by Ani Čet Feb 17 2011, 18:57
Mi smo ga tudi meli za 3 dni...
Ki se je k nam priklatu. Je bil tako lep...
Sej ubistvu je še vedno... Še imam spravljeno nekje njegovo sliko
. ČEprav je bilo to še lani.
Bilo je tako...
Nono_dedek od Anne je šel na njivo z traktorjem in ga je v nekem puču_mini jezero videl ki se je utapljal.. Pa ga je nekako spravu vn in ga peljal domo... Ta pes je imel 8 mesecev je pa bil že kar velik. Pol pa ga je dedek od Anne pustil pri enih delavcih-da naj ga vzamejo oni ker Anna je imela že svojega psa (dedek od Anne in starši pa bratec živijo skoraj v isti hiši.. Majo skupno dvorišče. Tako da tega psa niso mogli imet doma) No tej delavci so dale temu psu nekaj salame iz sendvičev... Pol pa ko so tej delavci končali delat za tisti dan so mogli tega psa nekam dat in so ga pustili pred vrati od Anne... Ta pes je bil cel premočen, tresel se je in zunaj je pihal.. Annam ga je vzela v hišo in ga pokrila z deko. Ampak Anna je imela zunaj psico ki se je gonila.. In je cvilila ko nora. Pol je pa Anna poklicala mene in z mamo smo šle do nje (smo sosede)... Pol pridemo tam in nam Anna vse lepo razloži. Vzamem pasek_povodec in grem z tem psom domov.. Komaj je hodu. Prve 3 ure pri nas doma edino kar smo meli za jest je bila hrana za mačke.. PA smo mu dali to za jest. Maček je samo čudno gledal in se ježil...
Pol je ta pes spal pri nas.. Bil je tako priden da smo si ga že vsi želeli obdržati. Zunaj smo se igrali z njim malo povadili trikce in tako je šel skupaj hitro čas...
Tako so minili 3 dni in pol..Seveda smo že prej obvestili vse kar je bilo možno da najdemo gospodarja psa... Mama je celo pustila številko v obalnem zavetišu če se kdo javi... Pa so le klicali eni in rekli da je njihov. Zvečer so ga prišli iskat in konec mojega sanjskega lajfa...
Verjamete ali ne jaz sem se tako jokala tako sem se navezala na njega
Ta pes je bil mešanec star 8 mesecev, mešanec z samojedom in labradorcem.. Bil je bel.. Za tiste 3 dni se je klical BAK, njegovo pravi ime pa je LORD
...
Tisti dni pa čeprav samo trije so bili "magični" nikoli jeh ne bom pozabila
I <3 YOU_BAK
oz. Lord
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom