5 EmptyČet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let

» Valižanski ovčar, Corgi
Labradorec (Labrador retriever) - Page 5 EmptyNed Mar 06 2016, 11:04 by Zveplanova

» Nemški ovčar leglo
Labradorec (Labrador retriever) - Page 5 EmptyNed Feb 28 2016, 23:35 by Niann

» BASENJI leglo 2015/16
Labradorec (Labrador retriever) - Page 5 EmptyNed Feb 28 2016, 19:48 by Tisa

+50
airedalka rebeka10
Animal_Lover
Hana*
momokika
Lin
euč.17
Majaa.
neja
Neja.
zoe
Anja&Dona
Ingrid*
anna <3
bordercolliefan
Evangelynne
Diana.
Colliny
katiiii
katja100
Lillie
Shelly
Tisa
Nuša.
Katka in Dancer
Eva.
emma
Urška*
Eva
Ivaa_xD
Ani
love dog
*Lanchy*
Tinkarčč.
ema.
teya
Alessa.
Valentina
emcHiii.
Minaaa
Dog lover.<3.
BlackStar
Maja
špela.*
dog_lover*
EucH
CoCo
Špela
Anja
Woody
Katk.
54 posters

Labradorec (Labrador retriever)

Shelly
    Shelly
    Pes
    Pes

Female Starost : 26
    Kraj : Primorsko-Notranjska
    Število prispevkov : 2393

Labradorec (Labrador retriever) - Page 5 Empty Re: Labradorec (Labrador retriever)

Objavlja by Shelly Sob Nov 12 2011, 13:29

Ja, ker so bili v zgodovini najkasneje sprejeti. Najprej črni potem rumeni, nazadnje čoko, zato so jih takole označevali.
    Sicer pa mi nekateri čoko res niso všeč. Poznam par takih, da sploh ne verjameš da so res labradorci! Rodovniški, pa bolj od standarda ne morejo odstopat! Rumenih in črnih takih (še) ne poznam. Baje je čoko barva posledica križanja z drugimi trmastimi in lovskimi pasmami, zato so nekatere "napake" še vedno prisotne. wink
    Ani
    Ani
    Pes
    Pes

Število prispevkov : 2044

Labradorec (Labrador retriever) - Page 5 Empty Re: Labradorec (Labrador retriever)

Objavlja by Ani Sob Nov 12 2011, 20:00

Meni so tudi čokoladni najlepši. In je malo manjkalo, do tega, da bi sedaj namesto ZPja doma imela čokoladnega labija. (: A rjavi ne grejo narazstave? Ma labijiso itak nasploh lovski psi, tako, da neke velike razlike med črnimi, belimi in rjavimi res ne more biti, poleg tega, če gledamo tako, da so bili rjavi 'narejeni' iz drugih pasem, so bili tudi beli (rumeni). Tako, da to ne drži. (: Nevem no, vsaj pomoje.
    Sicer pa so vsi labiji krasni, pa uni bolj suhceni še bolj. ;D
    Shelly
    Shelly
    Pes
    Pes

Objavlja by Shelly Sob Nov 12 2011, 21:05

Večje razlike ni, po nekod so prisotne "napake", odstopanja. wink
    Seveda so na razsatavah ampak jih je manj. Tale mi je všeč: Baloopa tale: Phibi, pa ta je tudi krasen: Rocko
    Colliny
    Colliny
    Moderator
    Moderator

Female Kraj : Maribor
    Število prispevkov : 2106

Objavlja by Colliny Ned Nov 13 2011, 00:28

Meni je to tak čokato... sramežljiv
    anna <3
    anna <3
    Mačka
    Mačka

Female Starost : 25
    Število prispevkov : 1200

Objavlja by anna <3 Ned Nov 13 2011, 00:33

Men tut... sramežljiv sramežljiv
    Shelly
    Shelly
    Pes
    Pes

Objavlja by Shelly Ned Nov 13 2011, 10:33

Rocko ja, ona dva sta pa mešana med linijami.
    Kar je meni v labijih lepo niti ni postava, čeprav jo imam raje če je čokata ker je pes močnejši. Karakter-itak in pa volja po prinašanju ter plavanju. Noben retriever mi ni tako všeč kot labradorec. happy
    Colliny
    Colliny
    Moderator
    Moderator

