Ta mi je všeč: http://www.crystalspirit-labradors.at/
unsere hunde-woefdram's ruby tuesday, pa ostali so tudi kar v redu.
Trenutno forum pregleduje 20 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 20 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
A ti maš labradorko.? ((:Diana. je napisal/a:Moja nažalost ful nemara igrač. ;(( Ampak sem verjetno jst kriva, ker ko je bla majhna sem se ful malo ukvarjala z njo. >< -.-'
Diana. je napisal/a:Poglejta ene par postu nazaj. (: Mešanka podobna labradorcu, oz. fora 'pasmemski brez rodovniak'.
In ne ona je čist moja, Ron je pa od brata. (:
Krasni sta obe.Ani je napisal/a:Diana tale*, ane? Takoj mi je padla v oči ;* Krasna je!
Ali pa Our dogs ~ Labradors ~ Brook ~ 6. slika
Liin sošolec v pasji šoli je rjav labiEvangelynne je napisal/a:Rjavi labradorčki ;**
Jap. Ampak labija ne moreš ne imet rad...tako da se je spremeinla v aussie-laby fana.bordercolliefan je napisal/a:A si ne želiš ti avstralca?
Shelly je napisal/a:Jap. Ampak labija ne moreš ne imet rad...tako da se je spremeinla v aussie-laby fana.bordercolliefan je napisal/a:A si ne želiš ti avstralca?
Shelly je napisal/a:čokoladni naj bi bili trmasti in grdi.
Zato so manj uspešni na razstavah in lovski preizkusih, čeprav se jaz s tem nikakor ne strinjam. Poznam ene par čokoladnih šampionov, ki so mi veliiiiko bolj všeč ,od kateregakoli drugega labija. Pač stvari okusa in vzreje.
Evangelynne je napisal/a:Shelly je napisal/a:čokoladni naj bi bili trmasti in grdi.
Zato so manj uspešni na razstavah in lovski preizkusih, čeprav se jaz s tem nikakor ne strinjam. Poznam ene par čokoladnih šampionov, ki so mi veliiiiko bolj všeč ,od kateregakoli drugega labija. Pač stvari okusa in vzreje.
Eva&Nala je napisal/a:Evangelynne je napisal/a:Shelly je napisal/a:čokoladni naj bi bili trmasti in grdi.
Okej to pa tud men ni glih jasno.
Men osebno so čokoladki najlepši.
In tud ne vem, kako nej bi mel karakter veze z barvo.??
Evangelynne je napisal/a:Eva&Nala je napisal/a:Evangelynne je napisal/a:Shelly je napisal/a:čokoladni naj bi bili trmasti in grdi.
Okej to pa tud men ni glih jasno.
Men osebno so čokoladki najlepši.
In tud ne vem, kako nej bi mel karakter veze z barvo.??
Vrjetno so to samo govorice. Pač okusi so različni.
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi