Sicer pa mi nekateri čoko res niso všeč. Poznam par takih, da sploh ne verjameš da so res labradorci! Rodovniški, pa bolj od standarda ne morejo odstopat! Rumenih in črnih takih (še) ne poznam. Baje je čoko barva posledica križanja z drugimi trmastimi in lovskimi pasmami, zato so nekatere "napake" še vedno prisotne.
Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 17 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 17 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+50
airedalka rebeka10
Animal_Lover
Hana*
momokika
Lin
euč.17
Majaa.
neja
Neja.
zoe
Anja&Dona
Ingrid*
anna <3
bordercolliefan
Evangelynne
Diana.
Colliny
katiiii
katja100
Lillie
Shelly
Tisa
Nuša.
Katka in Dancer
Eva.
emma
Urška*
Eva
Ivaa_xD
Ani
love dog
*Lanchy*
Tinkarčč.
ema.
teya
Alessa.
Valentina
emcHiii.
Minaaa
Dog lover.<3.
BlackStar
Maja
špela.*
dog_lover*
EucH
CoCo
Špela
Anja
Woody
Katk.
54 posters
Labradorec (Labrador retriever)
Shelly- Pes
- Starost : 26
Kraj : Primorsko-Notranjska
Število prispevkov : 2393
- Post n°101
Re: Labradorec (Labrador retriever)
Ja, ker so bili v zgodovini najkasneje sprejeti. Najprej črni potem rumeni, nazadnje čoko, zato so jih takole označevali.
Sicer pa mi nekateri čoko res niso všeč. Poznam par takih, da sploh ne verjameš da so res labradorci! Rodovniški, pa bolj od standarda ne morejo odstopat! Rumenih in črnih takih (še) ne poznam. Baje je čoko barva posledica križanja z drugimi trmastimi in lovskimi pasmami, zato so nekatere "napake" še vedno prisotne.
Ani- Pes
- Število prispevkov : 2044
- Post n°102
Meni so tudi čokoladni najlepši. In je malo manjkalo, do tega, da bi sedaj namesto ZPja doma imela čokoladnega labija. (: A rjavi ne grejo narazstave? Ma labijiso itak nasploh lovski psi, tako, da neke velike razlike med črnimi, belimi in rjavimi res ne more biti, poleg tega, če gledamo tako, da so bili rjavi 'narejeni' iz drugih pasem, so bili tudi beli (rumeni). Tako, da to ne drži. (: Nevem no, vsaj pomoje.
Sicer pa so vsi labiji krasni, pa uni bolj suhceni še bolj. ;D
Sicer pa so vsi labiji krasni, pa uni bolj suhceni še bolj. ;D
Shelly- Pes
- Post n°103
Colliny- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 2106
- Post n°104
Meni je to tak čokato...
anna <3- Mačka
- Starost : 25
Število prispevkov : 1200
- Post n°105
Men tut...
Shelly- Pes
- Post n°106
Rocko ja, ona dva sta pa mešana med linijami.
Kar je meni v labijih lepo niti ni postava, čeprav jo imam raje če je čokata ker je pes močnejši. Karakter-itak in pa volja po prinašanju ter plavanju. Noben retriever mi ni tako všeč kot labradorec.
Kar je meni v labijih lepo niti ni postava, čeprav jo imam raje če je čokata ker je pes močnejši. Karakter-itak in pa volja po prinašanju ter plavanju. Noben retriever mi ni tako všeč kot labradorec.
Colliny- Moderator
- Post n°107
Mene pa ravno čokatost in nagnjenost k debelosti odbija, karakter majo pa res zakon.
No, jaz sem pač freak na ovčarje, to so pa kar precej drugačni - bolj hiper in vsekani na delo
No, jaz sem pač freak na ovčarje, to so pa kar precej drugačni - bolj hiper in vsekani na delo
Ani- Pes
- Post n°108
Haha, Colliny freak na ovčarje, ima pa maltežanko. ;DD Ahaha.
Danes smo imeli pohod pa je šla ovčarka Kaja (od sošolke) z nami. :3
Shelly- Pes
- Post n°109
Ja, odvisno kakšno delo. Meni sta najboljši FCI8 in FCI1, me pa ta hiperaktinost malo moti, čeprav so tudi labiji takšni.
Nagnjenosti k debelosti je zadnje čase malo, čokatost pa tudi mene odbija. Danes na razstavi je bilo....so bili.....zame to niso labradorci.
Psi -vsi-psi niso bili narejeni za razstave. Prakično vsi so bili lovci, med tem tudi labiji, ki so bili sprva malo manjši in zelo vitki, z razstavno linijo pa so dobli globok prsni koš, kar jih je naredilo dbele in to mi sploh ni všeč! Za primer naj dam aussie-je-razstavni so lepi, ampak v primerjavi z delovnimi mi niso sploh všeč...
V Kopru je bila ena krasna labradorska glistica, krasen pes, vitek, eleganten, poskočen, lep....mislim da je bil četrti!
Dober dosežek, ampak ne za moj okus. Oz. za okus verjetno vseh forumskih uporabnikov.
Nagnjenosti k debelosti je zadnje čase malo, čokatost pa tudi mene odbija. Danes na razstavi je bilo....so bili.....zame to niso labradorci.