Objavlja by Colliny Ned Nov 13 2011, 13:28

Mene pa ravno čokatost in nagnjenost k debelosti odbija, karakter majo pa res zakon.
    No, jaz sem pač freak na ovčarje, to so pa kar precej drugačni - bolj hiper in vsekani na delo jezik
    Ani
    Ani
    Pes
    Pes

Objavlja by Ani Ned Nov 13 2011, 17:11

Haha, Colliny freak na ovčarje, ima pa maltežanko. ;DD Ahaha.
    Danes smo imeli pohod pa je šla ovčarka Kaja (od sošolke) z nami. :3
    Shelly
    Shelly
    Pes
    Pes

Objavlja by Shelly Ned Nov 13 2011, 17:15

Ja, odvisno kakšno delo. Meni sta najboljši FCI8 in FCI1, me pa ta hiperaktinost malo moti, čeprav so tudi labiji takšni. jezik
    Nagnjenosti k debelosti je zadnje čase malo, čokatost pa tudi mene odbija. Danes na razstavi je bilo....so bili.....zame to niso labradorci.
    Psi -vsi-psi niso bili narejeni za razstave. Prakično vsi so bili lovci, med tem tudi labiji, ki so bili sprva malo manjši in zelo vitki, z razstavno linijo pa so dobli globok prsni koš, kar jih je naredilo dbele in to mi sploh ni všeč! Za primer naj dam aussie-je-razstavni so lepi, ampak v primerjavi z delovnimi mi niso sploh všeč...
    V Kopru je bila ena krasna labradorska glistica, krasen pes, vitek, eleganten, poskočen, lep....mislim da je bil četrti! žaaalosten
    Dober dosežek, ampak ne za moj okus. Oz. za okus verjetno vseh forumskih uporabnikov.
    Shelly
    Shelly
    Pes
    Pes

Objavlja by Shelly Ned Nov 13 2011, 17:16

Ani:jaz sem tudi freak na retrieverje pa imam pudla! No ma glede na to da je moja druga naj skupina FCI! sem vesela da imam vsaj ovčarko. žvižgač
    anna <3
    anna <3
    Mačka
    Mačka

Objavlja by anna <3 Ned Nov 13 2011, 17:23

Shelly je napisal/a:Ani:jaz sem tudi freak na retrieverje pa imam pudla! No ma glede na to da je moja druga naj skupina FCI! sem vesela da imam vsaj ovčarko. žvižgač
    Sej to nima veze, lahko so ti bili prej pudli full waw ,al pa mama in oče niso dovolili večjega psa pa to... kaj?
    Shelly
    Shelly
    Pes
    Pes

Objavlja by Shelly Ned Nov 13 2011, 17:28

Niso mi dovolili dalmatincaaaa! jok
    Sej so mi še zdej krasna pasma in ga bom enkrat imela, ampak mi labiji več pomenijo.
    anna <3
    anna <3
    Mačka
    Mačka

Objavlja by anna <3 Ned Nov 13 2011, 17:42

No vidiš Ani sem vedla js .... jezik hudič
    Meni so bli dlamatinci do 8 leta full lepi, zdej pa so moji naj,nja berniji...
    Shelly
    Shelly
    Pes
    Pes

Objavlja by Shelly Ned Nov 13 2011, 17:43

Jaz pa si takrat nisem želela labradorke, ker sem jo še imela. jok
    anna <3
    anna <3
    Mačka
    Mačka

Objavlja by anna <3 Ned Nov 13 2011, 17:50

Joj, jok jok
    Shelly
    Shelly
    Pes
    Pes

Objavlja by Shelly Ned Nov 13 2011, 17:54

Ravno ONA JE KRIVA da sem zdaj LabFreak. In bom mela labije dokler na tem svetu zame ne bo več prostora! zmeden
    Colliny
    Colliny
    Moderator
    Moderator

Objavlja by Colliny Ned Nov 13 2011, 23:42

Ani je napisal/a:Haha, Colliny freak na ovčarje, ima pa maltežanko. ;DD Ahaha.
    Mja, ani, ko boš Ajšo spoznala, boš vidla, da ja tazadnje, kar ji lahko rečeš "maltežan"...
    To živi za norenje, pa prinašanje, pa agility happy nasmejan jezik Ma neki ovčarskih duh jezik

Colliny
    Colliny
    Moderator
    Moderator

Objavlja by Colliny Ned Nov 13 2011, 23:45

Shelly je napisal/a:Ja, odvisno kakšno delo. Meni sta najboljši FCI8 in FCI1, me pa ta hiperaktinost malo moti, čeprav so tudi labiji takšni. jezik
    Nagnjenosti k debelosti je zadnje čase malo, čokatost pa tudi mene odbija. Danes na razstavi je bilo....so bili.....zame to niso labradorci.
    Psi -vsi-psi niso bili narejeni za razstave. Prakično vsi so bili lovci, med tem tudi labiji, ki so bili sprva malo manjši in zelo vitki, z razstavno linijo pa so dobli globok prsni koš, kar jih je naredilo dbele in to mi sploh ni všeč! Za primer naj dam aussie-je-razstavni so lepi, ampak v primerjavi z delovnimi mi niso sploh všeč...
    V Kopru je bila ena krasna labradorska glistica, krasen pes, vitek, eleganten, poskočen, lep....mislim da je bil četrti! žaaalosten
    Dober dosežek, ampak ne za moj okus. Oz. za okus verjetno vseh forumskih uporabnikov.
    Vsak po svoje wink

Ja seveda da noben pes ni bil narejen za razstave, ampak kaj češ, folk si je še marsikaj zmislil, zato me niti ne čudi, da se danes psi razstavljajo...

Jaz labije ne bi ravno poimenovala, da so hiper, oz. vsaj ne na takšen način, kot so ovčarji, imajo pa veliko energije...
    Shelly
    Shelly
    Pes
    Pes

Objavlja by Shelly Pon Nov 14 2011, 15:44

Ja odvisno od karakterja. Če labija ne boš razgibaval bo postal len, če ne boš npr. BC-ja bo postal nor. jezik
    Zato so mi labiji precej bolj všeč , ker so zelo prilagodnjivi. Če se potem, ko je labi len odločiš, da bo postal aktiven, pa tudi bo. Ker je že po karakterju tak, da bo vse dal za človeka. happy
    Ani
    Ani
    Pes
    Pes

Objavlja by Ani Pon Nov 14 2011, 19:21

Colliny je napisal/a:
    Ani je napisal/a:Haha, Colliny freak na ovčarje, ima pa maltežanko. ;DD Ahaha.
    Mja, ani, ko boš Ajšo spoznala, boš vidla, da ja tazadnje, kar ji lahko rečeš "maltežan"...
    To živi za norenje, pa prinašanje, pa agility happy nasmejan jezik Ma neki ovčarskih duh jezik
    Aja, pol pa super, ane. (: Haha, ja zdej me pa prou zanima kakšna je Ajša, ker maltežanov podobnih ovčarjem ni veliko, hahaha. :'D A je Ajša tudi dobra čuvajka? :'3 Komaj čakam da vaju spoznam! ;*
    Colliny
    Colliny
    Moderator
    Moderator

Objavlja by Colliny Pon Nov 14 2011, 21:18

Ne, sej ni podobna ovčarjem, pač odvisno, kak vzameš, bojlše pol rečeno, da ni glih podobna maltežanom wink nasmejan
    Shelly
    Shelly
    Pes
    Pes

Objavlja by Shelly Tor Nov 15 2011, 21:15

Ni to tema o labijih? sramežljiv
    Še ene par lepotičk: Cheyenne
    Lily
    Samy
    Ani
    Ani
    Pes
    Pes

Objavlja by Ani Tor Nov 15 2011, 21:38

Shelly, dej en primerek, ko se vidi, da je delavna linija. (: Da vidm kakšni so, ker če bi jaz labija imela, bi bil bolj suhcen, pa sej je tako, da so delavne bolj suhe? Al ne? :$
    Shelly
    Shelly
    Pes
    Pes

Objavlja by Shelly Tor Nov 15 2011, 21:48

Jap. Sej bom, ampak jutri, ki mi link ne dela.
    Shelly
    Shelly
    Pes
    Pes

Objavlja by Shelly Čet Nov 17 2011, 17:34

Za Ani . poglej psičke pa Comeswon Bayleys On Rock. wink (Kutyaink).

Sponsored content

Objavlja by Sponsored content

Danes je Sob Nov 23 2024, 08:08