Psi -vsi-psi niso bili narejeni za razstave. Prakično vsi so bili lovci, med tem tudi labiji, ki so bili sprva malo manjši in zelo vitki, z razstavno linijo pa so dobli globok prsni koš, kar jih je naredilo dbele in to mi sploh ni všeč! Za primer naj dam aussie-je-razstavni so lepi, ampak v primerjavi z delovnimi mi niso sploh všeč...
V Kopru je bila ena krasna labradorska glistica, krasen pes, vitek, eleganten, poskočen, lep....mislim da je bil četrti!
Dober dosežek, ampak ne za moj okus. Oz. za okus verjetno vseh forumskih uporabnikov.
Shelly- Pes
- Post n°110
Ani:jaz sem tudi freak na retrieverje pa imam pudla! No ma glede na to da je moja druga naj skupina FCI! sem vesela da imam vsaj ovčarko.
anna <3- Mačka
- Post n°111
Sej to nima veze, lahko so ti bili prej pudli full waw ,al pa mama in oče niso dovolili večjega psa pa to...Shelly je napisal/a:Ani:jaz sem tudi freak na retrieverje pa imam pudla! No ma glede na to da je moja druga naj skupina FCI! sem vesela da imam vsaj ovčarko.
Shelly- Pes
- Post n°112
Niso mi dovolili dalmatincaaaa!
Sej so mi še zdej krasna pasma in ga bom enkrat imela, ampak mi labiji več pomenijo.
Sej so mi še zdej krasna pasma in ga bom enkrat imela, ampak mi labiji več pomenijo.
anna <3- Mačka
- Post n°113
No vidiš Ani sem vedla js ....
Meni so bli dlamatinci do 8 leta full lepi, zdej pa so moji naj,nja berniji...
Meni so bli dlamatinci do 8 leta full lepi, zdej pa so moji naj,nja berniji...
Shelly- Pes
- Post n°114
Jaz pa si takrat nisem želela labradorke, ker sem jo še imela.
anna <3- Mačka
- Post n°115
Joj,
Shelly- Pes
- Post n°116
Ravno ONA JE KRIVA da sem zdaj LabFreak. In bom mela labije dokler na tem svetu zame ne bo več prostora!
Colliny- Moderator
- Post n°117
Mja, ani, ko boš Ajšo spoznala, boš vidla, da ja tazadnje, kar ji lahko rečeš "maltežan"...Ani je napisal/a:Haha, Colliny freak na ovčarje, ima pa maltežanko. ;DD Ahaha.
To živi za norenje, pa prinašanje, pa agility Ma neki ovčarskih duh
Colliny- Moderator
- Post n°118
Vsak po svojeShelly je napisal/a:Ja, odvisno kakšno delo. Meni sta najboljši FCI8 in FCI1, me pa ta hiperaktinost malo moti, čeprav so tudi labiji takšni.
Ja seveda da noben pes ni bil narejen za razstave, ampak kaj češ, folk si je še marsikaj zmislil, zato me niti ne čudi, da se danes psi razstavljajo...
Jaz labije ne bi ravno poimenovala, da so hiper, oz. vsaj ne na takšen način, kot so ovčarji, imajo pa veliko energije...
Shelly- Pes
- Post n°119
Ja odvisno od karakterja. Če labija ne boš razgibaval bo postal len, če ne boš npr. BC-ja bo postal nor.
Zato so mi labiji precej bolj všeč , ker so zelo prilagodnjivi. Če se potem, ko je labi len odločiš, da bo postal aktiven, pa tudi bo. Ker je že po karakterju tak, da bo vse dal za človeka.
Zato so mi labiji precej bolj všeč , ker so zelo prilagodnjivi. Če se potem, ko je labi len odločiš, da bo postal aktiven, pa tudi bo. Ker je že po karakterju tak, da bo vse dal za človeka.
Ani- Pes
- Post n°120
Aja, pol pa super, ane. (: Haha, ja zdej me pa prou zanima kakšna je Ajša, ker maltežanov podobnih ovčarjem ni veliko, hahaha. :'D A je Ajša tudi dobra čuvajka? :'3 Komaj čakam da vaju spoznam! ;*Colliny je napisal/a:Mja, ani, ko boš Ajšo spoznala, boš vidla, da ja tazadnje, kar ji lahko rečeš "maltežan"...Ani je napisal/a:Haha, Colliny freak na ovčarje, ima pa maltežanko. ;DD Ahaha.
To živi za norenje, pa prinašanje, pa agility Ma neki ovčarskih duh
Colliny- Moderator
- Post n°121
Ne, sej ni podobna ovčarjem, pač odvisno, kak vzameš, bojlše pol rečeno, da ni glih podobna maltežanom
Shelly- Pes
- Post n°122
Ani- Pes
- Post n°123
Shelly, dej en primerek, ko se vidi, da je delavna linija. (: Da vidm kakšni so, ker če bi jaz labija imela, bi bil bolj suhcen, pa sej je tako, da so delavne bolj suhe? Al ne? :$
Shelly- Pes
- Post n°124
Jap. Sej bom, ampak jutri, ki mi link ne dela.
Shelly- Pes
- Post n°125
Za Ani . poglej psičke pa Comeswon Bayleys On Rock. (Kutyaink).
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi